-
Mám Roba rád, ale s Kristen dělá chybu:(...no co třeba na to přijde časem:)
-
-
mno upřímně taky si myslim že s Kristen dělá chybu,dle mýho neni ta pravá..Třeba časem najde někoho jinýho...S Kristen je to jen dočasný(a kdoví jestli to že sou spolu neni drb *1*) a je to jen kvůli twilight,ale pomine to...podívejte se na Efrona a Hudgens-byli spolu jen krátkou chvilku a jen díky HSM-tady si myslim že to bude zrovna tak *1*
-
já tedy doufám že ne ti dva k sobě prostě patří.
Ale ano je to jen muj názor beru že někdo to bere jinak
Robert sám řekl už na posledním promu Water for Elephants že je s ní velmi šťastný,
-
-
STYLE: Robert Pattinson chce vlastní módní značku!
Zdroj: Isifa.com
Inspiroval ho herecký kolega ze ságy Twilight Kellan Lutz...
Právě filmový Emmett Cullen totiž minulý týden představil vlastní kolekci oblečení, která je podle Roba víc než zdařilá. "Rob za mnou jednou přišel s nápadem, že bychom mohli vytvořit vlastní módní značku," vypráví Kellan: "Vůbec tehdy netušil, že já už na něčem takovém pracuji. Řekl jsem mu tedy, že jakmile dodělám Abbot + Main , můžeme se pustit do jeho nápadu."
Robert souhlasil a spolu s Kellanem teď tedy začínají vymýšlet, v jakém stylu jeho oblečení bude. "Říkali jsme si, že by značka mohla mít název Rags by Rob (Hadry od Roba, pozn. red.), protože Rob je takový... no jak bych to řekl... prostě slovo hadry na něj sedí." :-) Kdy se tato hvězdná módní kolekce dostane na trh, ovšem herci zatím neví. -
Robert ted nemuze byt s Kristen kvůli snow white tak jí alespon poslal zlatý medailonek spolu se vzkazem napsaném v latině i s překladem ve kterém se píše :
“Even if you can’t see me, my love for you is always there.”
Kristen to dojalo k slzám.
Informoval o tom magazín Star. *14* -
-
ježíš, to je krásný... :) já chci taky... :)
-
-
Kdo by nechtěl... *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Se jí nedivim. Já bych taky brečela *3* *3* *3* *3* *3* *3* Rob je prostě romantik *14* *14* *14* *14* *14*
-
pošleš mi odkaz prosím...děkuju :)
-
-
Vidím dobře nebo mám jít navštívit optika? Je Rob na devátým místě???!!! Jak moh tak poklesnout??? Nedávno byl ještě na třetím... a teď?! *16* *16* *16* *16*
-
Robert 15.8. byl na koncertě Adelle.
má prý rád moc její zpěv.
K jeho dalším oblíbencům patří Ramstein a Christina Aguilera.
Dost rozmanité *5* -
-
Ramstein se fakt hodí k Adelle... :) má docela zajímavý vkus... :)
-
-
Dokonce minulý rok dostal nabídku od Simona Cowella z x factor že by mohl natočit pod jeho wedením desku.Simon si totiž wšiml soundtracku we stmívání. Ale Robert na to že si to promyslí ale že jeho snem bylo být pianistou kdyby mu prý herectví nevyšlo. Bere hudbu vážně. Ale zároveň řekl že když doma s Kristen vaří mají puštěné Roling Stones.
-
-
to je hezký, to s Kristen... popravdě mě se nelíbí jak zpívá.. herec je skvělej, ale zpěvák?? nevim no... přijde mi, že každá písnička je stejná a moc toho nenazpívá... *2* *2*
-
-
-
-
kde tedka zije? v Americe?
-
-
ted momentálně v Los Angeles *3*
-
-
Rob řekl pro hollywood.com že by po promowání druhé části breaking dawn chtěl znowu něco natáčet s Kristen ale bojí se co na to jeho fanoušci.
Mně osobně by to newadilo ale chápu že fanoušci je mají spojené jako Edwarda a Bellu. -
-
no tak bylo by to fajn... :) ale je fakt, že by bylo divný, že to není Edward s Bellou, ale někdo jiný.. možná by se na to dalo zvyknout...
-
-
Já bych si zvykla *1* *1* *1* ty dvě tvářičky prostě patří k sobě *14* *14* *14* *14*
-
-
-
devátý místo?? proč!? *16* *16* *16*
-
-
taky nechápu.... *16* *16* *16*
-
-
Na kdy vidíte,že se objeví trailer na Rozbřesk????Už je dotočeno??Nemám kdy googlit *10*
-
-
Já našla trailer na Rozbřesk *5* tady je odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=U4d_qIGAiCE&feature=related
-
-
No tedáááááááááá!!!!!!!!!!Díííky,ani jsem nečekala,že tak brzy!!!!Vauuuu,to nééé,nemůžu se dočkat...,to nééé,bože,už aby to byloooo!!!Jsem hotová.... *8* *14* *8* *14*
Dlouho jsem se úmyslně vyhýbala dívání se na Stmívání,Nový měsíc i Zatmění.....Teď jsem je skoukla a stejná vlna jako poprvé..supeeer,to mě neopustí...pravda...vždy to jakoby zapadne dopozadí,ale je to tam pořád!!!
Není už zítra listopad??? -
-
zítra bych listopad docela brala, ale bohužel... :D
já to měla stejný.. :) vůbec se na to nějak nechtěla koukat a pak nám to pustila učitelka ve škole a už byla další závislost na světě... :D a že už trvá dlouho... :D -
-
Cooo?To je dobrý-učitelka ve škole!!!! *14* V rámci kterého vyučování???Za nás nám pouštěli filmy z SSSR...Nehraju *16*
Dneska jsem o Stmívání mluvila s kamarádkou,shodou okolností to byla ona,která mě vyvedla ze tmy bez Stmívání a říkám hnedka,že jsem vydělala trailer a že supeeeer..A ona nic...Že prý se na závěr vůbec netěší,že je jí to jedno,že měla autorka nechat jednoho z nich-Edwarda a nebo Jacoba-umřít,že takhle je to divný konec....
No,chápu jak to myslí,ale my to nepsaly a osobně to přijímám tak jak to bylo vytvořeno....A líbí se mi to....
Tak jak vnímám Stephanii Mayersovou (teď jí možná komolím jméno),tak ona by prostě neuměla nechat umřít jakoukoliv svou románovou postavu...,na to nemá potřebnou tvrdost....,či jak to říct...no,dost o tom...
Jsem zvědavá co budou rozdávat na premiérách..Plakát v kuchyni Nový měsíc by potřeboval kamaráda *1* *14* -
-
vrámci češtiny.. ale bylo to asi tři dny před zimníma prázdninama a to sme se už moc neučili.. :))
já myslím, že ten konec docela ujde... Kdyby Jcob umřel, zas tolik by mi to nevadilo. asi bych byla jen překvapená a kdyby Edward, tak bych se asi zcvokla... :)
máš plakát v kuchyni, jo.. :D to by mě mamina asi zabila, ale tak neva... Docela se na premiéru těším, ještě sem na žádný nebyla a kamarádka plánuje, že poletíme na premiéru do Francie, či co, ale podle mě to asi nevijde.. :D ale bylo by to fajn... :) *14* *14*
-
-
-
-
-
-
http://zdenca016.blog.cz/ jukněte na můj blog...můžete zanechat komentík a nebo napsat zprávu...popř.je tam i anketka a můžete blog ohodnotit *1*