Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling

6. MÍSTO

jak to že máme Roba zase na šestym místě??!!
    *16*
    • jackie28

Re: 6. MÍSTO

tjn taky si říkám *16* *16*
      • your-darling

Re: Re: 6. MÍSTO

a já se ani nedivim...stejně sem poslední dobou nikdo nechodí a nebo aspon nepíše...měli bysme s tím začít něco dělat lidi..:-D
        • jackie28

Re: Re: Re: 6. MÍSTO

Nj ale co s tim dělat když se o Robovi nic nepíše?neni s kristen tak je nezajímavej mno....ted je sám jako kůl v plotě..zase..já bych se ho klído pído ujmula,ale už někoho bohužel mám *1* *1* *1* *15*
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: 6. MÍSTO

bohužel jo..:-D tak to seš hustá..:-D
            ono se o něm podle mě začne něco říkat až půjde BD do kin..:-) snad..:-)
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: 6. MÍSTO

hele popravdě koho by to nedeptalo??.-)
              Chlápek kterýho neznáš, spoustě lidí se nelíbí..(to nechápu) xDxDxD
              a když o něm my pořád kecáme...Tý jo kdybych měla doma někoho kdo by pořád kecal o Taylorovi, tak by mě to štvalo..proti němo nic nemá, ale Rob je elčí... *14* *14* *14*
            • jackie28

*1* *1* *1* *1* TAK TO JSI JAKO JÁ.... *1* *1* i ten můj mi říká..jak se ti může líbit někdo koho neznáš?a já nwm prostě mě přitahuje..a jeho to už deptá
            • your-darling

jo to mi povídej...Mamči přítel už ho ze srdce nesnáší..xD když o něm začnu mluvit, tak protočí oči a řekne "blbej Kulen"....
              a to s tím jménem doslova..:-) *1* *1*
            • jackie28

to já ho právěže nechci omezit vůbec..ono to ani nejde...prostě Roba zbožnuju a nikdo mi ho z hlavy nevymaže *14* *14* *14*
            • your-darling

to je to tak hrozný bo co..xD
              já mít kluka tak omezim Roba..chtěla sem napsat vy*eru, ale to bych stráášně moc lhala..:-) *14* *14* *14*
            • jackie28

jj...bohužel mám mno....spíš bych ale Roba...já nwm mno *1*
  • irisska

:/

*5* ten kluk není Robíkovi vůbec teda podobnej,to že si vyfouká vlasy nahoru z něj nedělá Robíka *5* potřeboval by hoooodně upravit aby vypadal jako Rob *14*
  • ROB

Robert je neuvěřitelný sexy chlap....jeho oči...úsměv..a ta nádherně chlupatá hrud´...PROSTĚ BOMBA *14* *14* a to stím,že je gay.Větší hovadinu jsem neslišela....je to koloušek... *1* *1*
    • lucinka9494

Re: ROB

Můžu se zeptat, kde jsi tuhle volovinu četla :D ráda bych si ji také přečetla *1*
      • your-darling

Re: Re: ROB

jo tak to by mě taky zajímalo...:D
        ted sem se docela pobavila, tak at si to přečteme taky..:D *14*
        • jackie28

Re: Re: Re: ROB

jj taky si řikám..sem s článkem *1* *1*
  • lucinka9494

českej Edward...

nasmála jsem se jak nic, když jsem to četla... to nemůže ta reportérka myslet vážně... vždyť maj akorát tak skoro stejný vlasy, toť vše... *15* *15* *15*
    • your-darling

Re: českej Edward...

no jo no..moje slova...ten chlápek neni ani hezkej, tak jak se mu může podobat.. *9*
      • lucinka9494

Re: Re: českej Edward...

asi tak *9*
  • jackie28

no četli ste to?????

ted na osobnostech se tu k Robovi objevil článek že je mu nákej Honza Březina nebo co podobnej...já si myslim že teda neni na našeho Robíka nemá ani náhodou...ta redaktorka byla bud hodně zlitá a nebo zapoměla brejle...Březina je vošklivej...a nemá žádný charisma *16* Jak ho někdo může přirovnávat k božskýmu Robovi? *3*
    • rob je nejhezci

no jo ten chlapek je tak hnusnej ze by na Roba nemel ani za sto let. *13*
      • jackie28

Re: rob je nejhezci

asi tak moje řeč...von to neni ani tak chlápek jako týpek..ale stejně hnusnej jak nwm...na Roba by neměl ani za milion let.. *1* *1*
    • your-darling

Re: no četli ste to?????

fakt jo?? *15*
      pošli mi pls odkaz na ten článek...nemůžu ho najít..to se zase zasměju, co??
      *1*
      • jackie28

Re: Re: no četli ste to?????

jj si piš že se zasměješ *1* *1* *1* je ten článek tady na osobnostech..stačí se podívat na napsali o mě a hned ho tam najdeš
        • your-darling

Re: Re: Re: no četli ste to?????

dyť mu vůbec podobnej neni... *9* ...možná
          ten pokus o to mís stejně vlasy, ale jinak nic...Češi sou někdy fakt jetý...:-)
          *4*
          • sarda

Re: Re: Re: Re: no četli ste to?????

Taky si můžu načesat vlasy nahoru a vypadám jak Rob *15* *1* Jak ulítlé *9*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: no četli ste to?????

tys to zabila *1* *1* *1* ale jako huustý konečně mě někdo rozesmál *1* *1* *15* *15* chcípnu smíchy xD...no nwm co by ta ženská co psala ten článek řekla vo mě...česká Kristen Stewart?-třeba(no podle toho co to napsala za článek a jak je slepá,tak by to tak dopadlo)..no každopádně jestli je ten kluk kopie Roba tak já jsem Spiderman nebo čínskej bůh srandy twl *1* *1* *1*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: no četli ste to?????

asi tak..vlasy-účes možná,ale nic víc...na Roba zkrátka nemá...Rob je anděl božskej *14* *14* *14*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: no četli ste to?????

Rob a gay?kde jsi to četla?to snad nemyslej vážně..já bych je nakopala celý novináře... *16* *16* chudák andílek Rob
            • rob je bozskej

rob je bozskej a nevjerim novinarum on neni gay jasny
  • your-darling

water for elephans

tady je trailer k Robovo nevýmu fulmi Water for Elephans...Strááášně mu to tam sluší..:-)
    http://www.stmivani.e u/22-videa/water-for-elephants-trai ler/

*14* *14* *14*
  • irisska

: O

tak ted sem z toho trochu zmatená,on Rob s Kirsten nechodí v normálním životě??vždyt všude píšou jak bez sebe nedají ani ránu a jak na sebe hrozně žárlí..tak jak to tedy je?? *3*
    • dra

Re: : O

já bych řekla že spolu sou....a ty zprávy o rozchodech říkali jenom na začátku,když to drželi v tajnosti
      • jackie28

Re: Re: : O

nn prej nejsou... *3* a stejně si myslim že to jsou drby... *1* *1* někde je spolu nachytaj třeba na nákým koncertě nebo tak a hned z toho dělaj vědu typu:jéé voni spolu choděj..i když si vyšli jako přátelé
        • your-darling

Re: Re: Re: : O

těžko říct..:-)
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: : O

no jasný ale spíš spolu nejsou....
    • dra

Re: : O

já bych řekla že spolu sou....a ty zprávy o rozchodech říkali jenom na začátku,když to drželi v tajnosti
  • your-darling

bel ami...

zkoušel jste někdo uděla profil filmu Bel Ami???
    Protože mě to nejde, tak to někdo zkuste...:-)) *4* *4*
  • irisska

:/

:( tady se vůbec nic neděje teda :(
    • jackie28

Re: :/

jjj to mi povídej..takhle Roba z toho pátýho místa nedostanem..to spadne ještě níž... *9* kdyby byl s Kristen nebo s někym tak by to bylo furt něco..ale takhle když s ní neni tak holt se nic neděje...ale tim líp že s ní neni...stejně to byla jasná propagace filmu ze který bylo jasný,že z toho nic nebude *3*
      • your-darling

Re: Re: :/

jo to mi povídej...já už nevim co si otom mám myslet...jednou ppíšou jak spolu jsou a pak zas ne..ale jestli chcete drby tak ted nedávno psali jak Kristen propadla alkoholu a Rob jak je sobeckej a podobně...prostě sra*ky...
        už aby začal nějakej jeho film... *4* *4* *4*
        • jackie28

Re: Re: Re: :/

prej Rob a sobeckej...větší blbost jsem neslyšela.. *1* *1* *1* co ti paparazzi nevymyslej *16* *10* jsou hnusný..ale to že nejsou spolu je to fakt,je to nenormální aby se rozcházeli a scházeli *3* je to jasný spolu nejsou...ohledně Kristen mi to nevadí,když vo ní něco takovýho napíšou,ale ohledně Roba?to bych vylítla z kůže
          • sarda

Re: Re: Re: Re: :/

Je fakt, že paparazzi jsou hnusní, ale stejně jako nemůžeš říct, že je sobecký, neůžeš říct, že sobecký není. Protože ho vlastně neznáš a svůj názor si vytváříš z rozhovorů a interview a toho, jak na tebe působí jako člověk.
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: :/

jo no...všemožný bulváry snášim docela dobře a nevaděj mi, ale jakmile padne nějaká podobná blbost o něm, tak to sem uplně v háji..:-) *14* *14* *14*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: :/

jj to já zuřim když je to něco negativního...ale když píšou že neni s Kristen?radost nějvětší *1* *1* *1*
  • irisska

:)

ahojky...tak sem právě shlídla holčičku která bude hrát dceru Belly a Edwarda..je moc krásná a čoveče vybrali dobře,nejaka ta podoba tam je :) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit