Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...

Jak může bejt ta Myslivcová(nebo jak se jmenuje) před "našim" Robíkem?:-D
  • your-darling

:-(

takže zítra si odjíždím pryč, takže sem nemůžu a až se vrátím, doufám, že bude Rob alespoň na 3. místě... :D
    • Re: :-(

mno nwm nwm jestli to vytáhnem páč já v neděli 19 taky jedu pryč a nebudu tu do čtvrtka
  • your-darling

:D

Robert, respektive Edward :D se umístil na 1. místo mezi desítku nejžhavějších upírů a vlkodlaků... :-)
    zbytek tady: http://vampire-diaries.tym.cz/?mn_p ost=810
    • Re: :D

supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee r *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
      • Re: Re: :D

Aspoň že v týhle věci je svět spravedlivej
        • your-darling

Re: Re: Re: :D

to jo... :-) já tam v tý skupině mám všechno upíry co potřebuju a na vlkodlaky z vysoka... kašlu... :D
  • 5.místo

jakto že máme Roba na pátým místě?měli bysme s tim něco udělat
    • Re: 5.místo

no teď na to koukám... :D jenomže ty tu taky nejsi... pak tu nikdo se mnou nepíše kraviny... a Rob nám klesá dolů...
      taže řekni nějakou blbost a jáse přidám... :D :D :D *1* *1*
      • Re: Re: 5.místo

mno jo to je holt tim že to je úpa nějaký jetý a nepřihlásim se sem....jen vod mladýho z kompu....ale z mýho ne....MNO MILUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJUU UUUUUUUUUUUU HOOOOOOOOOOOOOOOO MILUJU ROBERTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ <3 JE K SEŽRÁNÍ...A MÁ SEXY CHLUPATEJ HRUDNÍK;):D ALE FKT JE TAK PŘITAŽLIVEJ...MMMMM DALA BYCH SI S NIM ŘÍCT;)
        • Re: Re: Re: 5.místo

No to já když se kokám jenom na film tak jsem z něj hotová a na mobilu nemám nic jinýho jenom Roba a pár obrázků koní no teďka se dívám na stmívání pop rví,protože jsem to neměla měla jsem jenom nový měsíc a twilight saga nic víc no čau.
          • jackie28
            Moje fotka se tu objeví *1* *1* *1* když píšu od mladýho...ale momentálně mi to jde se přihlásit u sebe tak to píšu od sebe z počítače *1* *1*
        • your-darling

Re: Re: Re: 5.místo

a to tu píšeš z kompu svýho mladýho jo.. :D :D :D
          já viděla jen tu figurýnu a byla jsem hotová... :-) mamina ze mě měla docela prd*l... :D
          • Re: Re: Re: Re: 5.místo

nn od něj píšu když se přihlásim na profil a objeví se tu i fotka:DDD
            • Re: Re: Re: Re: Re: 5.místo

A čí je tam fotka to by mě fakt zajímalo. A jak to že je Rob na 5.místě? *7* *7*
  • vrtulka

Fotky

Tak jsem holky poslala na server osobností 3 fotky Roba a Kristen z předávání MTV Movie Awards. Jsem zvědavá, zda se to podaří. Bylo by to fajn *3*
  • lbartzzz

info

zda se to jenom mne nebo tady uz hodne dlouho nebyla pridana zadna nova fotka?
    • Re: info

to se ti nezdá to je pravda..musíme někde nákou splašit;)
      • lbartzzz

Re: Re: info

ja nemyslim ted jenom u roberta, celkove to nejde
        • Re: Re: Re: info

no tak ted poslední dobou byly osobnosti tak nějak celkově seknutý... :-)
          sem ráda, že sem se vůbec dostala na profil, natož aby šly fotky... ale už to vypadá líp, tak snad se to už konečně probere... :-)
          • lbartzzz

Re: Re: Re: Re: info

presne je to tady naprd celkove porad nic nefunguje a kdyz uz se zda ze by mohlo nefunguje zase neco dalsiho
            • Re: Re: Re: Re: Re: info

jo vid.. docela ráda by\ch si konečně přečetla diskuzi Water for Elephants a upíří deníky taky.. :-) tohle se fakn nedá...
              napřed píšou, že osobnosti upadají, at s tím něco děláme a teď na to se*ou admini sami, nebo nevim co s tím je.. :-)
      • your-darling

Re: Re: info

někde by měli být fotky z MTV movie awards, tak to sem zkusím dát... :-)
  • your-darling

závislost???

Takže včera jsem se totálně přesvědčila o závislosti na Robovi... :D
    Byli jsme v Londýně na voskových figurínách a když sem ho viděla...WOW bylo to tááák super...
    prej na mě byl dobrý pohled, takže by mě fakt zajímalo, co bych dělala, kdybych ho viděla doopravdy... :D :D :D
    • Re: závislost???

z toho si nic nedělej já bych jen viděla figurínu a padla bych na hubu:D
  • kniha

Jako jestli je jen těch 12 kapitol toho půlnočního slunce a nebo je toho víc?? dík za odpověď
    • your-darling

Re: kniha

je jenom 12 kapitol... je to škoda, protože je to lepčí než Twilight, ale tak snad to někdy Steph dopíše... :-)
  • THAILER

už je oficiální thailer na breaking dawn ted jse ho zkoukla
    • kniha

Jak je to s tou knihou Půlnoční slunce?
    • Re: THAILER

dívali jste se na celý pořad MTV Movie Awards 2011?
      Kde se na to můžu celé podívat?
      Díky:)
      • Re: Re: THAILER

zítra to opakují na mtv chzech ;-)
      • your-darling

Re: Re: THAILER

celý nevím, ale viděla jsem předávání ceny za nejlepší filmový polibek.. a Robert, ten to zabil... :-)
  • ???

proč mi nejde spustit diskuse na profilu Vody pro slony??
    • latyka

Re: ???

mně to taky nejde,tak to maj zase asi nějaký KO :-/
      • your-darling

Re: Re: ???

mají to KO už nějak moc dlouho... normálně mě to začíná vytáčet.. :-) tohle je snad ediná diskuse na kterou se dostanu... :D :D
        • nikkolaczz

Re: Re: Re: ???

mně to taky nešlo (u skupiny Keane) ale teď je to ok,ono se to dá zas do kupy
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: ???

doufám... když mi to nešlo ze začítku ani sem, tak sem byla fakt nas*aná... :D :D :D
            • nikkolaczz

Re: Re: Re: Re: Re: ???

:D :D Tomu věřim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit