Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackie28

diskuze vázne..

lidičky nechci nic říkat ale mělo by se tu začít o něčem psát...a nebo přidávat i náký fotky nebo něco takovýho jinak nám Rob klesne dolů a na jeho místo skočí náká blbka Dominika Myslivcová nebo co...náká barbína co jí nikdo nezná..blééé..a to snad nechceme ne? *3*
    • Re: diskuze vázne..

kdo je Dominika Myslivcová? *7*
      • Re: Re: diskuze vázne..

těžko říct...a proto by neměla být na jeho místě...Jackie, jenže oni nikde žádný nový fotky nejsou..:-(
        • jackie28

Re: Re: Re: diskuze vázne..

prej je to náká fotomodelka a tanečnice a je jí 16 a fotí jen fotky...humus bárbínáckej to je...your darling:ono by bohatě stačilo i náký starší fotky a hned by poskočil dopředu *3*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: diskuze vázne..

takže až se vrátím domů, tak budu hledat a přidávat až z toho zešílim, ale to nebude dlouho trvat..:-DD
            to jako je něco super, že fotí fotky, to by se sem mohla dostat i moje kamárdka, která je mnohem hezčí než ona..:-))
  • jackie28

tak co je s váma lidičky?

měli bysme tu kecat častějš jinak nám Rob klesne dolů.....ale o čem?o jeho new filmech? *1* a nebo o něm?
    • your-darling

Re: tak co je s váma lidičky?

tak jo deme kecat..:-P jenže o něm nic novýho není, takže o filmech?? co takhle Bek Ami? protože o tom nikdo nikde nemluví..:-DD
      • jackie28

Re: Re: tak co je s váma lidičky?

tak jo...ale já taky o tom filmu nic nwm tak začni ty *3* o čem to je co tam hraje..jestli mu to tam sluší *3*
        • Re: Re: Re: tak co je s váma lidičky?

no já taky moc ne, ale je to z 18. nebo 19. století a on tam má děsně ulízlej úče a je to děsný..:-) bude tam hrát s Umou Zhurman a možná s Christinou Richi...:-) budu žárlit..:-P
          jukni semm:-))
          http://lenoxa.blog.cz/rub rika/bel-ami
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: tak co je s váma lidičky?

mno jeje to budu žárlit taky..s takovejma sexoškama tam bude hrát..vsadila bych se že ho sváděj vo sto šest..závist..bych ráda byla na jejich místě..pěkně s Robínkem..jééé...ale mám krásný sny takže se to dá...na dnešek jsem s Robem šla ve snu do kina,hrála jsem s nim fotbal a blbla jsem s nim..pak jsme si dali pusu a v tom se v tom snu objevil můj mladej a byla skoro bitka *1* *1* *1* *1* ale vyhrál Robík-bitku ne,to si odnes pak monokla když si ho mladej vyčíhal když byl sám..ale vyhrál bitku o moje srdce *3* *3* jak jinak *14* *14* *14* *14*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: tak co je s váma lidičky?

jj přesně..taky jí nemám ráda...vrrrr....budu žárlit.. *1*
            • your-darling

jo to už jsme řešily tolikrát...jenomže já žádný sny s nim nemám..:-)) jenom noční můry a tam mě nikdo fakt nezachraňuje..:-((
              ale neva...tak nevim jestli ho sváděli, ale když natáčel Remember me, tak Emili někde řekla že by ho brala bo co..:-DD
              no já taky,,kdo ne..:-))
              ale žárlivka budu...to se z toho v tom kině zbláznim..:-)) a u Water for Elephants taky, ale snad ne tolik..já totiž Umu Thurman nemám ráda víš..:-)) a vidět u ní Roba..WOW...nevim nevim..:-)))
              takovej sloh..:-)) *15* *15*
            • jackie28

jj moje trapný nereálný sny radši nekomentovat *1* *1* *1* *1* ale jsou i krásný..škoda že to neni a ani nikdy nebude pravda *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: tak co je s váma lidičky?

no comment *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • lbartzzz

water for elephants

kolem neho moc ne ale kolem jeho nadchazejicim filmu je toho dost
    • your-darling

Re: water for elephants

to jo...viděli jste ten druhý trailer na Water for Elephants??:-) je luxusní... *14* *14* *14*
  • jackie28

co new u Roba?

tak co lidičky máte náký novinky vo Robovi?už dlouho jsem totiž o něm nic nečetla...teda asi takhle bravíčko atd...si nekupuju jak dávno tak už nic nwm *1* *1* *1* *1* jestli náký novinky tak sem s nima at ho trošku prodrbnem *3*
  • lbartzzz

cesky

za pohrbene duse jsem rad, spis bych ale uvital kdyby nadabovali The Bad Mother's Handbook...protoze to jak tam hraje me dostalo chvilemi jsem se valel, hlavne jak prisel s tou kvetinou:D(nekoho me totiz pripomnel) *15*
    • jackie28

Re: cesky

no já jsem z toho viděla jen fotky...a umírala jsem z nich smíchy..s těma dlouhejma vlasama mu to nesekne *1* *1* *1*
      • lucinka9494

Re: Re: cesky

ja jsem to viděla v aj a taky jsem tu knížku četla *4* strašně se mi to líbílo
        • your-darling

Re: Re: Re: cesky

k čemu je knížka..taky bych si jí přečetla, jestli stojí za to..:-)
  • moc děkuju

ahoj všem, moc děkuju, že jste tu uvedly, že je další film s Robertem česky. *14* Fakt super. už aby byl i Little ashes. *9*
    • jackie28

Re: moc děkuju

jj přesně já jsem little ashes našla na netu zatím v aj *9*
      • your-darling

Re: Re: moc děkuju

little ashes mi stačilo jednou...moc se mi to nelíbilo..když pominu, že hrál homosexuála...:-) to mi neva, ale byl tam takovej svok..:-DDD
  • jackie28

pohřbené duše

tak jsem se včera koukala na Pohřbené duše(the haunted airman)a musim uznat,že je to luxus filmík.. *3* Robovi to tam moooocinky slušííí *14* a když měl ty halucinace tak byl nepředstavitelně kouzelnej-osobně bych ho chodila utěšovat když měl i ty depky *14*AKORÁT JSEM HO LITOVALA KDYŽ VŠUDE VIDĚL TY HNUSNÝ PAVOUKY
    • Re: pohřbené duše

ja sem se na to koukala dneska a bylo to hezky ale byl to film jak ja vzdycky rikam na psichyku *4*

Tak jsem viděla ten film máš pravdu je tam k sežrání moc jsem slintala .
      Ale ten film je divnej. *1* *1* *1*
      • jackie28

Re: Re: pohřbené duše

jj mě ho taky bylo líto.....já bych ho klidně i utěšovala *3* *14* on je takovej čumáček úžasnej

Ahoéjky kde jsi ten film koupila v našem městě ho nemají a chcu ho mocinky vidět *1*
      • jackie28

Re: Re: pohřbené duše

ahojky koupila jsem ho v Praze když jsem šla do školy..na Nových Butovicích *3* ale ten filmíj nemá chybu Rob je tam tak rozkošnej..k sežrání
        • your-darling

Re: Re: Re: pohřbené duše

týý j...ono je to už česky..já to viděla jenom v aj a moc sem tomu nerozuměla a nějak mě to nezaujalo, ale asi na to juknu znova...ale byl hnusnej ten konec..jak zabil tu ženskou..fuj..:-D
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: pohřbené duše

tak jako bylo to hnusný mno přiznávám...ale co měl dělat když měl halušky jako by byl zfetlej a nevěděl co dělá? *1* horší pro mě bylo když jí mermomocí chtěl přefiknout *3*
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: pohřbené duše

žárlivko..:-P
              už sem to taky zkoukla... mě se ten film celkově moc nelíbí, ale tak je tam Robert, tak musim koukat..:-DD blázen mno..:-) ale jinak nic moc, slušelo mu to tam, ale bylo mi ho strašně moc líto..:-DD
  • ....

ROBERT je božííííí!!!!..:D:))))
  • :-* :-*

v patek (25.2.) bude v blesku dvd pohrbene duse !!! sem zvedava o cem to je ae na fotkach to robovi moooc slusiii :)) *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: :-* :-*

a to je jako film?? nemá ho ve filmografii..:-)
      • jackie28

Re: Re: :-* :-*

asi tak...
        • jackie28

Re: Re: Re: :-* :-*

ale v angličtině je to the haunted airman *1* takže ve filmografii je *3*
          • lucinka9494

Re: Re: Re: Re: :-* :-*

už se na to moc těším, viděla jsem to zatim jen v aj bez titulků a v blbý kvalitě :D :D takže doufám že si ten film tentokrát více užiju *1* *1* *1*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: :-* :-*

nehorázně mu to tam sekne...škoda že tam měl halucinace
  • životopis

Ahojte lidičky...Potřebuju pomoct...nemáte někdo podrobný popis obova životopisu?? nebo tránku kde bych ho našla?? dělám něco do školi a tady je toho děsně málo..:-) *14* *14*
    • Re: životopis

Ahoj zkus se juknou na google . *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit