Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lbartzzz

behind the scenes of breaking dawn

http://www.facebook.com/photo.php?f bid=199081596792634&set=a.163156637 051797.33643.112844162083045&pid=58 9321&id=112844162083045

tady se kochejte..kliknete na obrazek a zobrazite dalsi
    • lucinka9494

Re: behind the scenes of breaking dawn

mě se to nechce zobrazit *9* *9*
      • Re: Re: behind the scenes of breaking dawn

v odkaze jsou mezery *3* ale nevím no, na facebook bych je zrovna nedávala *9*
        • your-darling

Re: Re: Re: behind the scenes of breaking dawn

nevím proč...jsou to "jenom" fotky z filmu...:-)
          • Re: Re: Re: Re: behind the scenes of breaking dawn

Ano, jsou to jenom fotky, ale né oficiálně vypuštěné Summitem, ale ukradeny nějakým hackerem, to mi vadí. Kdyby byly oficiální, neřekla bych ani popel, ale tohle mi prostě vadí *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: behind the scenes of breaking dawn

jo tak to jo...:-) Já myslela, že ti vadí co na nich je..:-))
              Je to docela blbý, že jsou ukradený...ale zase bych potom nemohla být na čem závislá, takže zase až tak mi to neva..:-D
  • your-darling

Rozbřesk

http://bellascullen.tumblr.com/

tady jsou nový fotky z Breaking Dawn..kvalita nic moc, ale jsou dobrý...

Jackie, budeš slintat( a nejen ty) a závidět, protože to je fakt mazec..ted se filmu teprve nedočkám...:-) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • vrtulka

Re: Rozbřesk

Co mi to děláš? Já se na to podívala a teď se asi zbohnímmmmmmm *9* to asi nevydržím. Už to bude? *15* Ale jednu věc vím určitě, Bella jako upírka bude úžasná *3*
      • your-darling

Re: Re: Rozbřesk

to bude...nevěděla sem jak to udělaj aby byla extra krásná, ale podle těch fotek se jim to povedlo...doufám že už bude listopad nebo aspon trailer, ale to si počkáme...ÁÁÁÁ pomoct..:-)) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* asi budu herečka..:-D
        • Re: Re: Re: Rozbřesk

Proč je teprv duben? Já chci listopad nebo aspoň říjen. *9* *9* Stala jsem se na twilight totálně závislá, nebo spíš na Robovi *15* *15* *15*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

to mi povídej...bylo normální, že sem byla závislá na flmech, ale tohle je už moc dlouho...napřed přišlo Twilight a potom totální závislost na Robovi a ted sou ze mě hotoví i naši..:-D *15* *15* *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

Já spíš Kristen, bejt s nim každej den hmm *14* *14* *14* Ach jo, sem do něj úplnej blázen *9* *9* *1*

já teda dost..:-) ach jo...:-) *15*

Oni mu asi závidí. *15* *15* *15* Kdo by nezáviděl, že jo? *14* *14* *14*
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

ty máš zatím netopýra Édu, ale maminy přítel dospěl už býš..:-ú) když chci od nich koupit časák tak to je vždycky..: To je tam zas ten buzerant..:-)) to mě vždycky nase*e...vim že si dělá srandu, ale vytáčí mě to..:-)) a on to ví...:-) takže kompromisy no... *15*

No právě, táta má strašný připomínky. Strašně mě vždycky naštve když řekne "no jo netopýr Éda" *16* *16* *16* A to padaj i horší komentáře *15* *15* *15*
            • your-darling

kdo by neměnil...:-) hele jdou ti ted znova spustit ty obrázky, protože já když na to kliknet ak se nic neojeví..tak mám asi smůlu..:-)) *15* *15*
              to mám za trest, za to, že sem žárlila..:-) *14* *14* *14* *14*
            • jackie28

MNO POPRAVDĚ BUDU ŽÁRLIT *1* *1* *1* *1*já bych si to klidně s krist vyměnila
          • Re: Re: Re: Re: Rozbřesk

slintám z Roba von je tááááák mrtě sexyyyy *14* *14* *14* *14*
            • your-darling

jestli už ted slintáš...tak to sem zvědavá co budeš dělat v kině u těch scén z fotek...:-) *14* *14* *14* ..to vyplivneš slinivku ne.. *15*
  • jackie28

už mi blog fajčí:D

http://zdenca016.blog.cz/ jestli chcete tak se jukněte *3*
    • jackie28

Re: už mi blog fajčí:D

tak už tam mám víc galerií už to bude snad o něco zajímavější *3*
  • your-darling

...

tý jo...četli jste ten článek na hlavní stránce??? Jestli je to pravda, tak je Rob docela cíťa..:-)) *14* *14*
    • jackie28

Re: ...

to jo mno..ale tim líp..ideální týpek *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: ...

ne pro nás... *4*
        • jackie28

Re: Re: Re: ...

to ne no..ideální leda ve snu...ale brala bych ho všema deseti
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: ...

ale zase je u Roba ta výhoda,že nejde s holkou jen kvůli tomu jedinýmu jako skoro každej kluk..každej chce sex..ale on i lásku..a je výhoda že nejde s holkou jen na jednu noc a pak pryč od ní..a nebo že by nákou využil a pak se na ní vykašlal
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: ...

bůh ví jak to je...:-) Rob je prostě Rob...to jak si říkala s babičkou...taky to mám tak...ale nás se s kamárádkou ptá vychovatelka na intru...:-))
              na základce jsem se kvůli němu jen tak z prd*le hádala s učitelkou...:-) *14*
          • Re: Re: Re: Re: ...

já mám teda zatim jenom noční můry a rozhodně ne s ním... *9* *15* *15*
            • jackie28

mno tak na mě platěj už jen ty Bohnice *1* *1* *1* *1* *15* *15* a to mám mladýho..ale Rob se mi líbí víc *3* to ste měli slyšet mou babičku co mi řekla..prej jenom takový tak kterýho?a já jenom co?a ona na mě kterýho frajera?toho co máš na zdi a nebo toho co za tebou jezdí spí u vás... *1* *1* *1*
            • your-darling

tak jo prášky byly blbej nápad...psychiatr, psycholog, nebo rovnou Bohnice...protože nám už asi není pomoci.. *15* *15* *15* *15* *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ...

Pochybuju že by u mě nějaký prášky vůbec zabraly:-)))) Jsem naprostej cvok *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*

takže děvčata...jak tak koukám, tak horší to s námi být nemůže...ne že by se mi zdály sny(asi jenom jeden) ale hrabe mi po všech jiných stránkách, takže dóóóst hustý...měly bysme si dát nějakej prášek na sklidnění...:-)) *15* *15* *15*

Na druhou stranu, když by se mi o něm zdálo každou noc, to už bych se nechtěla vůbec probudit a když vezmu v úvahu to že ho v reálnym životě ho nikdy nepotkám tak to zklamání z probuzení nebude(snad) tak hrozný. *1* *1* *1*
            • jackie28

to mě se jich zdálo asi tak na dvacet ale všechny luxusní a přenádherný...a musim přiznat že i nadržený *1* *1* *1* ovšem z jeho strany-i když v reálu..mno nwm no by zdrhnul přet takovou zrůdičkou jako jsem já *1* *1*

Mně se zdálo zatim jenom pět snů s nim, *9* ale každej byl nádhernej-jak jinak že jo, když byl o Robovi *3* *3* *3*
  • lbartzzz

akce-reakce

tak kdyz jsem si tak procital diskusi musim jedine souhlasit robert sam o sobe neni zadnej mega kus oproti jako treba Ian Somerhalder, Tom Welling ale ma v sobe nejaky kouzlo co vetsina lidi postrada ktery ho zvyraznuje a dela nesmrtelnym :D:D....
    • your-darling

Re: akce-reakce

moje slova... *3*
  • jackie28

můj blog

tak jsem si lidičky založila blogísek-vim že to neni nic konkrétního k Robovi...ale dala jsem si tam spoustu jeho fotek..mno ale je tu háček..proč se mi tam fotky neobjevujou?je to možný že to musí pár dní počkat než se načtou nebo jak?já vůbec nwm jak to ještě funguje...a kdyby se tam náhodou objevili tady máte odkaz: http://zdenca016.blog.cz/ *3*
  • Robert

U Roba si nejsem jistá, jestli je vůbec člověk, protože vypadá jako bůh a ani tohle nevystihuje jeho krásu. *14* *14* *14*
  • jackie28

diskuze

tak kam zaveedem řeč lidičky? *3*
  • ...

jůůj..ted sem koukla na top10 a Robovi stoupá návštěvnost..tak snad to vydží..:-)) *14* *14* *14*
    • jackie28

Re: ...

doufejme..i já se budu snažit ho nevštěvovat co to půjde:)on si být na vyšší příčce zaslouží *14* *14* *14*
      • Re: Re: ...

tak mě to ted nejde...ni intru ted nikdo nemá net a já už vůbec ne..:-(( Takže smůla..:-)
        ale o víkendu to bude dsnad zas ok..:-)
  • lbartzzz

nuda v brne

teda dneska je den..nuda a nuda...pocasi hnusny a ani uz nevim co bych mel doma delat..jo jeste me nepada lez po stope, to je tak asi vsechno co zbyva:D!..a tak tady visim na oso ve snaze privest Roba aspon o stupen vys fotkami a ruzny upgrady...no nic jenom jsem se chtel o to s vami podelit i kdyz vas to nezajima ale je to mozna zase klic k vice zhlednuti kdyz budeme mit o cem diskutovat....jo jinak nevite kteri z uzivatelu jsou spravci Roba??...
    • your-darling

Re: nuda v brne

proč by to nezajímalo vid..protože je to asi všude stejný..tady nuda, doma nuda...
      takže radši budu psát kraviny tady než nedělat vůbec nic...:-))
      • jackie28

Re: Re: nuda v brne

asi tááák nááák *1* *1* *1* *15* *15* *15*
    • jackie28

Re: nuda v brne

mnooo to mi povídej tady je nuda taky *9* mno tak to ti nepovim kdo je správce Roba..taky by mě to zajímalo,..
      • your-darling

Re: Re: nuda v brne

to je asi o ničem v celý republice..:-DDD
        *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit