-
Chtělo by to nějaké novinky *5*. Obávám se, že si na něj fanynky vzpomenou až v listopadu, kdy půjde do kin Rozbřesk *7*
-
-
já si to myslím taky.. protože ted se o něm nikde nemluví a tak... :)) takže si musíme počkat do premiéry.. :(
-
-
Asi tak.Božžee já se tak těšim... *14* *14* *14* *14*
-
-
Jj taky se moooc těšíme. *5* *5*
-
-
-
-
Twl co to tu je?! Co je to za debilní novou diskuzi??? *16* *16* *16* *16*
-
-
je pěkně trapná *16* ty zas něco vylepšovali až to absolutně zvorali *7*
-
-
hele, co to je za novou diskusi ve který se absolutně nevyznám, a nelíbí se mi... :)) a Myslivec je pořád nějak nahoře.. :( *16*
-
-
Mno tak to nejsi sama já se v ní též nevyznám...je to naprd *9* předchozí diskuze byla lepší *1* Myslivce budem muset schodit nějakým způsobem tak aby nakonec skončila ve stovce a ne v nej desítce-nebo by mohli vymyslet desítku úplně největších debilek a trapáků+necelebrit a tam by zapadla...by byla maximálně tam v nejlepší desítce *1* Mno kone srandy děvčata jestli chcem Roba vejš holt se budem muset víc snažit *1* *15*
-
-
nojo, jenomež se tam objevila i Amy Winehouse a ta ted bude taky pěkně oblíbená... :) ale my sme šikovný... :D *3*
-
-
to víš že jo to se zvládne....i když má Rob červenou šipku dolů *1* to dáme....stačí jen když budem pořád lízt na jeho profil,přidávat příspěvky do diskuze a možná nějaký new fotky,i když některý starší by se mohli šiknout též *1* a určo vyleze výš...tak do toho holky to dáme *3* nwm jak vy ale zkusim sem dát pár obrázků
-
-
Jasně. Taky sem přidám nějaký obrázky a lízt sem mi fakt potíže nedělá *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
-
-
-
Myslivec se opět vyšvihnul výše *16*
-
-
8.místo
Přece ho nenecháme klesnout ještě níže?? :o( Musí jít nahoru :o) -
:-O
Osmý místo :O :( a ,,Myslivec,, je na sedmým :( :S -
????
zdá se mi to nebo sem opravdu nikdo nechodí???mno jestli to takhle půjde dál tak ne že Roba budem hledat v první desítce,ale budem ho hledat ve stovce:( -
-
Re: ????
Tjn. Když ono se tu nic neděje a nový fotky se sem dlouho nepřidávaly až teď:-(
-
-
óóóó,nové fotky :-)
konečně začli přidávat nový fotky :-) AAAAAH pěkný x-) a novej účes radši bez komentáře :-o -
-
Re: óóóó,nové fotky :-)
ten účes má kwůli filmu cosmopolis
-
-
7,místo
ach jo zatracená Amy Winehouse Rob nám w žebříčku klesl na sedmičku. Chci ho wýš. -
-
Re: 7,místo
já si myslím že zanedlouho nám zase povyskočí protože se po Amy Winehouse zase slehne zem až se o ní přestane mluvit anechá Robovi volný pole... :D ;)) jsem si tím jistá ;)) -
-
Re: Re: 7,místo
Doufejme :-D
-
-
Re: 7,místo
mno myslimže víš ho dostat bude problém...kéž by vo něm napsali aspon nějakej článek -
-
Re: Re: 7,místo
výš překlep -
-
Re: Re: Re: 7,místo
no to asi bude na ty šestce byl dlouho ale Kristen Stewart občas poskočí nahoru doufám že jednou dojde i na Roba -
-
Re: Re: Re: Re: 7,místo
tjn taky doufám
-
-
-
-
-
peníze
Chtěli byste si VYDĚLAT peníze?
Zkuste tohle - já tam jsem :)
http://www.ermail.cz/link/jNC TXcaXYNAJTYTjajV2NAleAJ7jY7V7