-
new
nove foto z Bel Ami
http://static.newmoonmovie.o rg/bdm/images/2011/05/belamimoviedo tcomnewstill.jpg -
tak jak je to mezi Robem a Kristen?
tak co chodí Rob s Kristen nebo ne?nebo chodí s někym jinym?a nebo je sám?já nwm proto se ptám dlouho jsem nečetla žádnej časák nic.... *9* -
-
Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?
mám z několika zdrojů ověřeno že jsou životnímy partnery milují se a právě si shánějí nový byt -
-
Re: Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?
poravdě, mě už věci na tohle tohle téma docela vadí...
každý říká něco jinýho a každý to akorát řeší... :-)
podle mě je každá článek tomuhle podbný hodně domyšlený...:-)
ale jinak nic proti... :D -
-
Re: Re: Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?
jj já vim ale mě by to celkem zajímalo jak to mezi nima skutečně je...ale podle mě spolu nejsou..ale nwm nemůžu říct -
-
Re: Re: Re: Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?
tak to mě by to taky zajímalo, ale kdyby o tom měl někdo někde mluvit tak abych tomu uvěřila, musili by to být oni dva... :-)
protože já už přestávám věřit i těm víc věrohodným článkům...
prostě až uvidím natočený rozhovor od Roba nebo Kristen, tak tomu teprve budu věřit...:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?
přesně tak..a nikde nic...takže evidentně drby
-
-
-
-
Re: Re: tak jak je to mezi Robem a Kristen?
mno jo ale bulvár si může i vymejšlet
-
-
-
Recenze: Voda pro slony
Chcete vědět, jak se Robertovi dařilo ve filmu Voda pro slony? Přečtěte si naši pochvalnou recenzi.
http://www.fandimefilmu.cz/clan ek/45-recenze_voda_pro_slony -
♥
Všechno nejlepší, Robe, jsi super! =) ♥ -
:-)
dnes je na markizy twilight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :-)
ach joo...proč to nedávaji na českym programu... *8* *8*
-
-
water for elephants
takže jsme včera byly konečně v kině... byl to jeden z těch filmů, který jsem nechtěla aby někdy skončil... Dokonalá romantika, pořád se tam něco dělo a já snad čtyřikrát brečela... No prostě nádhera největší...
A kdo to ještě nevidět, tak honem, protože je to fakt super...:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: water for elephants
Ahoj, nevíš kdy by to tak asi mohlobýt na netu ke stažení? díkas *14* -
-
Re: Re: water for elephants
už je na uložto i s titulkama -
Re: Re: water for elephants
tak to vůbec netušim..koukala sem na to a byla sem naštvaná, že to nikde není...:-)
kdyby se to někde objevilo, napíšeš mi pls, protože hádám, že na tom budu totálně závislá... :-) *14* *14*
-
-
-
...
všechno nejlepší... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
birthday
happy birthday for you rob =) lucky 25 =D =D =D *14* -
xD
Happy birthday Rob! *3* *14* -
Vše nej :-*
Všecko nejlepší Robovi :) Hlavně hodně zdraví a lásky :))