-
Ahoj,nevíte kdy a kde bude Breaking Dawn turné? *3*
-
tady to lítá jak na horský dráze-nejdřív Rob na devátým místě,pak na osmým a pak zas na devátým...a neinteligentní a nezajímavej Bieber je před ním
-
-
Inu co se dá dělat, jednou je nahoře podruhé zas dole. Nemůže být každý den posvícení *4*. nezáleží kolikrát denně na něj lidé kliknou, ale jak jsou mu věrni jeho fanoušci ne?! *2* A to my jsme, nebo ne?!
-
-
jj jsme.. *3*
-
-
-
prosím vás nevíte někdo kde bych mohla stahnout teen choice awards 2011 ? Na ulož to to už není. *9* předem díky za odpověď
-
Boha jeho ted jsem se dozvěděla na blogu myslivce jak jsem strašně namyšlená...Nechápu která blbka tohle mohla napsat.To že je někdo upřímnej tak je hned namyšlenej.A hned se štouraj v tom,že poslouchám Miley Cyrus a že se mi líbí Rob Pattinson.Je vidět že se s člověkem co má na ní upřímnej názor hádaj jen malý desetiletý fakani.Nechápu je,jak můžou obdivovat holku,co nic nedokázala... *1*
-
-
Jackie úplně s tebou souhlasim a když jsem viděla co na stránkách myslivcový píše tak LOLA nebo jak se jmenuje je mi úplně na blití a nehorázně mě ser..e *16* *16* *1*
-
-
a koho by to nes*alo že?
-
-
To je fakt *1*
-
-
-
jackie28 nedej se, jen tvrdě do nich *3* teď jsem si četla diskuzi u tý blbky a nestačím zírat. Ty lidi tam jsou úplně padlý na hlavu. Jak si vůbec někdo může brát za vzor a zbožňovat takovou nicku, nechápu. Jsem s tebou zajedno *3*
-
-
přesně tak...a nechápu dilinky co urážej,aby byli zajímavý-prej namyšlená,v čem tu namyšlenost hledají?že je člověk upřímný?prej že jsem hloupá-a co jsou oni?fakt demence
-
-
přesně úplně s tebou souhlasím
-
-
ale víš co taky je vidět,že pak v životě nic nebudou umět a že budou blbý jak tága protože si budou myslet,že když obdivujou Myslivcovou že jsou in...Prostě na profilu myslivce je vidět už jen z těch komentářů že vesmír a lidská blbost jsou věčný...když děvčata ani nedokážou pochopit že to neni hvězda a když chce být hvězdou tak musí snést i kritiku a ne že si na svém blogu bude stěžovat na anti a psát že jí jen každej závidí...tomu se říká debilita a namyšlenost z její strany a ony to nechápou...asi jsou na to ještě dost mladý aby to poznaly...a mě se budou smát,že se mi líbí Rob a že poslouchám Miley Cyrus-ty alespoň něco dokázali že? *1* že timhletim prej vodpovídám na deset let a ne na 17..že prej jsem jako malá..a co jsou ony?povrchní,namyšlený a hloupý+naivní jako Dominika sama
-
-
páni... vystihla si to dost přesně... :)
až jednou bude Myslivecká tam kde Rob, nebo jak si řekla Miley, tak potom jí můžou opěvovat děcka jaký chtěji... ale tohle mi taky vadí, když jí uctívaji, jako kdyby byla svatá a ve skutečnosti je jenom zblbly její fotky, na kterejch se tváří fakt děsně... :D
*15* -
-
ale na druhou stranu,náš problém to není,oni jsou hloupý....až dopadnou jak dopadnou a nebo až se v Myslivcový zklamou tak se budou trápit...Ale co my jí neobdivujem,nám může být ona putna....na fotkách vypadá opravdu děsně a taky si myslím,že kdyby jí viděli nenamalovanou a nezretušovanou tak ihned na ní změní názor...by utekli,protožeby si jí spletli se zombí...a věř mi viděla jsem fotku kde neměla ani řasenku prostě nic...samej jebák,nevýrazná,kruhy pod očima...prostě hnus...a taky si myslím že kdyby se za ní hnali do Ostravy nebo kde že to bydlí,a potkali jí na ulici tak si jich ani nevšimne a ohrne nad nima nos....když vydržíte pak hodim odkaz kde jsem tu hnus fotku viděla *1*
-
-
to nevypadá na tý fotce tak hrozně... :D podle mě tam vypadá líp než na těch vyretušovanejch... :D :D neni tak umělá... :D
ale jak si řekla, kdyby jí potkaly, asi ohrne noc... *4* -
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=108972822540751&set=o.159171878370&type=1&theater tady je ta slibovaná fotka...já nevim jak vy,ale já jí potkat na ulici tak se leknu a uteču...upořímně zdrhla bych i kdyby byla namalovaná-ale předtim bych jí asi změnila vizáž obličeje...pěknýho moncla pod okem *1*
-
-
-
-
-
-
ahoj po dlouhé době jsem zas tu a pro někoho mám možná novinku:
Rob už opravdu připravuje své debutové album!
"Muzika je jeho první láska," vysvětluje Robův kamarád: "Trápilo ho, že se jí nemohl věnovat na plno, chyběla mu. Teď, než se vydá na promo turné Twilight Breaking Dawn, má konečně pár volných týdnů a chce je věnovat přípravě svého alba."
Deska má prý mít organický sound a mají být na ní použity tradiční hudební nástroje. "Rozhodně to nebude žádný pop, žádná elektronická hudba, budou tam kytary, basovky a bycí. Robert miluje blues, když máme čas, společně jamujeme. Možná se tam objeví i něco z toho. Nechte se překvapit," prozradil kamarád na závěr.
Zdroj: Isifa.com - opravdu ověřené *14* *3* -
-
je to fajn, že mu to vyjde, když má hudbu rád... :)
ale můj vlastní názor? Řekla bych, že Rob je lepší herec než zpěvák... *4* *4* -
-
to ano herec rozhodně *3*
-
-
-
sice jsem kluk,ale je to fajne herec.v nezapomeň na mě byl hustej.on i v reálu vypadá jako hustej týpek a rebel..
-
-
týý jo... :) je fajn slyšet, že neni tak hroznej... *1* od nás praštěnejch holek to nikdo nebere vážně... *15* *15* *15*
-
-
tak víš co ze začátku jsem ho nemusel,protože moje mladá je do něj taky cvok,ale ted už je to v pho...viděl jsem pár filmů a musim říct že hrát umí a je celkem v pho... *15*
-
-
to je... :) hodně lidí říká, že třeba na Johnyho Deppa nemá (a je to docela i pravda) ale Rob skoro začíná a já myslim, že na to kolik mu je, hraje docela dobře... *3*
-
-
tjn až moc dobře Rob hraje,má před sebou budoucnost,o jaký možná ani sám neví.
-
-
Páni ty hustý věci k Myslivcové píšeš také ty nebo to píše jiný Lukass?je to opravdu hustý a výstižný *1*
-
-
Ano slečno jackie píši to já a ještě zastávám tvůj názor..Myslivcová je kravka na entou. *1*
-
-
Lukass tak to jsi dobrej,většina kluků nad jejíma fotkama slintá a vychvaluje si je...ale nechápu co na kydanci makeupu a peroxidu na hlavě viděj *1* víš co si říkám?ani žádný proporce ta holka nemá,je plochá jak prkno-říkám si,že ta holka když se koupe se musí držet okrajů vany aby jí to nevcuclo *1*
-
Ať vypadáme chytřejc tak nadávejme maticky *1* 3,14(pí) ča na entou.
-
-
-
-
-
-
Děkuji, jste super. mrknu na to. Já totiž pojedu do Los Angeles na čas za kamarádkou tak mě zajímalo co kde dělá a tak. Bylo by super ho někde potkat, ne?:-).
-
-
Co??? Do L A??? *8* *8* *8* *8* Můžu jet s tebou??? *3* *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
se můžeme na někdy domluvit ;-)
-
-
Když mi zaplatíš letenky,tak se klidně domluvit můžem *3*
-
-
to jo... Amerika je tak 20 000, když najdeš dobrou slevu... :D
-
-
-
a kdy že letíme... :D :D :D
dneska sme měli ve škole nějaký američany, kvůli anglištině a říkali, že L.A. je nádherný... :) :) -
-
snad co nejdříve :-)
-
-
-
-
Tak já zrovna web speciálně o něm neznám, znám jich spoustu obecných, a tady je pár českých, slovenských blogů, které jsou o něm, nebo obecně o TS:
http://robertpattinsonfan.blog.cz/
http://adulka16.blog.cz/
www.about-twilight-cz.blog.cz
www.sagathetwilight.blog.cz
Promiň, jestli to není to, co jsi hledala.
*3* -
Ahojky, neznáte nějakou webovou stránku či web, kde by byly aktuální informace o Robovi?? Jako co dělal včera a pod.? Našla jsem o různých lidech aktuality ale jen né o něm a co jsou odkazy tady, tam mi třeba nešli otevřít nebo to bylo něco jiného. Díky *3*
-
-
http://networkedblogs.com/nniwD
Tady to je, ale pouze v AJ. Snad se ti to podaří otevřit *3* -
Mi chodí informace na facebook, možná se mi podaří ti zaslat odkaz.
-
-
A záleží opravdu na tom, na které příčce se zrovna nachází? Budete ho mít radši, když bude na 3. místě, než když je na 10.? Vážně je tak důležité, že zrovna víc lidí šlo na profil Lady Gagy, Amy Winehouse, Emmy Watson, než náš Robert Pattinson? To pro vás bude mít menší hodnotu? Vždyť je to úplně jedno, lidi. Proč třeba neřešítě, že si Rob prý zahraje v nějakém novém filmu?
-
-
jo to je pravda... :) sice sem to psala taky, ale je to jedna z těch věcí který je zbytečný řešit... :D
-
Je pravda, že je úplně jedno na jakém místě je - mám ho ráda jako herce a je mi jedno zda je na 1, 5, či 28 místě, ale aspoň můžem rozebrat jak si vede *2* *1* *2*
-