-
Hlasování
Na této stránce můžete volit nejlepší film, herec, herečka, seriál, hudební skupiny atd je tam i Robert *3* *15*
http://www.peopleschoice.com/pca/vote/votenow.jsp (pište bez mezer) vyhlášení se uskuteční 5. Ledna tak hodně zdaru ve volení. *3* -
-
Re: Hlasování
Tak jo u kažný kategorie sem dala asi šest hlasů...:-)
Nedá se zjistit kolik má kdo bodů??
Jsem strááášně moc zvědavá..:-)
-
-
fanklub
To je pěkný, že má Rob na osobnostech 5555 fanoušků, ale mohlo by jich být víc,nemyslí te??? *7* *7* -
:-O
hele jaktože nám Rob sklouznul na třetí místo to je zlý...
Včera sem s dalšíma 5 holkama koukala na intru na Remember me a moooc sme na konci plakaly... *4* *4* *4* ..ten film mě fakt neomrzí..a to nemluvím o twilight, protože toho už se taky nemůžu vůůůbec dočkat... *14* *14* *14* *14* -
Rozbřesk
16.11.2011 bude premiéra 1 filmu a 18.11.2012 bude premiéra druhého filmu! už se moc těšiiiiim *3* -
ahoooj
nazdar děcka,jak se máme???
XD
ja blbě ,nechápu linearní rovnice,nebo co to berem jsem ale ráda, že se mi plní sen,a to to,že budu mít(doufam) vlastního koně..´přemýšlela jsem,bud hafling,nebo fríský..ještě nwm:-)
ted ještě potkat johnnyho deppa a roberta ,dokončit školu a mám své sny z krku XD
a vy?? podte pokecat:-)
zatim papík.... -
.....
paani tak dnesni dnem se zacal natacet posledni dil 1. a druhá cast twilight sagy! -
-
Re: .....
Paráda, už se na ty filmy strašně moooc těším. *1* *1* *1* *1*
-
-
třetí
Lidičky všimli jste si že je Robík až na "bronzové pozici" a ne na "stříbrné"??? Musíme s tím něco udělat. *1* -
-
Re: třetí
joooo taky si řikám.... *14* *14* *14* chudáček Robík...takovej sladkej krásnej úžasnej týpek a na třetím místě?to teda ne *15*
-
-
odkaz na blog
sleduj denně novinky na našem blogu www.twilight--cullens.bog.cz -
:(
páni tady je to fakt zabitý:( *9* nemáte někdo náký novinky o Robovi? *1* i třeba to že je třeba volnej nebo tak to neva...ale aspon náký novinky... -
-
Re: :(
já sem chodím každý den, ale tady se nic nedje tak taky nic moc nepíšu... *4* ...
ale konečně sem zjistila kdy mají premiéru ty Robovo dva filmy...tak se už konečně můžu těšit... *14* *14* -
-
Re: Re: :(
A kdy mají premiéru, zda se můžu zeptat? *14* *14* *14* *3* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: :(
jasně že jo...
water for elephants bude 15.4.2011
bel ami bude 12.5.2011
psali, že to ještě po novém roce uřesní a řeknou premiéru u nás, ale aspon že takhle.. *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
Hele holky tk si uděláme hodně emailu a založeme si co nejvíc profilu na osobnostech každá bychom mohli dát třeba deset hlasu co vy na to? Robert bude na prvnim místě! musí tam být ptže tm patří!! *14* *14* *14* *14* a nevíte nějaký další novinky o Rozbřesku jsem nedočkavá! :(( :-*
-
-
-
-
-
STOPKA....
...VŠIMLI STE SI TOHO,ŽE UŽ SEM NEJDOU PŘIDÁVAT DALŠÍ OSOBNOSTI ? -
-
Re: STOPKA....
hele osbnosti nevim, ale chtěla sem přidat Bel Ami a taky sem nikde nenašla odkaz na přidání...proč to nejde?? *8* *8* -
-
Re: Re: STOPKA....
Osobnosti projdou velkou inovací, tak zřejmě proto, ale chviličku to asi ještě potrvá. -
-
Re: Re: Re: STOPKA....
no tak to sem na ty jejich inovace zvědavá..jestli to tady bude na prd, tak jako nevim..:-D *14*
-
-
-