-
Do psí P***le jak to že je Rob zase na 10 místě???????
-
-
Už je opět na 9 *5*. Lady G. jde směrem dolů *1* *1* *1*
-
-
a Myslivec má taky šipku dolů...konečně,jupííí *1*
-
-
-
Jj zobrazily se 2 z 8, ale i tak je to úspěch *1*. Počkám 2 - 3 dny a zkusím to znova, protože ta nejkrásnější tady stále není a já se rozhodně nevzdám *1* *1* *1*
-
-
rozhodně to nevzdávej já tu nejkrásnější chci také vidět *3*
-
-
tak to jsme dvě,já taky když něco chci tak se nevzdávám *2*
-
Neboj nevzdám, já se nikdy nevzdávám, to není můj styl, jsem totiž bojovnice *2* *2* *2*
-
-
-
Dneska jsem vložila opět 8 fotek. Snad se podaří a ještě letos se zde zobrazí *2* *1* *2* *1*
-
-
zobrazily se asi jenom dvě, že jo... *13*
chtělo by s tím něco udělat... to že to nikomu nejde mi přijde trochu špatný... -
-
asi tak nějak mě to též nejde...hodila jsem sem asi 15 fotek a kde nic tu nic *8*
-
-
Nezvdávej to, mi se po měsíci zobrazili 2 *1* *1* a to jsem je tady přidávala snad 4x. *1* *2*
-
-
taky že to nevzdám,budu to zkoušet tak dlouho,dokud se tu neobjeví
-
-
vy jste hustý holky... :D já to po týdnu totálně vzdala... :D
-
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=p1OHXR63a38
chci listopad a HNED!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Že jsem se na to koukala.... teď to už tuplem nevydržim. Chci mít nějaký nadpřirozený schopnosti a vykouzlit listopad *16* *16* *1* *1* *1* *1* *1* Souhlasím s tebou:!!!!! CHI LISTOPAD A TO HNED !!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *15* *15* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
to mi povíde... *7* *7* , nejradši bych to neviděla, ale když už to je na netu,tak to nejde vydržet nekouknout se na to... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *2* *2* *2*
-
-
A hned několikrát denně *1* *1* *1*
-
-
Já chci takýýýý listopad...vypadá to úžasně *14* *14* *14* *14*
-
to je slabí slovo... *14* *1* *1* *1*
-
-
Asi tak *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
Úžasné video, už se taky těšímm a moooooooooooooc *5* *5* *5*
-
-
Tyjo. Dneska sem viděla ten film, jak byl teroristický útok na dvojčata a ještě teď mám husinu a když si představim, že by tam měl bejt Rob, jako v Nezapomeň na mě.... tak jako nevim. To by mě snad kleplo *4* *4* *4* *4* *4* Já vim, že sem magor *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
to mi povídej, já koukala na World Trade Center na intru a s holkama sme řešily do půlnoci to s Robem a byly sme totálně vyndaný... :D *1* *1*
-
-
no jupíííí konečně se nám Rob posunul o jednu příčku dopředu...jen tak dál *3*
-
-
pomalu, ale jistě nám stoupá vzhůru. Myslím, že by mohl ještě o nějakou tu příču poskočit, když budou jeho fanoušci pečliví *2*
-
jo no, konečně, ale pochybuju že to bude nějak převratně dlouho... *4* *4*
-
-
asi tak nějak mno *2* ale doufám že si místo udrží *3* a nebo že se vyhoupne vejš *1*
-
-
:-))
-
-
-
-
na potřetí všeho dobrýho...konečně se mi tu objevili ty fotky z Bel Ami... :)
nemůžu se dočkat... *14* *14* -
-
Po jak dlouhé době se ti tady ukázaly. Už jsou to pomalu 3 týdny, co jsem přidávala fotky a stále nic *9*
-
-
hele já ani nevim... zkoušela sem to asi čtyřikrát a potom až se to povedlo... :) netuším, kterej z těch čtyř pokusů vyšel... :D
-
-
tak to budu dál zkoušet, dokud to nevyjde *2*
-
-
držim palce... :D
-
-
díky, zatím nic *2*
-
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=MdBtNxBQZVs
Rob podepiduje autogramy na water for elephants premiere
intenziní kamera , super podíaná *14* -
-
je to fajn video... :) taky bych si s ním někdy ráda pokecala... :D
divým se, že tam nikdo neječel... to je asi poprvé... *4* *4*
-
-
Asi tak
-
-
Bože já sem taky chytrá. Kéž by mi Rob dal taky kytaru a mohla by bejt i podepsaná *3* *3* *3*
-
-
ahoj tak mám prní zářijovou novinku ohledně Roba z portálu clevverTV :
Robert se nedávno procházel po Los Angeles když si všimnul takovýho toho týpka co vám na ulici hraje na kytaru aby si vydělal alespon na chleba , týpek se ho zeptal zda mu nedá alespon drobné a ono se mu ho zželelo a on to udělal navíc zaběhl do obchodu a koupil muzi accoustic guitar ale poté ovšem rychle spěchal na parkoviště ke svému autu a odjel.
http://youtu.be/Y4vV_sumjoY
Rob laskavý to muž *14*
Ovšem musíme vždy počítat s tím zdali měli ClevverTv pravdu -
-
no kdyby měli pravdu, bylo by to hezký... stejně si herci můžou penězma pomalu utírat zadek... *15* , tak proč neudělat něco takovýho... :)
-