Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • :-))

tak sem zjistila ze divat se u jidla na robovi new fotky je fakt blbost. vsechny sou tak naaaadherny ze snad u kazde sem se zajikla a malem se udusila :DDD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* od te doby si novy fotky neprohlizim kdyz jim ani kdyz piju *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14*
    • your-darling

Re: :-))

tak tohle mě ještě nenapadlo zkoušet...:-) ale kdybych to zkusila myslím, že bych se moc nenajedla...Spadalo by mi to z pusy.:DD
      • jackie28

Re: Re: :-))

tjn asi tak *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
  • lbartzzz

posun

jop to mas pravdu, no co jsem tak cetl zahranicni recenzi v Norsku a Svedsku na premieru Water for Elephants, tak ve Svedsku ziskala Voda hodnoceni 4/5 v jedne recenzi, ve druhe potom 3 a pul z 5 a v Norsku to bylo 5/6
    • your-darling

Re: posun

ted to mám trochu popletetný..ty čísla to je dobrý??:-)
      vlastně je fuk jak to bylo tam, já už to chci hlavně tady...:-) *14*
  • lbartzzz

posun

pojdte tady neco zase poresit at se zvysi robova navstevnost...jako u te "slavne" myslivcove kde se v diskusi porad neco resi a pak to takhle dopada...tak treba fotky sem davejte ve velkym rozliseni a kdyz budou aji vetsiho formatu nijak na skodu to nebude *3*
    • your-darling

Re: posun

to mi povídej...já koukala na top10 a ona je jako na druhém místě...jenom čekám až bude i před Maily Cirus..:-D a je to fakt trapný...:-)
      jenomže ted pořád neni co řešit...už by to chtělo nějakej film...snad pak bude i víc fotek...:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • latyka

fotky

jak velký sem dáváte fotky?Našla jsem takový pěkný na netu a už jsem to sem dávala podruhý po nějaký době a furt se to tu neukazuje *16* nebo proč mi to nejde...
  • lbartzzz

premiere

ano tak voda pro slony ma v turecku,norsku a svedsku premieru uz 15. dubna jinak oficialni svetova premiera je stanovena az na 22. dubna a u nas je potom premiera az 12. kvetna
  • your-darling

water for elephants...

juj...tak dneska je prý premiéra....:-)
    doufám, že to bude brzo na netu...:-) už se nemůžu dočkat...:-)
    • Re: water for elephants...

Tak to jsme dvě *15* *15* *15*
      • your-darling

Re: Re: water for elephants...

no já myslím, že nejenom dvě...:-) *4*
        • Re: Re: Re: water for elephants...

To jo no, ale musim uznat že se na Rozbřesk těšim víc *1* *1* *1*
  • kUnDáK roB

KuNdĚLáČeK KuNdÁčKovITwEj...MrTě sEXy cHlAp *14*
    • jackie28

Re: kUnDáK roB

to víííš až ted že je to kundáček? *3* *1* *1*
  • 543

foto

Ahojky zadejte si na facebooku jméno robert pattinson a dejte foto a jsou tam ty nejnovější fotky ze svatební noci....
    • your-darling

Re: foto

zkoušela sem to, ale je tam hodně profilů na jeho jméno...jakou tam má profilovku...??:-)
      • 543

Re: Re: foto

Stojí tam a zanim je bílý pozadí a je napsano herec,ředitel
  • lbartzzz

omg

omg tak nevim vzdycky mne o jede , dam to sesm a uz to nejede...zkuste to bez mezer ktery se tam vzdycky objevi
    • Re: omg

a proč se tam dělaj ty mezery...mě už to taky docela štve.:-)
  • lbartzzz

oprava

prominte tenhle odkaz by mel uz fungovat...

http://www.facebook. com/photo.php?fbid=199081596792634& set=a.163156637051797.33643.1128441 62083045&pid=589321&id=112844162083 045

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit