-
:-* :-*
nevite kdy bude trailer na breaking dawn??? mocky moc se tesim!!!!MUCK *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
-
Re: :-* :-*
trailer bude spuštěn na předávání cen movie awards 2011 v červenci. *4* -
-
Re: Re: :-* :-*
Až na to, že MTV Movie Awards 2011 se koná 5. června *15* a hlavně se vůbec neví na 100% zda se tam něco ohledně BD objeví - ještě to nikdo nepotvrdil, takže zase spekulace, spekulace a spekulace *15* -
A to víš na 100% jistě? Můžeš mi sem dát odkaz, kde jsi to zjistila? Docela by mě to zajímalo *15*
-
-
Re: :-* :-*
Jó tak to nikdo neví. Ale jelikož se ještě natáčí, tak bych hned tak trailer nečekala *9* Spekuluje se, ale opravdu jen spekuluje, že by se první teaser (není to trailer, ale taková menší ochutnávka) na BD mohl objevit už na předávání cen MTV Movie Awards, které se koná 5. června. V minulosti se na této akci vždy uváděli první videa na filmy Twilight ságy. Takže kdo ví? Třeba už v červnu se můžeme na něco menšího těšit, ale necháme se překvapit *3* A trailer bych čekala tak možná v srpnu, možná *7* -
-
promin ale nemuzu s tebou souhlasit... 1 čast by se mela uz zacatkem listopadu odvilsilat v Americe...takze cez zimu u nas...a 2. az koncem roku 2012... *3* -
-
Re: Re: Re: :-* :-*
Promiň ty, ale vůbec ti nerozumím o čem mluvíš. My se tu bavíme o uveřejnění traileru a né premiéry filmu. Takže odpovídáš úplně mimo *7*
-
-
-
-
:):)
ahojte lidičky tak jsem se tu po dlouhý době konečně objevila....náký novinky?vo Robovi?jakýkoliv..a nebo jinak:jak se máte,jak jde život..atd:D *1* *3* -
-
Re: :):)
život je ok, ale tady žádnej...nic se tu neděje..musíme s tim něco provést *15* *15* ... -
-
Re: Re: :):)
jj to budem muset..co náký novinky?chodí Rob s někým? *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: :):)
nikde nic, ale znáš to i kdyby jo, tak sou to většinou kecy...já jenom nutně potřebuju vědět, kdy bude ten trailer na ten jeho film..:-) *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: :):)
jj to jo stejně by to byly drby...chápu s tim trailerem...to já si ale spíš scháním fotky... *1* *1* *1* je dokonalej..vidíš jak blbnu..mám svýho a blbnu zase vohledně Roba *1* *1* *1* ale von je tak dokonalej..nemůžu si pomoct -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :):)
už jsem ti ty fotky na vzkaz poslala..odkazy na fb:D mno má tam fotky když byl asi tak v našem věku,pak z nákýho předávání cen *1* jukni se na to sama *3* *1* a celkem pěkný fotky..ale když byl mladej...takový hooodně sexy fotky *14* *14* *14* slintám -
jj všimla jsem si... *1* *1* *1* -
tak neblbni...pošli mi nějaký fotky..:-) pls...
hele všimla sis, že vždycky když píšeme mi dvě, tak sou to takový sra*čky..to se někdo musí pobavit..:-DDDD *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
-
houpačka :D
to není fér, ještě včera byl Robík 4.a dneska je zase 5. To je jak na houpačce. *9* *9* -
-
Re: houpačka :D
jak to že tam tak spadnul??:-) -
-
Re: Re: houpačka :D
jj taky se divim...to se musí napravit...nesmíme dopustit aby náš hezounek padal pořád dolů..spíš by měl stoupat výš..jak se jinak máte lidičky?at aspon zavedem řeč *1* *3* -
-
Re: Re: Re: houpačka :D
jako vždy..:-DDD
-
-
-
-
bel ami
ahojík...hele nevíte někdo jestli je nebo kdy bude trailer na BEla ami...strašně sem na to zvědavá???:-) *14* *14* -
stoupat vys
jako robovi snad ze vsech hvezd mladych to preji nejvic aby byl prvni..takze jen tak daale:) -
-
Re: stoupat vys
asi tak mno...:-)
-
-
4.místo
Bezva!!!Rob nám postoupil už na 4. místo *14* -
-
Re: 4.místo
jj to je skvělý jentak dál...náš sladoušek si zaslouží lepší místo *14* -
-
Re: Re: 4.místo
první místo je výzva... *1* to dá!!! *4*
-
-
-
(:
Moc jse těšim na ten novej film Voda pro slony..nevite kdy má byt premiera?? *7* *1* *4* -
-
Re: (:
u nas okolo 19. 05 2011 -
-
Re: Re: (:
jojo...už se nemůžu dočkat..:-) chci si to asi apřed přečíst..ted sem začala číts knížku miláček, ale nedovedu si představit, že v něčem takovém bude taky hrát....-) ale snad to bude ok...-)
-
-
-
I love you
Miluju tě LÁSKO?Jsi tak krásnej! *4* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
WOOOOW
TeĎ jsem si přečetla článek a Eclipse a všichni herci z Eclipse jsou nominováni za nejhorší herecké výkony a Eclipse ja nejhorší film. *16* *16* *10* *8* *5* A rob jako nejhorší herec . *16* Jsem rozzuřená. *16* -
-
Re: WOOOOW
to je nějaká sra*ka ne... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: WOOOOW
Bohužel, opravdu byl Eclipse nominovaný na Zlatou Malinu, a né jen v jedné kategorii. Tady se můžeš podívat, kde všude je nominovaný
http://www.intoxicat ed.cz/index.php?subaction=showfull& id=1295898724&archive=&start_from=& ucat=16&
Ale jak jsem psala, nic to se mnou nedělá, jen se tomu směju *15*
PS: v odkaze možná bude mezera
*3* -
-
Re: Re: Re: WOOOOW
to někdo udělal schválně, ne...když to vyhrává na nejlepších filmech hercích apod., tak to ted nemůže bejt tady....jako nejsem žádnej odborník.. *15* *15* ale rozhodně to nejhorší film není... *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: WOOOOW
No udělali to papalášové z Ameriky, kteří si myslí, jak moc jsou důležití a že všemu rozumí a říkají si "odborná komise či porota" *15* Podle mě to jsou ti samí, kteří rozhodují i o tom, který film bude nominován na Oskara. A jak jsem psala už hore, jsou to zřejmě magoři, protože na Oskara nominovali jako nejlepší film roku 2010 Toy Story 3, což absolutně nechápu *15* Jako samozřejmě, že Eclipse není tak moc dobrý film, aby se mohl ucházet o Oskara, ale tohle si podle mě taky nezaslouží. Jsou mnohem horší filmy. Mě to ale fakt nějak nebere, jelikož takovýhle ceny, kde o vítězi rozhodují joudové, který ty filmy ani neviděli, mi přijdou směšný. A u těch ostatních cen, kde Eclipse vítězí, tam je vidět, že rozhodují fanoušci a diváci, tudíž je vidět, že jim to líbí *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: WOOOOW
je to celý nějaký zamotaný, ale já už tohle řešit nemůžu...:-) podle mě jsou stejně tyhle velký soutěže většinou podplacený, protože jinak by nemohlo být nominovaný toy story, jak si říkal....-) to je prostě blbost...to mohli rovnou nominovat Shreka neba Jak vycvičit draka...je to stejný...
Eclipse je prostě nej a ať mi ostatní třeba políbí...:-*
-
-
-
-
-
Re: WOOOOW
Nebuď. To chce klid, jelikož ti lidé, kteří vybírají do nominací na Zlaté Maliny většinou ty filmy ani neviděli a nemají vůbec ponětí o co tam jde, jak je to natočené a tak. POchybuji, že všichni ti kritikové poctivě koukali na každý film, který byl uvedený v Americe do kin a dělali si poznámky, aby pak mohli říct "jo, tyhle filmy jsou nejhorší, tak je tam dáme". Vem si, že když byli další ceny, třeba Movie Awards, People choice awards a další, tak tam Eclipse vyhrálo. Takže tohle bych zase až tak jako katastrofu nebrala *3* Vem si loni. Zlatou Malinu vyhrála Sandra Bullock jako nejhorší herečka roku a den na si došla pro Oscara jako nejlepší herečka roku. Takže v tom mají pěknej bordel *15* -
-
Děkuju *4* -
-
Re: Re: Re: WOOOOW
Není za co *3* Teď jsem se třeba dozvěděla, jaký filmy jsou nominovaný na Oscara a představ si, že tam je film Toy Story 3. Chápeš to, takovýhle film, ještě ke všemu kreslený a je nominovaný na Oscara v hlavní kategorii - Nejlepší film *15* Neřekla bych zrovna, že Toy Story se může ucházet o titul nejlepší film roku 2010 *15* Takže tady je vidět, jak jsou ty nominace fakt ulítlý *15*
-
-
Přesně. Mě to třeba vůbec nebere, že jsou nominovaní na Zlatý Maliny. Já mám na tento film svůj názor a nějací blbečkové z Ameriky, kteří taky podle mě film ani neviděli mě vážně nerozlobí. Film se mi líbí, myslím, že herci odvedli dobrou práci, režisér také odvedl dobrou práci, hudba se hodila, triky dobrý, takže já jsem spokojená *3* Samozřejmě, že to není film, který by mohl být nominovaný třeba na takovýho Oscara, ale jak psala tady nahoře Vendy, vyhrál Eclipse nějaké další ceny, které se udělovaly loni a které vybírali sami fanoušci *3* Takže já bych určitě rozzuřená nebyla *3*
-
-
-
cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010
teda co nám to tu zase píšou za blbosti v tom článku,že vyhrál nejhůře oblíkanýho muže roku 2010 *16* by si měli pořídit brejle *3* -
-
Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010
no popravdě to co měl na sobě na předávání těch cen..nic moc, ale ono mu to někdo vybírá ne??:-) *14* -
-
Re: Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010
ten model z toho článku je teda trochu zvláštní,ale já taky myslim,že mu to někdo vybírá,ale domu bych si ho vzala klidně i v tomhle ohozu *1* *1* ale všude jinde mu to moooc sluší,tak s anketou fakt nesouhlasim *3* -
-
Re: Re: Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010
tak kdo by ho nebral, ze jo...:-)
i kdyby chodil v pytli od brambor... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010
přesně.... *1* *1*
-
-
Re: Re: Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010
jako mě přijde, že si všichni ti, kteří takovou anketu dělají asi myslí, že i když půjde vysypat koš tak bude vystajlovanej dle nejnovější módy. Prostě je svůj, chodí oblíkaný, v čem se cítí pohodlně a na nic si nehraje, a to se mi líbí *3* tyhle ankety mi stejně přijdou padlý na hlavu *3* -
-
Re: Re: Re: Re: cože?prý nejhůře oblíkaný muž roku 2010
tjn přesně tak....je svůj a na nic si nehraje..kdyby se voblíkal jako Bieber nebo Efron to by byla síla... *1* *1* ale takhle mu to sekne...taky bych si ho nejradši vzala domů *3* přesto všechno je dokonalej *15* *14*
-
-
-
-