-
interview v Aj-pls překlad
neumíte některá dobře anglicky?Narazila jsem na rozhovory z červeného koberce a reporterovi nerozumim skoro ani slovo jak mele,a moc by mě zajímalo co nám tam R říká *14* *1*
http://www.examiner.com/twilight-in-national/robert-pattinson-on-the-red-carpet-video -vymažte mezery -
-
Re: interview v Aj-pls překlad
tak to vypadá,že odkaz je fungující bez úprav nebo aspon zatim
-
-
I love Robert
je úžasný...nejlepší...krásný.. ...M *14* I *14* L *14* U *14*J *14*U TĚ !!! :* *14* *14* -
-
Re: I love Robert
naprosto s tebou souhlasím *14* *14* -
-
Re: Re: I love Robert
jjj je úžasnej..je dokonalej.je roztomilej je nejléééépší a nejhezčí *14* *14* *14* lavínkuju ho
-
-
-
mmm
Je bozhííííí!!! Je kráááásný!!! Je Paradníííí proste...MUCK!..:** :DDD *1* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: mmm
Tak to máš absolutní pravdu.On je prostě boží!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: mmm
přesně tak je to dokonalost sama
-
-
-
oprava
=jeden bod za tebe -
informacni dotaz:d
ahoj rad bych se zeptal neco ohledne toho stoupani a klesani zobrazeni u top osobnosti....u toho stoupani se pocita hned jak najedes na danou osobnost?=jeden hbod az tebe:d *3* -
-
Re: informacni dotaz:d
myslím že se to tak počítá...jak moc na tu osobnost člověk chodí...a i třeba jak přidává příspěvky...
-
-
5.místo
Tak nám Rob konečně postoupil aspoň o jedno místo vzhůru *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: 5.místo
to je jedině dobře jentak dál....já jako magor jsem sem furt lezla aby se to trochu vytáhlo vejš a taky jsem byla zvědavá jestli někdo nepíše náký novinky *1* *1* -
-
Re: Re: 5.místo
svatá pravda, ja jsme sem taky lezla několikrát denně, aby se trochu vyhoupl vzhůru a vyplatilo se *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: 5.místo
no tak já tu nebyla několikrát denně, ale vzhledem k možnostem docela častoo.:-)
je fajn že je výš...:-)
viděli jste tu novou fotku z Breaking Down??:-) -
-
Re: Re: Re: Re: 5.místo
nn já jsem jí neviděla *9* sluší mu to tam? *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: 5.místo
je tam krásnej...a je tam s Bellou a je to měximálně romantický...:-) -
Re: Re: Re: Re: Re: 5.místo
ty jsi ju ještě neviděla??? tak to ti je musím poslat :D
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
-
obsazeni
Tady jsem narazil na clanek ktery pise, ze Rob bude ucinkovat v novem filmu nazvany
Cosmopolis. Pro vice informaci viz odkaz:
http://www.csfd.cz/novinky/tyde n/ -
top 10
no tak je zajímavý že nám Kristen postoupila asi o jednu nebo dvě příčky, to je dobře *1* ale my by jsme potřebovaly aby se i Robík vyhoupl někam vzhůru *5* -
Dotaz
Oni spolu s Kristen nejsou? Já jsem myslela,že jo... =) -
-
Re: Dotaz
jééj pořád to samí..:-)
Víš popravdě on nikdo pořádně neví jestli spolu jsou nebo ne...už sem kvůli tomu přestala číst bulvár, protože mi z toho hrabalo..:-O
Děsný..takže se neděs, ani nejásej...nikdo to neví na 100%... *4* -
-
Re: Re: Dotaz
Někdo to ví na 100% Rob i Kristen *14* -
-
Re: Re: Re: Dotaz
jo no..:-D ale těch se asi nezeptáme...:-) -
-
Re: Re: Re: Re: Dotaz
Tjn asi tak..ale stejně jsem toho názoru že spolu nejsou...jsou jen přátelé nic víc *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz
zítra nebo ještě dneska..:-D
se zdejchnu z intru, zabijou mě, ale já budu happy...xDxDxD *15* *15* *15*
hele nám fakt jebe..:-)
*14* *14* *14* -
tjn složíme se a letíme *1* *1* -
hele víš co..rozbijeme prasátko a zaletíme si na otočku a zeptáme se ne..:-D
-
-
-
-
-
-
novinky
tak se zase dovídám pěkně zajímavý věci... -
-
Re: novinky
jaký třeba..:-) *4* *4* -
-
Re: Re: novinky
no třeba že používá dvojníka nebo co, že mu fanynky lezou krkem -
-
Re: Re: Re: novinky
no jako já se mu upřímně nedivim že mu fanynky lezou krkem hl... *1* *1* mě by taky vadilo,kdybych byla slavná, že by mi psali náký úchylný nadržený věci...a co by se mnou dělali nedělali...a už kvůli takovejmhle až moc šílenejm fanynkám skončil pod autem takže jako...mě je ho celkem líto a nezávidim mu to s čim se kolikrát potýká..skro se samouz uječenou a upištěnou havětí když to tak řeknu..viděj ho,začnou pištět a letěj za nim...to my některý kdyby sme ho potkali bysme jen nevěřícně čuměli a nevydali ani hlásku,a nebo vykoktali hi Rob a nebo utekli-že bysme se styděli,a nebo bysme vomdleli...oni když ho viděj mu divže nepadaj kolem krku a do náruče *1* *1* řeknu jediný..nechtěla bych bejt slavná a už v.bec ne profláklá jako nadpozemsky krásná upírka *1* *1* jako on jeho znaj jen jako upíra Edwarda a jen kvůli tý roli ho zbožnujou..sou takový co ho maj rádi jako jeho Roba,ale drtivou většinu zblbnul jako Edward -
-
Re: Re: Re: Re: novinky
jo no taky naprsotej souhlas..:-)
Popravdě nevim co bych dělal kdybych ho viděla..asi bych byla uřvaná jako ty ostatní, nwm, ale nějaký to už přeháněj...Jak že jim cestu k autu dělají bodyguardi apod..:-)
hodně lidí to přehání...(možná sem mezi nima..:-D) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: novinky
no profilovka vypadá hezky, ale ještě sem jí neviděla celou, takže na to ted jdu...:-)
*4* *4* -
mno možná to tak hrozný je podle mě jo....já jsem na tý svojí profilovce...a na druhým vobrázku je Rob *1* -
hele klidni jo...:-) sice nevim jak vypadáš, ale nemůže to bejt tak strašný ne...stejně tu řešíme hrozný sra*ky..:-D
prostě je to Robert..je super, žeru ho a víc hrotit nechci..:-P -
by se lek až by vylít z kůže...já takovej humus..by měl noční můry ze mě akorát *1* *1* -
asi tak mno...:) *14* *14* -
Tjn asi tak..i když když se nad tim zamyslíš kdybys ho viděla *1* *1* tak by to mohlo bejt ještě dost zajímavý..u mě by třeba házel držku do kanálu *1* *1* -
jo tak to byla druhá a třetí možnost..:-D
Stejně si nedovedu představit, že bych ho viděla, tak co tu do háje řešíme..:-D *15* *15* *15* -
lucí dík za souhlas... *1* your darling:no já myslim že bys uřvaná nebyla....myslim že bys koukala jako puk kdybys ho viděla a nezmohla se na slovo..to já bych bud zdrhla a nebo vomdlela *1* *1*
-
-
Re: Re: Re: Re: novinky
stoprocentně s tebou souhlasím
-
-
-
-