-
...
Jak může bejt ta Myslivcová(nebo jak se jmenuje) před "našim" Robíkem?:-D -
:-(
takže zítra si odjíždím pryč, takže sem nemůžu a až se vrátím, doufám, že bude Rob alespoň na 3. místě... :D -
-
Re: :-(
mno nwm nwm jestli to vytáhnem páč já v neděli 19 taky jedu pryč a nebudu tu do čtvrtka
-
-
:D
Robert, respektive Edward :D se umístil na 1. místo mezi desítku nejžhavějších upírů a vlkodlaků... :-)
zbytek tady: http://vampire-diaries.tym.cz/?mn_p ost=810 -
-
Re: :D
supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee r *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: :D
Aspoň že v týhle věci je svět spravedlivej -
-
Re: Re: Re: :D
to jo... :-) já tam v tý skupině mám všechno upíry co potřebuju a na vlkodlaky z vysoka... kašlu... :D
-
-
-
-
5.místo
jakto že máme Roba na pátým místě?měli bysme s tim něco udělat -
-
Re: 5.místo
no teď na to koukám... :D jenomže ty tu taky nejsi... pak tu nikdo se mnou nepíše kraviny... a Rob nám klesá dolů...
taže řekni nějakou blbost a jáse přidám... :D :D :D *1* *1* -
-
Re: Re: 5.místo
mno jo to je holt tim že to je úpa nějaký jetý a nepřihlásim se sem....jen vod mladýho z kompu....ale z mýho ne....MNO MILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJUU UUUUUUUUUUUU HOOOOOOOOOOOOOOOO MILUJU ROBERTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <3 JE K SEŽRÁNÍ...A MÁ SEXY CHLUPATEJ HRUDNÍK;):D ALE FKT JE TAK PŘITAŽLIVEJ...MMMMM DALA BYCH SI S NIM ŘÍCT;) -
-
Re: Re: Re: 5.místo
No to já když se kokám jenom na film tak jsem z něj hotová a na mobilu nemám nic jinýho jenom Roba a pár obrázků koní no teďka se dívám na stmívání pop rví,protože jsem to neměla měla jsem jenom nový měsíc a twilight saga nic víc no čau. -
-
Moje fotka se tu objeví *1* *1* *1* když píšu od mladýho...ale momentálně mi to jde se přihlásit u sebe tak to píšu od sebe z počítače *1* *1*
-
-
Re: Re: Re: 5.místo
a to tu píšeš z kompu svýho mladýho jo.. :D :D :D
já viděla jen tu figurýnu a byla jsem hotová... :-) mamina ze mě měla docela prd*l... :D -
-
Re: Re: Re: Re: 5.místo
nn od něj píšu když se přihlásim na profil a objeví se tu i fotka:DDD -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 5.místo
A čí je tam fotka to by mě fakt zajímalo. A jak to že je Rob na 5.místě? *7* *7*
-
-
-
-
-
-
Fotky
Tak jsem holky poslala na server osobností 3 fotky Roba a Kristen z předávání MTV Movie Awards. Jsem zvědavá, zda se to podaří. Bylo by to fajn *3* -
info
zda se to jenom mne nebo tady uz hodne dlouho nebyla pridana zadna nova fotka? -
-
Re: info
to se ti nezdá to je pravda..musíme někde nákou splašit;) -
-
Re: Re: info
ja nemyslim ted jenom u roberta, celkove to nejde -
-
Re: Re: Re: info
no tak ted poslední dobou byly osobnosti tak nějak celkově seknutý... :-)
sem ráda, že sem se vůbec dostala na profil, natož aby šly fotky... ale už to vypadá líp, tak snad se to už konečně probere... :-) -
-
Re: Re: Re: Re: info
presne je to tady naprd celkove porad nic nefunguje a kdyz uz se zda ze by mohlo nefunguje zase neco dalsiho -
-
Re: Re: Re: Re: Re: info
jo vid.. docela ráda by\ch si konečně přečetla diskuzi Water for Elephants a upíří deníky taky.. :-) tohle se fakn nedá...
napřed píšou, že osobnosti upadají, at s tím něco děláme a teď na to se*ou admini sami, nebo nevim co s tím je.. :-)
-
-
-
-
Re: Re: info
někde by měli být fotky z MTV movie awards, tak to sem zkusím dát... :-)
-
-
-
závislost???
Takže včera jsem se totálně přesvědčila o závislosti na Robovi... :D
Byli jsme v Londýně na voskových figurínách a když sem ho viděla...WOW bylo to tááák super...
prej na mě byl dobrý pohled, takže by mě fakt zajímalo, co bych dělala, kdybych ho viděla doopravdy... :D :D :D -
-
Re: závislost???
z toho si nic nedělej já bych jen viděla figurínu a padla bych na hubu:D
-
-
kniha
Jako jestli je jen těch 12 kapitol toho půlnočního slunce a nebo je toho víc?? dík za odpověď -
-
Re: kniha
je jenom 12 kapitol... je to škoda, protože je to lepčí než Twilight, ale tak snad to někdy Steph dopíše... :-)
-
-
THAILER
už je oficiální thailer na breaking dawn ted jse ho zkoukla -
-
kniha
Jak je to s tou knihou Půlnoční slunce? -
Re: THAILER
dívali jste se na celý pořad MTV Movie Awards 2011?
Kde se na to můžu celé podívat?
Díky:) -
-
Re: Re: THAILER
zítra to opakují na mtv chzech ;-) -
Re: Re: THAILER
celý nevím, ale viděla jsem předávání ceny za nejlepší filmový polibek.. a Robert, ten to zabil... :-)
-
-
-
???
proč mi nejde spustit diskuse na profilu Vody pro slony?? -
-
Re: ???
mně to taky nejde,tak to maj zase asi nějaký KO :-/ -
-
Re: Re: ???
mají to KO už nějak moc dlouho... normálně mě to začíná vytáčet.. :-) tohle je snad ediná diskuse na kterou se dostanu... :D :D -
-
Re: Re: Re: ???
mně to taky nešlo (u skupiny Keane) ale teď je to ok,ono se to dá zas do kupy -
-
Re: Re: Re: Re: ???
doufám... když mi to nešlo ze začítku ani sem, tak sem byla fakt nas*aná... :D :D :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ???
:D :D Tomu věřim
-
-
-
-
-