-
Všechno nejlepší !
Všechno nejlepší Robe ! .. *14* *14*
Jseš ten nejůžasnější kluk pod sluncem ! *14* *14* -
:****
vsechno neeeej nejlepsimu a nejhezcimu clovickovi na svete !!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :****
anooo tak tak
-
-
Narozeniny
Všechno nejlepší, Robe, ať pořád točíš skvělý filmy jako bylo Nezapomeň na mě.. *3* *14* -
Voda pro slony
Ta Voda pro slony je naprosto úžasnej fil *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
další nechápání :)
Takže změna. Vůbec se nechytám v nějakém přihlášení. Můj profil prostě není. Když si dám do vyhledávání svůj nick tak mě to sice najde, ale stav "offline", poslední aktivita v dubnu. Když se zkusím přihlásit, tak prostě nic. A o vlezu do diskuzí ani nemluvím. To se taky nechytám. Můžete mi prosím kdyžtak někdo poradit? Co se s "osobnostmi" děje?
Jinak můj nick tady po přihlášení byl "Vrtulka" *3* -
-
Re: další nechápání :)
mnooo tak to mi povídej...já jsem sice online,ale nedostanu se sem když se odhlásim..nechápu...je to divný -
-
Re: Re: další nechápání :)
Tak dneska se mi podařilo přihlásit docela v pohodě a dokonce se objevil i můj profil, stav online, ale když chci přispět do diskuze, tak jsem najednou odhlášená. Nevím, snad se to tu brzo dá do pořádku *3*
-
-
-
Takže změna. Vůbec se nechytám v nějakém přihlášení. Můj profil prostě není. Když si dám do vyhledávání svůj nick tak mě to sice najde, ale stav "offline", poslední aktivita v dubnu. Když se zkusím přihlásit, tak prostě nic. A o vlezu do diskuzí ani nemluvím. To se taky nechytám. Můžete mi prosím kdyžtak někdo poradit? Co se s "osobnostmi" děje?
Takže změna. Vůbec se nechytám v nějakém přihlášení. Můj profil prostě není. Když si dám do vyhledávání svůj nick tak mě to sice najde, ale stav "offline", poslední aktivita v dubnu. Když se zkusím přihlásit, tak prostě nic. A o vlezu do diskuzí ani nemluvím. To se taky nechytám. Můžete mi prosím kdyžtak někdo poradit?
nechápu
Lidi můžete mi někdo říct, co se děje? Když jsem se asi po 5-ti minutách konečně přihlásila, nejsem fanouškem žádných osobností, filmů, kapel, tak jak jsem byla předtím *9* Prostě nic. Jsem z toho jelen a nechápu to. -
:-)) ((-:
CO SE TO DO PR*LE S TOU DISKUSÍ POŘÁD DĚJE. Zase jsem se sem nemohla asi tři dny dostat!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: :-)) ((-:
no to mi povídej...mě už z toho tady taky pěkně jebe...:-)) -
-
Re: Re: :-)) ((-:
jojojo přesně *10*
-
-
-
:-* :-*
hlasujte pro roba a kristen!!! http://www.mtv.com/ontv/movieawards /2011/best-kiss/ *14* *14* *14* *1* *1*