Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jackie28

jo nebo ne?????

hl lidi já nechci nic řikat,ale podle mě sou to všechno jen žvásty a drby...Rob nikdy s Kristen nechodil...paparazziové chtěj bejt jen zajímavý a proto takový blbosti píšou..a už jsou jako dost trapný...jako paparazzi myslim jo? *1* nevěřim tomu fkt je to drb..někde byli spolu a voni z toho udělali bůhví jak spolu nechoděj..a i kdyby na tom něco bylo tak je to jen propagace filmu ze který nic už ted neni a ani nebude...jejich postavy se ve filmu milujou proč by nemohli jakoby oni?i film se pak líp prodává.. *1* prostě tot můj názor..stejně to od začátku s Kristen nevypadalo slibně..přála bych mu aby si našel holku která ho bude milovat takovýho jakej je a ne jen kvůli propagaci movies *5* zasloužil by si mít hodnou a milou holku který nejde vo slávu a vo prachy..a šikla by se k němu i líp... *3*
    • Re: jo nebo ne?????

Prej že jde kristen o slavu a prachy!! HA HA!! Ona je slavná a prachy si taky vydelava!! A jestli spolu nahodou chodi jen kvuli propagaci filmu, tak k tomu dali souhlas oba a ne jen Kristen!! A taky si myslim, že všichni herci Twilight sagy se znají tak jak je nikdo nezna. Tak proč by ona ho nemilovala takovýho jakej je!! --- tohle je zas muj nazor a uprime je mi to jedno jestli spolu jsou nebo ne.. Hlavně, že se jejich postavy Bella a Edward milují!! :0)
      • jackie28

Re: Re: jo nebo ne?????

ježišinky zas náký naivní malý dítě který věří bulváru..umíte vy číst něco jinýho než furt to blbý bravíčko atd...stejně ho nemiluje..kdyby se jí líbil tak s nim chodí vod začátku *3* a ne že mu nejdřív řekne že ho nechce...kecy kecy kecy... *10* *8* *16* stejně je(i když třeba ani neni..já nwm)s nim jen pro slávu,propagaci filmu,a kvůli tomu že ho lituje že si nemůže žádnou holku najít *1* a Rob je blb co jí na všechno skočí *3* takovýhle vztahy dlouho nevydržej páč Kristen je holka na baterky *1* a flirtuje a nabaluje každýho..
        • Re: Re: Re: jo nebo ne?????

Ja nejsem žádný naivivni dite!! A bulvar mi je ukradeny. Cetla jsi co jsem napsala?? Psala jsem, že mi je to jedno jestli ty dva spolu jsou. Jen se mi nelibila ta část, kde jsi psala, že je snim jen pro jeho slavu a prachy. Ona je slavna dost sama o sobe!! Jen se podivej kolik za rok natoci filmu a myslim, že jsou dobre. A nevim kdo je tady malý dítě, že používá slovo "ježišinky" *1* *1* A ješte něco. Já nejsem ten typ co šílí po hercích. Jo, Rob je peknej to se musí nechat, ale nikdy jsem po něm nešílela a ani po nikom jinym i když jsem byla v pubertě.
          • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: jo nebo ne?????

kur.. tady byla hádka a já se nepřidala! *16* *8* *1*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: jo nebo ne?????

tvoje smůla *3* *1*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: jo nebo ne?????

ale já nejsem v pubertě je mi 22 *1* *1* ale to ježišinky bylo takový tutununu na vás *1* vim jaký ste *1*
            • jackie28

jo asi tak.....já třeba ne..ale co jsem si přečetla od některejch holek v diskuzi tak se musim smát *1* ale jako fakt,prej že by to s nima seklo a nebo jaký maj s nim krásný povznášející sny...sny bejt můžou ale von v reálu pro ně nebude... *1* by je ani nechtěl...ten jde jen po slavnejch potvorách...ale za normální holkou se stopro ani nevohlídne..to se radši nechá využívat vod těch slavnejch... *9* škoda no....spíš by se k němu hodila náká vobyč holka mno..ale von by měl asi jinej názor..letí asi jen za těma slavnejma no *16* *10* *8*
            • xterax

*1* některy by i přestali dejchat *1*
            • jackie28

jo fajn ok..ale nejsou všechny takový některý by se i složili kdyby Roba viděli a nebo by zůstali nevěřícně koukat..ne každá by začala pištět a padat mu kolem krku *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: jo nebo ne?????

ale to "v puberte" nebylo na tebe!! Tim jsem myslela, ze ani kdyz JA byla v puberte ,tak jsem nebyla silena do nejaky hvezdy. Tak abys me neprirovnala k tem ostatním, kterí sílí po hvezdach a k tem ujecenym fanynkám!!!
        • jackie28

Re: Re: Re: jo nebo ne?????

já vám nwm lidi..v něčem máš lily pravdu to se musí nechat...ale Rob určo neni blb..voni určo spolu nechděj Rob je budto sám a nebo fkt hledá tu pravou..což Kristen fkt neni..je fkt na baterky to se musí nechat *1* v tom máš pravdu a v tom že spolu nechděj taky..taky myslim že jsou to jen klepy
  • twilka

Twilka

Twilkapage.blok.cz
  • Blog

Mrkněte na nas blog o TW sáze... http://www.twilight--cullens.blog.c z
  • ajulina

....

Ahoj,prosím vás chodí Rob ještě s Kristen??Díky *15*
    • twilka

Re: ....

Jo je

Twilkapage.blog.cz
      • jackie28

Re: Re: ....

tim jo je míníš co?????co tim chceš říct?no jestli tomu že jsou spolu věříš tak si věř,ale já nevěřim takovejm kravinám...co napíšou v bulváru a stejně je prd pavda
        • jackie28

Re: Re: Re: ....

pravda *1* *16* překlep
    • jackie28

Re: ....

tak to ti nepovím by ses musela zeptat osobně *1* ale podle mě ne...a bulvár si jen vymýšlí..jsou spolu pak nejsou..jsou to drby..Rob neni tak pitomej aby se s holkou sešel a pak se s ní rozešel a furt dokola jak u bláznů...podle mě ted hledá tu pravou páč to s Kristen stejně nikam nevedlo...by s ní byl jen neštastnej..takže asi takhle..podle mě spolu nejsou,a Rob chce bejt momentálně sám aby se z toho všeho vzpamatoval a moh si najít holku která by ho milovala takovýho jakej je a nebo už na tom lovu holek je *3* ale v jednom rozhovoru prohlásil,že je stydlivej a bojí se oslovit holku co se mu líbí takže bude mít trochu problémek...se spíš bude muset snažit ta holka... *1* *15* ale přála bych mu aby si takovou holku našel..i kdyby to byl vztah na dálku,ale hlavně holku co by ho milovala takovýho jakej je..
  • ajulina

:)

Ted sem dokoukala Remember Me (Nezapomen na me) a musim ric,že Rob je tam užasný :))ae i ostatní herci byli skvělí :))
  • lbartzzz

lucinka9494

po Remember Me(Nezapomeň na mě) natočil Bel Ami který je teďka v post-produkci,poté Water for Elephants který pčestal točit tak pčed měsíce a něco a teď je též v post-produkci...od té doby měl volno a nakonec teďka od Září se začne natácet 4 díl Stmívání první část....za rok touhle dobou by se mělo natáčet 2 část a poté by měl natáčet film Unbound Captives s Hugh Jackmanem a Rachel Weisz,Garretem Dillahuntem ,ovšem datum natáčení a už vůbec ne premiéry je neznámé protože nikdo z těch herců nemá v tu samou dobu čas a tak to vypadá že Robert po své zlomové roli v kariéře si dáchne....i když nikdo neví stár jako on už dostávat nabídky bude a může jednu dostat zrovna během natáčení 4
    • vrtulka

Re: lucinka9494

jenom trošku poopravím. Obě části Rozbřesku se budou natáčet najednou *3*
      • your-darling

Re: Re: lucinka9494

to je super... *14* *14* *14* ...Ale proč to nedávají chvíli po sobě..??? *7* *7*
        • lucinka9494

Re: Re: Re: lucinka9494

Asi proto aby byli lidi vic natěšení.
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: lucinka9494

to spíš lidi nase*ou a nenatěšej..:-D
    • lucinka9494

Re: lucinka9494

Děkuju
  • lucinka9494

filmy

Lidičky nevíte náhodou jaký nový filmy Robík natáčí.Já vím akorát o Water for elephant. *7* *7*
  • lbartzzz

lez!

neni to pravda ze jsou porad spolu..jsou to medialni sracky..naprossty lzi!..rob je tedka sam a budto chce byt sam a nebo je sam a pritom na lovu...to nevim uz *7*
    • jackie28

Re: lez!

myslíš?no já si taky upřímně myslim že spolu nechoděj ale nwm..nemůžu říct *9* a celkem mě to štve že nwm co je pravda... *16* *16* *10* *8* mám Robíka hooodně moooc ráda..i to je slabý slovo *1* já ho přímo žeru *14* *14* a lavuju *3*
  • jackie28

co je na tom pravdy??????????

nechápu to nejdřív se spolu Rob s Kristen rozešli a ted píšou že jsou zas spolu?to je nenormální tak jak to mezi nima kruci je? *16* *16* bud jsou nenormální paparazzi-že to píšou naschvál a nebo jsou nenormální voni dva..já kdybych někomu dala kopačky tak bych se nikdy s nim už nedala dohromady..i kdybych ho sebevíc milovala *16* *10* ale jedno vim jediný...jestli to jsou drby a voni spolu nejsou tak vo mě určo Rob nepřijde...vždycky budu stát při něm i když ho neznám *14* *14* *3* *1*
    • your-darling

Re: co je na tom pravdy??????????

vlastně ani nevím co si o tom mám sama myslet...těch prvních pár článků jsem brala možná i vážně, ale když u o nich píšou teď, tak to beru trochu z humorem...
      Jsou lidi, kteří by se mohli pořád scházet a rozcházel, ale myslím si, že například Rob k nim nepatří...
      Ted už je to podle mě jenom snaha papparazziů o "dobrý" článek... *8* *8*
      • jackie28

Re: Re: co je na tom pravdy??????????

myslíš?takže podle tebe spolu nechoděj a Rob stále hledá tu pravou? *7*
        • your-darling

Re: Re: Re: co je na tom pravdy??????????

Tak víš co, já vlastně nevim co si můžu myslet a co mám...Je toho plno a podle mě je něco z části pravda a něco ne...Takže nechci říkat jestli spolu jsou nebo ne..Tohle podle mě nemůže vědět nikdo...
          A už to asi řešit nebudu.Pro mě je hlavní, že pořád spolu hrajou ve filmu a to jako dokonalá herecká dvojice, ale do jejich sooukromí mi teď už vážně nic neni... *4* *4* *4* *4*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: co je na tom pravdy??????????

ta třeba ty fotky jsou už starší..podle mě spolu nejsou..jsou to jen drby..neni normální aby se furt scházeli a rozcházeli..paparazzi chtěj bejt jen zajímavý
        • jackie28

Re: Re: Re: co je na tom pravdy??????????

A MOŽNÁ I TY FOTKY CO BYLI NA FB JSOU STARŠÍ....PODLE MĚ JO..paparazzi nevěděli s čim se maj vytáhnout tak podle mě na fb dali jejich starší fotky *1* nwm,ale myslim si že i jo.. *16* *10* *8* *9* to mě tak štve když člověk neví jak to je.. *13* *9*
  • jackie28

?????

no co je s váma lidičky????tady se toho za poslední dobu nic moc neděje.... *9* chápu,sice je škola..ale co *4*
    • antidicaprio

Re: ?????

děs...už máme zas domácáky
      Twl..ještě nemáme učebnice a už aby jsme psaly ukoly!!! *16* *16* *8*
      • your-darling

Re: Re: ?????

jo tak mě teď stačí všechno placení na střední..Děs...=o(
        Je to tu jak po vymření, tak ale o víkendu je čas ne...
        Jo a nevíte, kdy bude dokončený Bel Ami??? *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit