-
Tohle není normální...
Proboha, holky, čtete vůbec to, co napíšete? Přemýšlíte vůbec nad tím? *7* *7* *7*
Že jsou oba úplně rozdílní? Na to jste přišly jak? Vy je znáte? Já teda ne, a pochybuju, že některá z vás jo. To všechno, co tady o nich tvrdíte, víte z bulváru.
Taky neříkám, že spolu nechodili už předtím, ale spíš o tom pochybuju. Ale rozhodně nevěřím tomu, že se několikrát rozešli. Proboha, takhle se zvyšuje prodávanost bulváru.
A to, že je s ním Kristen jenom kvůli jeho slávě, penězům nebo kdoví čemu, jste zjistily kde? To by mě vážně zajímalo. Opusťte virtuální svět a věnujte se chvilku tomu reálnému. A hlavně se vzpamatujte a nevěřte všem blábolům, které tisk vypustí! *13* *13* -
-
Re: Tohle není normální...
KOnečně někdo normální *14* *4* -
Re: Tohle není normální...
asi tak. souhlasím s tebou. nechápu jak někdo může napsat, že Kristen nenávidí, že je to potvora ...... copak jí "Vy" fanoušci, kteří tu jste, znáte osobně, aby jste o ní mohli říkat takový věci? anebo Roba? nikdo z nás, co sem chodí a navštěvují tyto stránky netuší, jací ve skutečnosti jsou. nikdo z nás netuší, zda spolu dříve nebo i teď chodí. to ví jen oni a jestli chtějí svůj vztah tajit a neroztrubovat to do světa, je to jejich věc. opravdu, nad některými příspěvky, které se tu objevují, jen kroutím hlavou a říkám si, jestli ta dotyčná osoba má vůbec mozek *16* zamyslete se nad sebou. -
-
Re: Re: Tohle není normální...
tak jako sorry,ale já myslim že svůj názor tady může říct každej ne?proti Robovi nic nemám,ale Kristen fkt nenávidim a to nic nezmění...prostě je mi nesympatická..a podle mýho názoru Roba jen lituje a vodí za nos....jako zamyslete se nad tim....když se s nim furt schází a rozchází...ta je jasná... *1* *1* *1* a mimochodem já mám mozek *3* jen píšu svůj názor to snad smím ne?kde máte napsaný,že říct svůj vlastní názor je nezákonný atd.. *3* *16* -
-
Re: Re: Re: Tohle není normální...
Páni pár dní jsem tu nebyla a nestačím se divit, co se tu rozebírá. Přidám tedy taky trošku svého komentáře do mlýna.
Když si tu čtu některé příspěvky jen nevěřícně kroutím hlavou. Slovo nenávist je dost silné slovo a použít ho jen ve smyslu, že se mi nějaká herečka nelíbí, nezlobte se na mě, ale to může napsat fakt jen blbec. Fajn je ti nesympatická, beru ale Ty snad znáš Kristen osobně, aby jsi věděla jaká je a mohla o ní napsat, že ji nenávidíš? Ty snad víš jak se chová v soukromí, ke své rodině, ke svým přátelům, jaké má další vlastnosti a tak? O tom dost pochybuju a posuzovat ji jen podle toho, co si kde a na jakých bulvárních stránkách na internetu či v novinách přečteš a co si kdo vymyslí, je vcelku ubohost. -
-
Re: Re: Re: Re: Tohle není normální...
ježiš lidi že to řešíte..tak Kristen nemá ráda..no a?já jí taky nemusim no a co....taky zbožnuju Roba a Kristen mi holt nesedí....a nechápu proč vo nich píšou že se scházej a rozcházej...co když jsou to jen kámoši?a na těch fotkách na fb si dali jen přátelskou pusu?a paparazzi z toho udělaj poprask a novinu dne *1* tot můj názor -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tohle není normální...
ať si jí nemá ráda, to je mi buřt, mě jen vadí to slovo "nenávidím". nenávidět můžeš akorát tak člověka, který ti něco provedl, ale člověka, kterýho ani neznáš, nic o něm (krom toho, co si někde přečteš) nevíš a napíšeš, že ho nenávidíš? to mi vadí. kdyby napsala, že jí nesnáší a nemá ráda, budiž, ale když napíše, že jí nenávidí a že je to namyšlená potvora tak to mi vadí, to mě dokáže vytočit. já třeba nemám ráda Taylora. nemusím ho, v roli Jacoba mi nesedí a taky o něm nepíšu, že ho nenávidím a bůh ví co ještě, když ho neznám.
-
-
-
Re: Re: Re: Tohle není normální...
to že chceš vyjádřit svůj názor ti nikdo nebere. ale řekni mi, jak můžeš na 100% vědět že se s ním pořád rozchází a schází? to že si to támhle přečteš v nějakým rádoby objektivním časopise nebo dokonce v Bravíčku nebo na internetu? *7* mě udivuje to, že někdo může napsat, že jí nenávidí, když vůbec netuší jaká ve skutečnosti je. dobře chápu, že se někomu nemusí líbit vzhledově nebo jak hraje ( i já mám herce nebo i jiné osobnosti, které se mi vzhledově nelíbí, nebo jsou hrozní herci či zpěváci), ale slovo nenávist bych nikdy nepoužila, když toho dotyčnýho člověka osobně neznám. to fakt nepochopím *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Tohle není normální...
Přesně..Nikdo nemůže vědět jaká je, jestli ji nezná osobně a to myslím že nikdo tady nezná..Takže máš pravdu...
Názor ať si každej vyjádří jak chce, ale ať nerozebírá chování celebrity, kterou viděl stejně jenom v televizi nebo na plátně.. -
-
víte co?četla jsem celou diskuzi a můžu říct že třeba vy dvě byste si měli zajít k psychologovi nebo se vrátit do toho vašeho snovýho světa,páč ste takový naivní husičky že to ani neni možný.... *1* *1* vratte se do toho snovýho života k těm vašim divokejm snům s Robíčkem... *1* mě se naštěstí nic takovýho nezdá..mohlo by,ale nejsem tak ujetá jako vy...prosim vás holky nechci jako urazit,ale vás by určitě nechtěl...jako jo mohlo by se stát že třeba jo,nwm nwm,ale myslim si že ne.. *13* ten vo by vo normál holku určo nevopřel ani kolo páč ho každá chce jako Edwarda Cullena nic víc...nwm třeba vy byste ho chtěli jako Roba,ale von by si moh myslet,že ho chcete jako edwarda a proto by řek ne.. *5* -
lily: Víš to je přesně ono...Neříkám, že nemáš pravdu..Taky umím odhadnou lidi,ale ne podle videa...To si jako myslíš, že takový star jako oni se neumějí přetvařovat...Možná nechodím na vejšku a ani to nemám v plánu, i když bych mohla, ale blbá taky nejsem... -
jo tak si lily nech svoje trapný názory nech pro sebe to bude nejlepší:) *1* *1* já taky nemám Kristen ráda jo...ale zase nemůžu psát vo ní že ji nenávidim nebo tak...když jí neznám...stejně tak Roba...vo tom si myslim že je supr,ale nemůžu posoudit páč ho neznám...ale ty vidíš video na youtube a náký fotky,kde se možná trošku namyšleně tváří,ale hned jí odsoudíš... *1* vo Robovi by tady každej taky moh říct kdeco...ale rozhodně ne že ho nenávidí..páč ho nezná..no i když zažila jsem to tu že to tu nákej expert psal taky...ale to byl nákej idiot..takže klííídek lily a jdi se z tý vopičky vyspat *1* -
a já se tu už s váma taky hádat nebudu...budu radši mlčet a svůj názor si radši nechám pro sebe..... *1* *1* *1* -
kity02: děkuju, děkuju, děkuju *3* jsem opravdu ráda, že v tom nejsem sama. já už na to opravdu nemám nervy cokoliv slečeně "lily" vysvětlovat, když vidím, že je úplně mimo a nechápe to. akorát se tím zdržuju v práci *15* -
Lily, netvrď mi, že chodíš na vyšku, když nedokážeš pochopit ani to, co ti tu pořád dokola vysvětlujeme. Možná si myslíš, že jsi ve svých 23 - tak nějak budeš mít, že? - pobrala všechnu moudrost světa, tak si to mysli dál.
Kristen nijak nezbožňuju, nevyhledávám její filmy, je mi prostě úplně jedno. Ale nesnáším, když o někom tvrdíš, že je namyšlený a vůbec ho neznáš. Zrovna teď si to samé můžu myslet o tobě, protože tak na mě prostě působíš. A jsi namyšlený? Já nevím, neznám tě, takže nemůžu soudit.
A ne, nejsem naivní dítě! Ne, nežiju jen svými sny, věř mi. A ne, nevěřím jim všechno, co plácnou. Ale taky si o sobě nemyslím, že je znám ze všech nejlíp. Roba mám ráda, ale jak můžeš tvrdit, že je to super kluk? Znáš ho? Neznáš, stejně jako Kristen. Můžeš maximálně říct, jak na tebe působí, ale to je tak všechno. Protože víc o nich prostě nevíš. A s tím se smiř. Takže přestaň tvrdit, že je namyšlená, a začni říkat, že na tebe tak působí, protože jinak mi přijdeš jak umanuté dítě. -
bože, tohle je marný. ty to prostě nepochopíš. takže končím s touhle diskuzí, jelikož bych se tu musela stále dokola opakovat a ty už mi za to opravdu nestojíš -
víš proč tobě přijde jako namyšlenej kretén?já ti to povim...protože je to normální kluk,je plachej stydlivej a bojí se médií a fanoušků...no já bejt na jeho místě jsem to samý...tajemná,nepřístupná a hned by si vo mě každej moh myslet že jsem arogantní *16* *8* -
lily: ty to pořád nechápeš co? píšeš, že k Robovi výtky nemáš, že je to skvělej kluk, ale že Kristen je namyšlená potvora. můžeš mi konečně vysvětlit jak tohle můžeš vědět, když ty lidi OSOBNĚ NEZNÁŠ? a nesnaž se mi vnutit, že máš čuch na lidi a už jen podle vzhledu na fotce poznáš jací jsou. nemůžeš posuzovat člověka jen podle fotek a rozhovorů, který si ještě ke všemu zkreslený a upravený přečteš v nějakém bulváru. jak můžeš vědět, že Rob, kterýho označuješ za skvělého kluka není zrovna namyšlenej blbec? o tohle mi jde. jestli spolu chodí či ne je jejich věc a popravdě je mi to šumák. ať si klidně chodí s uklízečkou. já prostě jen nechápu jak můžeš hodnotit vlastnosti a chování člověka z fotek. a mimochodem, malý dítě určitě nejsem. je mi 30 a už jsem si v životě leccos prožila, takže myslím, že myšlenky v hlavě mám uspořádaný. píšeš, že jsme zaslepený, že Kristen zbožňujeme ať otevřeme oči, ale pak hned píšeš, že Rob je skvělý kluk, že proti němu výtky nemáš. že věříme tomu, co ten člověk kde plácne a ještě se ho zastáváme. takže já zase můžu říct, že ať otevřeš oči ty, že Roba zbozňuješ, že podle toho, co jsem viděla na fotkách a videí, je Rob namyšlený kretén. jenže to nevíme. jsou to jenom iluze a názory, který si o těch lidech děláme, ale ve skutečnosti to může být úplně jinak. -
no jo z toho kouká jediný..že jste malý naivní děti nic jinýho...věříte všemu co vo sobě ten člověk plácne a tak ho milujete že se ho ještě zastáváte...proberte se...jak koukám tak většina z vás žije jenom snama... *13* *16* to že vám namyšlená nepřijde chápu..vy jí zbožnujete,ale kdyby ste raději votevřeli ty vaše zaslepený oči.....výtky k Robovi nemám..je to skvělej kluk,ale lepší by pro něj bylo,kdyby si našel normál obyč.holku...(nwm jak to se vztahem mezi nim a Kristen je a je mi to srdečně jedno-jen řikám svůj názor) *1* i ti paparazziové b ho tak potom nepronásledovali...si myslíte že by měli zájem psát o jeho obyčejný-pro ně "nulový,neslavný" holce...to asi sotva *3* třeba jsou jen kámoši já nwm...ale jestli jsou spolu je to propagace filmu...a to většinou pomine..jasně u hsm třeba ne..ale tady myslim že jo..jestli je i pravda že se furt scházej a rozcházej?to fakt nikam nevede!!!!!!! *5* -
kity02: jsem ráda, že se tu objeví také někdo se stejným názorem na všechno, co se okolo ať už Roba či Kristen nebo i dalších osobností děje *3* -
Sakra, lily, teď jsi mě fakt pobavila *1* No a co, že chodíš na vyšku? Popravdě, znám plno lidí, kteří na ni taky chodí a povídat si s nimi o něčem je nadlidský výkon. A když se tady bráníš tímhle, vážně se musím smát. Ale teď k věci.
Neříkám, že o ní nemáte říkat, že ji nesnášíte. To je vaše věc. Taky mám herce, které nesnáším. Ale nemám ráda, když o ní někdo píše, že je namyšlená a že jí o Roba vůbec nejde, že je vypočítavá mrcha. Ne, neznáte ji. Neznám ji ani já, zná ji málo lidí. Tak jak tohle sakra můžeš tvrdit? A fotky? Videa? Tak tím pádem chci vědět, jaké fotky, jaké videa. Vážně mě to zajímá. Protože já si nejsem vědoma, že bych s ní viděla fotku nebo video, kde by se tvářila tak namyšleně, jak ty píšeš. Kde by měl "frňák nahoru".
A dokážeš prokouknout lidi, i když o nich jenom čteš, nebo koukáš na videa? Opravdu? A jak to víš? Jak to můžeš vědět, když se s nimi nesetkáš? Zamysli se trochu nad sebou. Možná tě potom budou vychvalovat i mimo vyšku... *3* -
no a co?to že ji vy tady milujete neznamená že jí musí milovat úplně každej....proberte se lidi konečně...ty herečky sou všechny stejný,sou namyšlený a vo Kristen to několik fotek i dokazuje že má frnák nahoru...jen aby jí do něj nenapršelo.. *1* a mimochodem nejsem blbec... *3* to si vo mě nemyslete,chodim na vejšku a každej si mě tam vychvaluje...tak nwm..kdo je tady blbej ale já určo ne..a abych pravdu řekla,celkem dovedu prokouknout lidi jaký sou i když je osobně neznám...fotky a jejich chování v různejch rozhovorech a videích na youtube promluvěj vo tom člověku hodně *3* z Roba je poznat jediný,je to plachej normální kluk co si na nic nehraje...ale Kristen...ježiš proberte se lidi!!!!!!! *5* *15*
-
-
-
-
Re: Re: Tohle není normální...
přesně...
-
-
-
Rob
Roberta mám fakt nejradči ze všech herců na světě *14* *14* Nejvíc se mi líbil ale ve filmu Harry Potter..Takovej nevinnej *4* *4* a roztomilej *4* ale je fakt co se oběvil ve Twilight saga tak dost zmužnil a je víc sexy *4* je fakt dobrej herec! *4* *14* *14* *14* *1* -
-
Re: Rob
jj v Harrym byl sladkej to máš pravdu...ten nevinnej kukuč a ten božskej úsměv...ale v reálu je taky nádhernej..ve stmívání se mi moc nelíbí...páč to s nim díl vod dílu jde víc z kopce..už neni tak hezkej..ale v reálu to je naopak..roztomilost je celkem tatam,ale přesto hezkej -
Re: Rob
přesně mám to tak taky
-
-
kristen
ja sem asi uz radeji nic nenapisu .....xD -
-
Re: kristen
tak radši ani nepiš....kor vo Robertovi a jeho vztahu s Kristen vo kterym si myslim že to je jen propagace filmu a když se tolikrát sešli a rozešli takže by to nemělo žádnej smysl..kor s Kristen..namyšlenou potvorou která dolejzá za každym chlapem *16* byla s Robertem a ani jí nebylo blbý lízt za Taylorem..obyčejná holka by mu nic takovýho neudělala..chudák kluk pak se akorát trápí...a jen kvůli holce která mu za to nestojí *16* *8* *10*
-
-
I HATE KRISTEN STEWART
nenávidim Kristen,zato miluju Roba.....stejně je to další namyšlená potvora,která se k němu ani nehodí takže co.....fakt souhlasim s některejma příspěvkama že by se k němu hodilo něco jinýho...i klidně normální obyčejná holka,která by ho milovala takovýho jakej je a ne pro slávu,prachy,protože je pěknej a kdesi cosi...a aby se díky němu zvýraznila...hlavně néé Kristen,přijde mi namyšlená a stejně se po natáčení twilight rozejdou....když se furt scházej a rozcházej?to fakt nemá cenu..to by Rob musel bejt blbej aby s ní zůstal...a věřim tomu že blbej neni... *16* *8* *10* *10* -
závist
wow jsem nečekala že tady bude tolik závistivých holek co nesnáší Kristen jen kvůli tomu,že je s Robem teď spolu xD
ale jako herečka je snad dobrá ne?:P -
-
Re: závist
Souhlas - herečka je výborná!!! To popřít nejde ;-)
Ale zase musím říct, že se mi vzhledově vůbec nelíbí, nechápu jak o ní můžou v časopisech psát jako o sexy herečce
*9* -
-
Re: Re: závist
stejně si myslim že to je jen takový divadýlko....až se dotočí twilight sága tak to pomine....já nikomu nic nezávidim,ale myslim si,že se k sobě nehoděj,každej je jinej...bude to podle mě jen úlet nic víc... -
-
Re: Re: Re: závist
Asi tak...Když jsou chvíli spolu a chvíli zase ne(nevím co je na tom pravdy), tak by to stejně nemělo cenu a vypadá to spíš jako propagace filmu...
Ale přečti někde něco a věř tomu...To je taky složitý když všude píšou něco jinýho... *3*
já osobně mám Kristen ráda...Je to dobrá herečka... *4*
-
-
-
-
...........
tak dobre Ema treba zrovna ne ale proste nekdo jinej ale rozhodne ne Kristen a co treba Teresa Palmer a nebo Katie Leung- zrovna s touhle si prej hodne rozumi prej co on aspon rikal ze jsou velci kamaradi a z kamaradstvi a obzvlast velkeho.... -
-
Re: ...........
Jo taky sem o tom jejich velkém kamarádství něco četla... *4* ...no tak jo mno..co máš proti Kristen??? *4* -
-
Re: Re: ...........
tak jako sorry ale já jí taky nemám vůbec v lásce...je mi nesympatická a nehodí se k němu....kdyby si našel normální obyčejnou holku udělá nejlíp....tyhle herečky nestojej za nic...akorát pak má depky -
-
Re: Re: Re: ...........
to je taky fakt... *3* -
-
Re: Re: Re: Re: ...........
přesně tak díky za souhlas *1*
-
-
-
-
-
no future
k tem fotkam na fb: Rob vypada na tech fotkach dost frustrovane,podle mne to mu s ni nesvedci a tohle je jenom takovy divadylko. Rob ma navic nez na Kristen a stejne az se dotoci stmivani tak to pohasne ten jejich vztah kazdej bude tocit dal svoje vlastni filmy a tam mozna potkaji nekoho podle jejich gusta. Ja osobne doufam ze to dlouho nevydrzi. K nemu by se hodila nekdo jako treba Ema Watson. -
-
Re: no future
Ema Watson..Tak nějak souhlasím s tím co si napsala, ale Ema?? Tak k Robovi fakt ne, ale to je věc názoru..
Jinak taky si myslím, že to s Kristen nikam nevedlo už od začátku...Možná bych jim to přála, ale jsou každej úplně jiný...alespoň podle informací na netu...
Ten vztah byl stejně jenom buď taková reklama, nebo jenom úlet, nic víc... -
-
Re: Re: no future
já mám stejnej názor jako vy lidičky...akorát si myslím,že by si mohl najít nákou normální obyčejnou holku,páč ty slavný potvory jsou všechny stejný a jen ho voděj za nos *16* -
-
Re: Re: Re: no future
to vis, to mas tak.slavnej herec vzdycky musi chodit se slavnou hereckou... je to divny, ale je to tak, nemuze si vybrat ,,normalni holku" pste to tak je. Viz. Zac Efron a Vanessa Hudgens....
-
-
-
-
..
Doukoukala jsem Remember me. Krásný film, Rob je výborný herec :). Opravdu palec NAHORU ! *4* -
-
Re: ..
Je a taky v Little Ashes...
Vypadá tam teda jako blázen, ale hraje víborně...Škoda, že to dopadne tak smutně... *4*
-
-
Love
lidi viděli jste už tohle? *3*
http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=196440&id=246371818491
PS: možná tam budou mezery
PSS: to by bylo fakt boží tohle *3* -
-
Re: Love
NO hezký, ale je docela zajímavý, že vždycky když se objeví nějaký takový fotky jako tyhle, jsou tak rozmazané, že v podstatě rozpoznáš jen obrysy *9* Každopádně kdyby spolu opravdu chodili, tak by to řekli normálně na plnou "hubu" a nedělali s tím takové tajnosti - toť můj názor *3* -
-
Re: Re: Love
tak ale i z těch rozmazaných fotek jde poznat, že to jsou oni *3* kdo ví, jak to vůbec celé okolo nich je. třeba mají zakázano roztrubovat do světa, že jsou spolu. mě by ale vůbec nevadilo, kdyby to roztroubili, aspoň už by bylo všem spekulacím konec *3* -
-
Re: Re: Re: Love
oni jsou hrozně roztomilí=) -
-
Re: Re: Re: Re: Love
pane bože to že jsou spolu už ví každej.....říkajío už i v rozhovorech s televizí,takže to netajej -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Love
no jo, ale o tom, že jsou spolu se doteď jen spekulovalo, neexistovali žádný důkazy, ale tohle jsou snad první fotky, co je takhle vyfotili *3*
-
-
-
-
-
-
dabing
Koukala jsem na Remember me v čestině a docela dobrý, čekala jsem to horší. -
-
Re: dabing
Že jo..Čekala sem že z toho udělají hrůzu jako z new moon,ale bylo to celkem dobrý... *4* *4*
-