Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všechno nejlepší !

Všechno nejlepší Robe ! .. *14* *14*
    Jseš ten nejůžasnější kluk pod sluncem ! *14* *14*
  • :****

vsechno neeeej nejlepsimu a nejhezcimu clovickovi na svete !!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • jackie28

Re: :****

anooo tak tak
  • terezxd

Narozeniny

Všechno nejlepší, Robe, ať pořád točíš skvělý filmy jako bylo Nezapomeň na mě.. *3* *14*
  • Voda pro slony

Ta Voda pro slony je naprosto úžasnej fil *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • další nechápání :)

Takže změna. Vůbec se nechytám v nějakém přihlášení. Můj profil prostě není. Když si dám do vyhledávání svůj nick tak mě to sice najde, ale stav "offline", poslední aktivita v dubnu. Když se zkusím přihlásit, tak prostě nic. A o vlezu do diskuzí ani nemluvím. To se taky nechytám. Můžete mi prosím kdyžtak někdo poradit? Co se s "osobnostmi" děje?

Jinak můj nick tady po přihlášení byl "Vrtulka" *3*
    • jackie28

Re: další nechápání :)

mnooo tak to mi povídej...já jsem sice online,ale nedostanu se sem když se odhlásim..nechápu...je to divný
      • Re: Re: další nechápání :)

Tak dneska se mi podařilo přihlásit docela v pohodě a dokonce se objevil i můj profil, stav online, ale když chci přispět do diskuze, tak jsem najednou odhlášená. Nevím, snad se to tu brzo dá do pořádku *3*

Takže změna. Vůbec se nechytám v nějakém přihlášení. Můj profil prostě není. Když si dám do vyhledávání svůj nick tak mě to sice najde, ale stav "offline", poslední aktivita v dubnu. Když se zkusím přihlásit, tak prostě nic. A o vlezu do diskuzí ani nemluvím. To se taky nechytám. Můžete mi prosím kdyžtak někdo poradit? Co se s "osobnostmi" děje?

Takže změna. Vůbec se nechytám v nějakém přihlášení. Můj profil prostě není. Když si dám do vyhledávání svůj nick tak mě to sice najde, ale stav "offline", poslední aktivita v dubnu. Když se zkusím přihlásit, tak prostě nic. A o vlezu do diskuzí ani nemluvím. To se taky nechytám. Můžete mi prosím kdyžtak někdo poradit?

• nechápu

Lidi můžete mi někdo říct, co se děje? Když jsem se asi po 5-ti minutách konečně přihlásila, nejsem fanouškem žádných osobností, filmů, kapel, tak jak jsem byla předtím *9* Prostě nic. Jsem z toho jelen a nechápu to.
  • :-)) ((-:

CO SE TO DO PR*LE S TOU DISKUSÍ POŘÁD DĚJE. Zase jsem se sem nemohla asi tři dny dostat!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Re: :-)) ((-:

no to mi povídej...mě už z toho tady taky pěkně jebe...:-))
      • jackie28

Re: Re: :-)) ((-:

jojojo přesně *10*
  • :-* :-*

hlasujte pro roba a kristen!!! http://www.mtv.com/ontv/movieawards /2011/best-kiss/ *14* *14* *14* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit