Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lbartzzz

trailer konecne tady!!

Robert v životní roli hned po Krasojezdci Edwardovi?...Bel Ami

http://www.youtube.com/watch ?v=VmTM2fLF_jY

Enjoy it:)
    • your-darling

Re: trailer konecne tady!!

myslím, že Bel Ami nebude zrovna životní role, ale na ten film se těším... přečetla sem tu knihu a je to dobrý... :)
      takovej sukničkář... :D
      • Re: Re: trailer konecne tady!!

Kde jsi prosím tě sehnala tu knížku?
        • your-darling
          měla jsem jí jen půjčenou z knihovny... jmenuje se Miláček a napsal jí Guy de Maupassant... :)
    • Re: trailer konecne tady!!

Já teďka přeskočim téma jenom že je Rob krásnej co já nevim ale když se dívám na film s nim tak úplně hotová a hlavně když jdu spát protože mám povlečení a plakáty s nim tak se mi vždicky něco sní o něm ráno když se probudim si vždicky řeknu proč to neni realita.Kéž bych s nim chodila to by bylo něco.Tak čau. *14* *14* *14*
      • kikuska9
        Já mám taky povlečení *14* dostala jsem ho k narozkám ♥♥♥
        A plakátů mám jenom 4 kufříky :(
      • your-darling

Re: Re: trailer konecne tady!!

kde si sehnala povlečení?? :))
        jinak jsem na tom asi podobně... :D
        • Re: Re: Re: trailer konecne tady!!

Já ho mám taky. Dostala jsem ho k vánocům(objednaný přes internet). A kvůli tomu že jsem z něj taky hned hotová si ze mě furt dělaj srandu:-))). Ale co pro něj to klidně přetrpim. :-D
          • your-darling
            hele já jenom naznačila, že bych ho chtěla a mamina řekla, že v žádnym případě, protože bych prej potom nepotřebovala chlapa... :D *1* *1* *1*
  • your-darling

božee !!

ted sem koukala na facebook na nějaký fotky...
    viděly jste, jak má Rob ty vlasy... na půl normálka a na půl vyholený nebo co...
    To je fakt děsný... :O
    • lenkaschs

Re: božee !!

to je kwůli filmu cosmopolis wyswetlowal to na comic conu
    • jackie28

Re: božee !!

ccccccccoooože?upssss to radši nechci ani vidět *9*
      • your-darling

Re: Re: božee !!

koukni na fotky a poletíš do Londýna nebo kde ted je a nakopeš mu zadek... :D
        • Re: Re: Re: božee !!

Kéž by byly peníze na letenku:-( Ale stejně si myslim, že kdybyste ho viděly, tak byste mu nemohly nakopat tu jeho roztomilou zadnici :-) Já nemám co říkat, hned bych mu skočila do náruče:-) a jeho účesu bych si ani nevšimla :-D
          • Re: Re: Re: Re: božee !!

Asi tak :-) i když si nejsem jistá, jestli na ty vlasy hned zapomenu :-D škoda jich, takový krásný vlasy nagelovaný do toho roztomilýho rozdrbu... Ach jo... No nic.Oni zase narostou :-D
  • lenkaschs

Comic Con Breaking Dawn

ahoj lidi prosím vás je už někde na netu možnost se podívat na !celý! comic con? 2011 - zatím mám jen fotky
    Děkuji za odpověď.
  • kristenjaymesstewart

Re: Oprah show

your-darling: Titulky k Eclipse díle Oprah show jsou a jestli chceš, tak mi napiš vzkaz a já ti pošlu odkaz. :)
  • lenkaschs

6. místo zvýšit

ono se to počítá podle počtu zobrazení za den , týden takže v podstatě by mělo stačit chodit sem každý den klikat na jeho profil a ono to trochu pomůže
    • your-darling

Re: 6. místo zvýšit

jo to je logický, ale to by musela klikat vážně hodně lidí... :))
  • to si dělaj pr*** !

Co??? Náš Rob na 6.místě??? To snad není možný... !!! Musíme mu zvýšit sledovanost!!! ....
    • your-darling

Re: to si dělaj pr*** !

moje řeč, ale jak na to??? :-)
      • janicka-smiley

Re: Re: to si dělaj pr*** !

tjn ňák tak ale taky by mě zajímalo jak to chcem udělat,dávala jsem sem fotky a ani se tu neobjevili,tak už nwm tyjo:(
        • your-darling

Re: Re: Re: to si dělaj pr*** !

jo já to zkoušela taky a to mi připomíná, že jsem jich dneska uložila asi dvacet a zapomněla je sem dát, takže hned zítra to zkusím... :D :D
  • your-darling

OprahShow

ahojte nevíte v jakém díle show Oprah Winfrey byl Rob, Kristen a Taylor?? :-)
    • Re: OprahShow

http://www.youtube.com/watch?v=sC1c d2dt9E4
      http://www.youtube.com/wat ch?v=hkmt5mxMU-c
      http://www.youtub e.com/watch?v=F7dH1D8DzNo
      • your-darling

Re: Re: OprahShow

děkuju moc... a titulky k tomu asi nikdo neudělal, že ne...
        tak zhruba polovině rozumím, ale dost chabě... :D
        jinak dík... :) :)
        • Re: Re: Re: OprahShow

Když napíšeš na youtubku twilight oprah 1, objeví se ti tam první část tý show s českýma titulkama. Potom napiš twilight oprah 2,3,4... no chápeš. Včera večer jsem na to koukala a málem jsem se smíchy válela na zemi. :-)))
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: OprahShow

juj díky... :)) já se válela smíchy u angličtiny, ale jenom na půl, takže ted to bude extrém...:)
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: OprahShow

to s tim dítětem?? Jestli ho nemůže mít Kristen, tak jak může Rob.. :D :D :D :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: OprahShow

Nz. No jo, Robík je prostě vtipálek :-D
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: OprahShow

juj díky... :)) já se válela smíchy u angličtiny, ale jenom na půl, takže ted to bude extrém...:)
          • Re: Re: Re: Re: OprahShow

Ono to tam neni celý ale jinak dík
    • Re: OprahShow

tak to netušim,až tak moc se o televizní pořady nezajímám...i když Rob je asi tak to jediný co by mě zajímalo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: OprahShow

tak já včera zjistila, že na PrimaLOVE dávají její show a docela bych chtěla vidět ten díl i česky... :-)
  • jackie28

je něco new?

máte někdo ňáký novinky ohledně Roba?:D aby se rozjela diskuze konečně
    • your-darling

Re: je něco new?

asi nic moc... jenom ten Cosmopolis, ale jináč nic...:-)
      smůla no... :-(
      • Re: Re: je něco new?

aha mno škoda.....:( mohlo by se ale o něm psát víc....i když:neni s Kristen a tak se o něj nezajímaj
        • Re: Re: Re: je něco new?

Jak jako není s Kristen??????
          • Re: Re: Re: Re: je něco new?

jak jako že nejsou spolu?to nevim ale mleli něco vo tom že se viděj na place prostě pořád a že už jim to nefunguje a že si lezou na nervy...a kristen věčně nabaluje nějaký jiný týpky
            • Re: Re: Re: Re: Re: je něco new?

no prostě klasika... tohle už neřeším... :P
        • Re: Re: Re: je něco new?

já myslím, že to kvůli tomu není, ale spíš kvůli tomu, že ted není aktuální žádný jeho film... :-)
          já du za necelej měsíc na Vodu pro slony (opět), takže super... už si to viděla? :-)
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: je něco new?

nn já jsem teprve nedavno viděla Zatmění:D
            • Re: Re: Re: Re: Re: je něco new?

acha... tak to jo... ale na tu Vodu pro Slony koukni, protože jestli ve Stmívání vypadá úžasně, tak nevim jak pojmenot tohle... :D :D
  • jackie28

no twl co to má zas bejt?

Rob zase na pátým místě?si děláte prdel ne?:D
    • your-darling

Re: no twl co to má zas bejt?

prostě demence...
      • jackie28

Re: Re: no twl co to má zas bejt?

tjn:DDDDD
  • jupííííí

mno aspoň že máme Robíka před tou namyšlenou dilinou Myslivcovou:DDDD juppíííí radujte se veselte se
    • your-darling

Re: jupííííí

je fajn, že je před ní... :-) vůbec nevím co tam dělala, ale nato že sem tu nebyla jen dva týdny, tak se Gábina Gunčíková trochu vytáhla... :D
      mám jí ráda to jo, ale Robert je Robert... :-)
      • Re: Re: jupííííí

Asi tak :-D Robík je prostě Robík :-)))
    • nikkolaczz

Re: jupííííí

to jo no :DD
      • Re: Re: jupííííí

holt Myslivcová nemá co dělat mezi osobnostma....založila blog a nafotila pár stupidních fotek...a že byla jednou v bedně a ukázala jak je trapná?fkt díky...neni to holt osobnost jakože slavná....vůůůůůbec...Robík si to místo zaslouží...zasloužil by si i vyšší
        • latyka

Re: Re: Re: jupííííí

Mě to přijde uplně divný,jak mohla mít takovou sledovanost,protože nikdo z mýho okolí vůbec neví o koho jde a já taky ne,tak buhví jakým fíglem to tam dostala navrh.Tak ted ještě Meagn dolu a my výš a výýýš...
          • Re: Re: Re: Re: jupííííí

jj asi tak nějak..ode mě taky nevěděl vo koho šlo...jj megan taky dolů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit