-
Rob vs.Edward
no nevim jak vám ,ale mě se víc líbí Rob v reálu než jako Edward..s Edwardem to jde díl od dílu z kopce...zato Rob je čímdál hezčí,roztomilejší a bohužel nátlakem fanynek i zdeptanější....to už je horší...no nwm jak vás ale mě oslovil jako Rob v reálu..přišla jsem k němu díky Cedricovi a Edwardovi,ale reál Rob je unikát *14* *14* klááásnej...chtěla bych ho vidět reálu *14* *14* -
-
Re: Rob vs.Edward
přesně moje slova...Edward je díl od dílu horší a tak se docela obávám BD...Jinak Robert s tím jak si nechal ostříhat vlasy se stal tak nějak dospělejším...Napřed se mi to nelíbilo,ale ted mu to moc sluší... *14* -
-
Re: Re: Rob vs.Edward
jj ale ani vrabčí hnízdo nebylo k zahození....to by se krásně cuchali vlásky *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Rob vs.Edward
jo ty bývalý vlasy taky nebyly k zahození...Každopádně ted vypadá jak nějak..já nevim jak to popsat...víc mužně,nebo..já prostě nwm... *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Rob vs.Edward
jj nák tak....to by se cuchali vlásky...sice ted má vlásky kratší,ale myslim si že by se taky dobře cuchali... *14* *14* na dnešek se mi i o tom jak mu cucham jeho klááásný vlásky zdálo *14* kéž by to byla realita *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Rob vs.Edward
tý jo jako..to vůbec neni fér...Taky chci mí takový sny...vůbec nejsou živý a opravdoví..samí kraviny... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
klááááááásný.....na dnešek jsem s nim zpívala duet *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* nááádherný *14* -
jéééé....i love him.... *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
:)
Kdo se budete chtít přidat
STRÁNKA NA FACEBOOKU-
-----------Robert Pattinson CZ--------
http://www.facebook.c om/pages/Robert-Pattinson-CZ/137291 862978376?ref=search#!/pages/Robert -Pattinson-CZ/137291862978376?ref=t s *15* -
Rob ve třech bodech
1)Až do čtvrtého dílu Harryho Pottera byl pro mně nejhezčím klukem ve filmu Oliver Wood. Pak přišel Cedrik a vyšoupl ho... A pak mi bylo moc líto, že ho nechala Rowlingová umřít.
2)Stmívání jsem se dlouho bránila, připadalo mi jako podprůměrný pubertální film pro holky, které prostě v určitém věku potřebují k někomu vzhlížet a potřebují být do někoho platonicky zamilované. A přesně tohle období jsem měla přesně za sebou. Pak ale s druhým filmem, nevím, co se stalo, ale popadlo mě to jako nemoc a já si přečetla dokonce všechny knihy, než mě ta horečka opustila. A Rob se stal částečně oblíbený...
3)Před chvílí jsem viděla Nezapomeň na mě a musím přiznat, že se na toho kluka nejen skvěle dívá, ale umí i skvěle hrát a po dlouhé době mě zase něčí výkon rozbrečel...
Má skvělý talent a už se moc těším na další filmy, kde ten talent nebude nic zastiňovat ani rušit...
Toť asi vše, co chci k němu říct a jdu spát...
Aldera -
-
Re: Rob ve třech bodech
naprosto souhlasím se všemi body *4*
-
-
For you !!!
For Bett: No děkuju, já wím, že je to sakra pitomost myslet na to že si vezmu život a ještě hůř vyřknout to, ale prostě já nemám ve třídě kamarády, nikdo mě tam nebere na vědomí, stačila by mi jedna jediná holka která by mě aspoň vzala na vědomí jenže neni, ve škole sem celej den jak sloup, kterej nikdo nevidí a furt mají na tebe jenom kecy a když přídu domu tak místo abych se třeba nechala uklidnit rodinou a newim prostě s něma nějak komunikovat tak taky nic, přídu domu a musim pracovat a učit se ... a nemám v životě snad jediný kousek radosti a jediný co prostě mě drží nad vodou jsou aspoň kámošky které mám tady na osobnostech, protože stačí že máte něco společnýho a tu cestu k sobě si najdeme ... ale jinak to nemám lehký a tak když celej víkend doma v koutku probrečim tak to snad neni tak skvělý a nemůžeš se na mě hned zlobit, když mi z úst vyhrne něco jako že si něco udělám, protože už toho mám sakra dost !!! Ale neboj se nikdy bych si nic neudělala ani z domova bych neutekla přeci jenom je to moje rodina a mám tu věci důležité k životu, takže neboj kraviny dělat nehodlám !!! *4* *5*
For Jackie28: Chápu Tě, já sama po dlouhém dni rači doma pustím hudbu a uteču do své fantazie než pořád bojovat s realitou, fantazie je někdy mnohem lepší !!! *14* -
-
Re: For you !!!
jj to je....a netrap se,budeš vždycky moje kámojda....víš já mám to samý jako máš ty...no jasně sice mám náký přátele na fb,jenže oni si mě přidali jen z povinnosti,jinak jim jsem ukradená,takže chápu jak ti je...pro mě je taky fantazie lepší než realita -
-
Re: Re: For you !!!
*4* *14* Děkují *4* *14* -
-
Re: Re: Re: For you !!!
nemáš vůbec za co *3* *4*
-
-
-
-
Robík :-)
Ahojky fans Roberta ... !!! *14* Chci vám jenom říct že podle časáků má Roba převézt nějakej Paul Wesley a že prej strčí Roba hravě do kapsy že je prej hezčí a takový kecy protože natáčí nějaký new film ... tak doufám že se našeho hezounka nevzdáte kvůli nějakýmu magorovi !!! Já teda zůstávám při Robíkovi ... *14* *14* *14* -
-
Re: Robík :-)
počkat..wesley to je ten z vampire daires??
no tak to potěš...nejenom,že si myslí,že bude lepší než Robert..jako že nebude,ale ještě hraje v seriálu,který je totální rival twilight sagi??
Tak to je na mě trochu moc...
a sorry,komu se ten seriál líbí..já osobně ho nenávidim... *8* -
-
Re: Re: Robík :-)
@your-darling: přesně tak, taky jsem o tom četla, nějaký the vampire diares nesahá Twilight ani po kotníky, ti mě fakt ser**... Si myslí, že je kopírujou a přitom mají seriál který ma 2 série a Twilight už 4 celovečerní filmy *1* Taky je nesnáším... *10* *16* *8* -
-
Re: Re: Re: Robík :-)
moc si myslí..mě vadí,že jakmile se zjistilo jaký úspěch má příběh o upírech,najednou se vyklubali VD a ta vampírská skademie..já mám ráda příběhy o někom takovým,ale tohle už je fakt moc..twilight bylo mezi prvníma oblíbený a tak to i zůstane...
hlásni tady pls... http://www.levaprava.cz/duel.php?id=2035
*4* -
-
Re: Re: Re: Re: Robík :-)
fíha, tamje rozdíl 8%, lidi to nesmíme dovolit!!! Hlasujteee!!!! Nebo si vás najdu *15* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Robík :-)
Hele to je ještě ok...Když sem tam na tý stránce byla poprvé, tak VD vedly o 2% a to bylo zlý...tak sem posílala odkazy a najednou je to takhle krásný... *1* *1*
-
-
-
-
asi tak nooo...hnusák jeden...Rooooob je náááádhernej *14* *14* za nic na světě neměnim *3* -
-
no já jsem totiž až ted koukla na toho,kdo o sobě tvrdí takový kraviny a když sem ho na tom profilu uviděla,musela jsem se smát...Nenávidím VD a s ním to nebude jiný... *4*
-
-
-
jasně že nepřeběhneme na druhou stranu...Věrnost Robovi... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
jjjjjjjjjjj Roba nikdy nedáme pryč...neodkopnem ho jak kus hadru...teda já ne...já ho lavuju až mooooc *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
tý jo..nikdy by mě nenapadlo,že najdu někoho takovýho,ale ty si Roba úplně stejně jetá jako já... *3* ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
no právě a kvůli tomu si nemůžu najít žádnýho kluka....no co nevadí,plakát mi aspon nemůže dát košem *1* *1* -
-
tohle znám...u mě je to zrovna tak *1* *1* -
no to mi povídej..já jsem jednou prosila mamku,aby mi k narozkám koupila to povlečení na postel s ním jako Edwardem a ona mi narovinu řekla,že když mi to koupí,tak žádnýho kluka potřebovat nebudu... *15* *15* *15* *14* *14* -
*1* *1* *1*
-
-
-
-
-
jj já taky ROBERT PATTINSON FOREVER *14* *14* *14* vždycky pro mě bude ten nej...at se to každýmu líbí nebo ne -
-
Tak to už mám celkem 4 fanynky, který Robíka nenechají .. *14* *1* -
-
Když sme o něm slyšela poprvý tak sme si říkala, že to bude jne zase nějakej manekýn, ale je to Robert Pattinson...Když sme ho poprvé uviděla je vážně krásnej!A vždycky budu jeho fanynka....On navždy...=))**Je to prostě Hollywood star!!!!!!!Moje star....:))a s Kristen sou krásný pár...:))Miluju twilight sagu....:))**** -
-
no ale prej se rozešli....tak nwm
-
-
to si piš že Roba nenechám....i kdybych ho třeba měla někdy potkat a von by se mě lek a utek by...i když je to nepravděpodobný,ale je to tak...nenechala bych ho,páč je to človíček,kterej mi nosí štěstí a drží mě při životě když to tak řeknu,nejednou jsem si chtěla něco udělat... -
-
Jo to znám pro mě tím človíčkem je Avril Lavigne ... *14* Nedavno sem se chtěla utopit život pro mě ztratil jakokoliv cenu, ale prostě stačí chvíli se projít poslouchat Avrilku a hned sem v pohodě i v těj nejsmutnějších chvílí ... *14* *9* *4* -
-
no ale bett pochop kdyby ti všichni kluci psali jsi hnusná jak p***l tak by ti to taky vadilo a taky by tě to bolelo...vim že jsem trdlo...nikdo mi to psát nemusí..ale když mám důvod trak co mám dělat..jediná záchrana je tady Rob,i když ten by přede mnou v reálu zdrhnul taky... -
Jackie, jsi trdlo, vždyť ti to na fotce sluší!!!to s těma vlasama byl jen příklad, nekoukala jsem nijak zvlášť na tvoji fotku... *7* haló!!!, pořád tvrdím, že ti těmito komentáři nechci nějak ubližovat, jen nechci, aby ses trápila a chtěla si sáhnout na život - vždyť na světě je přece krásně, i když je život kur*va.
PS:nejsem žádná krasavice, jsem normální průměrná holka a jsem sama se sebou spokojená *5* -
bett no a co?podívej se sama na sebe jak vypadáš a pak kritizuj že mám schlíplý vlasy,když je to schválně *1* a neplet se do toho do čeho ti nic neni,já osobně žádnýho člověka kterýho by to bolelo neznám....každej řiká pořád to samý...ale kvůli Robertovi nic takovýho neudělám...jestli nechápeš vysvětlím:nosí mi štěstí a díky němu jsem štastnej tvor na zemi...už jenom díky plakátu,ted si vem jak by to dopadlo s reálnym Robem....lituju ho... *3* díkybohu že se nikdy nepotkáme *1* -
Puspusinko: chápu to, já jsem taky neměla zrovna nejkrásnější dětství - nějaká podpora od rodiny nikdy nepadala v úvahu a to samé i teď, ale nikdy by mě nenapadlo vypustit z pusy to, že bych se chtěla zbít - NIKDY! -
jackie28 poslouchej princezno, mně je 22 let, takže jaksi už do tvého pubertálního světa nepatřím už pěknou řádku let...já mám v životě dost velký problémy o kterých se tobě nemůže ani zdát - ale vlastně jo,promiň, v 16 letech je pro tebe problém i to, že máš na jedné straně schlíplé vlasy,vid?...takový kecy o tom,že by ses nejraději zabila fakt miluju, tohle z huby může vypustit jenom nejhloupější člověk, který neumí řešit problémy jinak! nenapadlo tě, že bys ublížila hodně lidem kolem sebe? i když to třeba v rodině nefunguje, pořád máš kolem sebe spustu lidí, které by to hodně bolelo, kdyby sis vzala život, i když o tom třeba nevíš, že takové lidi kolem sebe máš - já jsem do vás nechtěla rýpat nebo něco takového, zle jsi to pochopila. já jen prostě nechápu kecy o tom, že by sis chtěla vzít život - všechno jde nějakým způsobem řešit! *5* -
a tobě by rodiče neměli vrazit facku vid?já bejt rodič dám ti pěstí a máš hlavu na zádech za tyhle kecy...co když to holt každej nemá v životě jednoduchý,jako si ty evidentně myslíš?tak je nejlepší utýct do svýho světa...nemyslíš,no jo ty a myslet to bysme po tobě chtěli hodně vid?trocha pochopení by neškodila *3* -
bett něco ti povim jestli se ti něco nelíbí tak nekecej do věcí do kterejch ti nic neni....takový diliny mám nejradši...hlavně že ty dítě nejsi vid?uklidni se a popřemejšlej vo sobě.... *13* *16* nazdar -
J8 wím, ale představ si že od rána do večera tě otec jenom sekýruje a málem z tebe vydře kůži a mamka se tě nikdy nezastane a sestra je na Tebe jako na cizí, myslíš že mě takovej život baví? Neee... ale nezabila bych se jenom říkám že k tomu mám občas pořádnou chuť !!! *9* *9* -
rodiče by vám měli dát vrazit z každé strany jednu facku a hned by vás takové hloupé řeči přešli!!! děcka praštěné!*8*
-
-
-
-
-
-
dopis
Rádi by jste poslali fanmail Robertovi?...pokud ano pouzijte nasledujici adresy- Anglie: Robert Pattinson
c / o Curtis Brown Group sro
Haymarket House, 5th Floor, 28-29 Haymarket
Londýn
SW1Y 4SP
Anglie
USA: Robert Pattinson
c / o Endeavor agentura
Stephanie Ritz
9601 Wilshire Blvd. Podlaží 3
Beverly Hills, CA 90210
USA -
:(
tady to je jak po vymření,kde jste lidi? *1* *9* -
-
Re: :(
Že jo...žádná diskuse nic...Takhle chdáka roba z toho pátýho místa nedostaneme... *14* *14* ...:-( -
-
Re: Re: :(
to ne no:( *9* *9* ale když o něm ted nic moc nepíšou...:( -
-
Re: Re: Re: :(
jj noooo...asi tak u mě je to samý...máma je už ze mě na palici a řiká že ze mě skončí na psychiatrii páč já už nemluvim o nikom jinym než o Robovi *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
Se ti ani nedivim ... *1* Sorry že vstupuju do diskuze, ale já sem Robíkem taky posedlá a jestli můžu říct svůj názor tak úplně nesnáším když někdo pomlouvá Roba jako že mu svaly a vymakaný břichio ve filmech přikreslují a že je hnusnej atd. ... Já teda Robíka miluju !!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :(
jojo..taky ho milujeme...Mám na intru kámošku, co by za něj dala ruku do ohně..prej "Neber si jeho jméno do huby"...sem se smála... *15* *15* *15* *15* -
Heey ještě já tu sem, taky šíleně miluju Roba *14* *1* -
jo tak to já možná ani to ne... *15* *15* ..nwm..prostě,nám není pomoci... *15* *15* -
přesně...to sme dvě..jen bych možná vykoktala:Robert Pattinson?a šla bych k zemi *1* *1* -
jo taky nejsem ten typ holky,co by ho viděla a začala šíleně ječet,to asi ne...Ale kdybych ho měla vidět - a on by popřípadě neutekl *15* - tak bych asi jenom zůstala stát a čumět... *3* -
povídej mi o tom že někomu hrabe...jukni na mě,samotnej Rob by přede mnou radši zdrhnul...sice nejsem šílenec kterej by mu pad kolem krku ale jakýmsi způsobem jsem šílená taky *1* *1* *1* *14* *14* *14* *4* *14* -
jojo... *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ...už mi zase hrabe,vidíš to... *3* -
přesně *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jo no..teda díky Edwardovi ho znám,ale jinak Edward je díl od dílu ošklivější,ale Robert v reálu...to je tak krásnej,sympatickej chlap...božeee.... *14* *14* *14* *14* -
týjo nás už je kdo Roba opravdu miluje...ne jen kvůli Edwardovi...to já sprominutím nee jako Edward se mi moc nelíbí..on v reálu je krásnej..je dokonalej je úžasnej..chtěla bych ho moc moc poznat v reálu *14* *14* *14* -
jo to já taky..taky sem za ty keci o dokreslenejch svalech nesnášela kamarádku... *9* ...každopádně jsem jeden s těch hodně velkých cvoků...takže klídek... *14* *14* *14* .já ho MILUJU... *14* *14* *14* -
asi tak.... *1* mě by se fkt lek....i když třeba ve snu je to jinak..ve snu je ze mě paf..no jo,ale sou to mý sny a né jeho *1* *1* *1* -
Jo tak to sme dvě ... chudák by si asi nepolepšil ... *1* *1* *1* Já si vždycky představuju ... všechny nejmožnější zbůsoby jak by ho ze mě asi kleplo ... *1* *1* *1* -
no ale na druhou stranu je to i blbě,páč von bude jen na slavný herečky no... *9* škoda...mě by se lek a radši by skočil do kanálu za potkanama *1* -
ne mě to neva....jj jsme už tři kdo Robíka šíleně miluje a je to dobře.... *3* *1*
-
-
-
Re: Re: Re: :(
to docela jo no,ale je asi lepší,když nic nepíšou,než aby psali ty jejich keci... *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: :(
tjn..furt jak řešej a chodí von s touhle nebo támhletou?meje se vůbec?nebo takovýhle blbosti...to dostává člověka jako já k šílenství...za tohle bych fackovala..je to jeho věc ne? *3* *1* -
-
no jo mno..k našemu štěstí by nás uvidět a řekl si...to sou ale krávi... *15* ...nikdo ti neukáže normálního člověka,co se složí z herce... *15* -
to jo,ale říkala sem tomu mám ho ráda...ted to je mazec...já z něj uplně šílim...jako nějaká podělaná malá holka,ale to patří k pubertě.. *15* *15* *15* -
jjj ten je úplně bestovej...no nwm jak ty,ale já už to,že jsem se do něj zamilovala vim dávno *14* *14* *4* *14* *14* -
tak to je něco jinýho..každopádně Rob je uplně bestovej...takže sem se asi zamilovala... *1* *1* ... -
tjn ale mě moc Kristen nezajímá,takže mě to ani moc neštve...mě zajímá v podstatě jen Robert *1* *14* -
jo no...včera sem četla u Kristen jak někdo píše,že je lesba ne..to mě taky jako dostalo..Vím že do diskuse Roba bych asi o Krist psát neměla,ale to byl jen příklad...
Každopádně,to celkem nasere... *1* -
asi tak no....ty bych propleskla taky *1* *1* -
přesně a úplně nejlepší jsou takový ty nány,co tady píšou keci o něm,jakoby ho znaly nebo tak...to dovede člověka k šílenství taky... *4* ...to už se potom nedá ani číst... *9* ..takže když se nic nepíše,tak je to celkem OK.. *14* *14* *14*
-
-
-
-
-
-
:-))
njn antidicaprio, ty jseš typickej případ pro pedagogicko psychologickou poradnu, jedna z těch co si na internetu vybíjí frustrace a mindráky :-)) -
-
Re: :-))
Taky si myslím...
Soráč, antidicaprio, ale pokud je ti opravdu 15 let a v jednom komentáři uděláš 2 do očí bijící hrubky, tak by sis opravdu měla dát chvíli pauzu od PC a doučit se pravopis, páč pokud neumíš psát, tak nic nikam nepiš *5* . Protože ať chceš, nebo ne, tak to, jak se umíš (nebo neumíš) vyjadřovat o tobě vypovídá víc, než by si člověk někdy přál... -
-
Re: Re: :-))
tjn:)
-
-
Já si nepotřebu ju nic vybýjet...od toho mám přátele XD ale jako když si někdy někde čtu něco apsolutně nerealnýho tak se musim zasmát XD -
-
rozhodně sem nemusíš přestávat chodit , nemyslím to ve zlým:-))Je to prostě fakt,že se tady předvádíš , protože tě nikdo nevidí :-))ale tak to dělá víc lidí, takže ok.:-)) -
no a co?myslíš si že každýho baví žít ve svym reálnym světě?když má třeba ten reálnej naprd?tak radši žije v tom nereálným-snovym....ne každej má život ideální a jako t pohádky,tak radši uteče do světa snů....
-
-
taky si říkám ta má holt dost....musí si vztek vybíjet na každym -
-
lol,já se nevybíjím ..ja to akorat vracim XD no, tak mě to zas tak neštve ...při nejhoršim sem lízt nebudu ...
mám ještě Xicht
facebook
mojezvire.cz
2 blogy
E-stranku
dracisvet.cz
jenže problém je že ja tady o to nechci přijít..lepší než komedie ,lepší než když se karel opije XD
-
-
-
fb:)
ahojík lidi nevíte někdo,jestli má Robet Pattinson facebook?díky za odpověd *3* -
-
Re: fb:)
ouje už mi to ten komp udělal znova *1* Robert *1* -
-
Re: Re: fb:)
Ten tam má profilů...Teď kterej je ten pravej *3* Jestly vůbec nějakej -
-
Re: Re: Re: fb:)
to jo no:) já mám v tom zmatek taky *1* a kdoví jestli on nákej facebook jako on osobně má....doufám že jo -
-
Re: Re: Re: Re: fb:)
JAKIE, A K ČEMU BY TI TO PROSÍM TEBE BYLO? *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fb:)
to je dobrej nápad to zapisovat,ale já si většinou pamatuju jenom ty noční můra...je úspěch,když se mi zdá něco hezkýho a já si to pamatuju,ale když se to povede,tak to stojí za to. *14* *14* -
jj já vím dovedeš si to živě vybavit *1* *1* njn já ztřeštěná fanynka.. *14* holt sny neovlivnim a ani nechci *1* jj někdy vo tom pokecáme...já si některý sny i zapisuju takže si je budu pamatovat *1* -
věř mi,že vim jaký střeštěnosti se ti honí hlavou v noci...je to děsný.co...
někdy o tom pokecáme v soukromí... *15* *15* ..jinak prostě k zbláznění mno... *15* *15* *15* -
to bud ráda že nevíš co přesně se mi zdá...no nikdo by to do mě neřek ale taky jsem takový éro střeštěný *3* *1* *1* ale do Roba...jen do něj *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
přesně tak kdyby jenom líbačky....erotický sny mám s nim taky....já ho taky chcííííí viděěět a hodně *14* *14* *14* *14* *14* -
no to mi povídej...krásný sny...co kdyby jenom líbačky *3* ...ale když se člověk probudí ve tři ráno a slyší chrápat svýho bráchu,tak veškerá romantika opadne a je to v háji...
Já chci vidět Roba! ! ! *9* *9* *9* .... *14* *14* *14* *14* *14* -
jj...sny s nim?nááááááááááááááá ááádherný,dneska zase ve snu ta líbačka...jéééé *14* *14* *14* jj taky závidim tomu kdo ho zná..taky bych ho chtěla poznat *14* *14* *14* *14* -
jojo..sny jsou hezký... *3* ...ale ta skutečnost...no jo mno..to se tak někdo má,když ho zná... *4* *4* *9* *14* *14* *14* -
jj,reálný ve snech to možná *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Všichni vědí,že nám šplouchá na maják,ale mám pocit,že teď si budou všichni myslet,že už se nám maják utopil...
Je to tak roztomilí číst...my s Rob...
takový hezký i když nereálný... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jj no naprostá pravda....my a Rob?lavujem ho *14* *14* *14* -
Bett:...máš celkem naprostou pravdu...nemá čas a asi ani není sebevrah aby si fb udělal,ale podívej se na nás a naše novější diskuse...Mi jsme prostě úplně ujetý,přiznejme si to,ale bez těhle spekulací bychom to nebyly my...=o)=o)=o)
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* -
bett:promin,my víme že je časově vytíženej my jen spekulujem to snad můžem ne?uvažujem realisticky..ale i spekulujem *3* takže klíííd -
dámy, myslete trošku realisticky. vy vážně věříte tomu, že při takovém časovém vytížená má Rob facebook? a i kdyby ho měl, dovede si představit kolik takových zpráv a žádostí o přátelství by za jeden den musel mít???miluje ho celý svět, jestli jste si to ještě neuvědomily - takže silně pochybuju o tom, že by měl čas na nějaké vypisování zrovna s vámi (sorry,ale je to tak) *4* -
okí ale jestli ho vůbec najdu..on ani fb nemusí mít...může si to na jeho jméno udělat nikdo jinej..no já si tam přidala Roba,našla jsem si ho..no jo jenže tede aby to nebyl nákej fanoušek kterej si udělal jen profil s jeho jménem *9* on fkt mít fb nemusí *9* když ho takhle naháněj fanynky tak chce mít trochu klidu a řekne si že si nic takovýho jako je fb dělat nebude..i když byla by to škoda *9* -
takže,až ho na facu najdeš dej mi vědět.. *4* *4* ... -
jj že jo? *1* aspon bych i poznala jakej je povahově...ze psaní toho poznám hodně *3* -
proč by ne...psát si takhle s Robem.. *1* *1* -
to se nemůžu ani zeptat?jen ze zvědavosti jestli má fb?vim že by mi to bylo k ničemu....ale co... *1*
-
-
-
-
-
-
..
Ahoj :).
Zatmění se mi jako film opravdu líbil. Popravdě víc než knížka, což se mi moc často nestává, jakože vůbec nestává :). Opravdu výborná práce režiséra. Strašně se těším na 4. díl, ale nic o tom nevím. Myslím jako jestli se točí nebo tak. Ani kdy by měl přibližně být v kině. Nevíte to náhodou někdo ? :) -
-
Re: ..
Točí se a v kině bude někdy v průběhu příštího roku -
achojky. točit by se mělo začít na podzim tohoto roku. budou určitě dva díly filmu. první část bude mít v kině premiéru 18.11.2011 a ta druhá asi až půl roku poté, tedy v létě 2012 (ale to se ještě opravdu neví) *3* a musím s tebou souhlasit. knižní podobu Eclipse fakt nemám ráda a nerada jí čtu, ale z filmu jsem vyloženě nadšená a myslím, že to bude můj nejoblíbenější díl (teda asi až po Rozbřesku, pže ten miluju nejvíc *15* ) -
ahoj, já jsem slyšela , že se bude točit a protože je to moc obsáhlý, tak bude na dva díly, ale kdy by se mělo začít , to fakt nevím, já myslím , že moc dlouho čekat nebudou -
-
Re: Re: ..
točit se začne v říjnu nebo listopadu ještě letos,ale premiéra bude někdy na podzim až příští rok...Jinak doufám,že ty filmy dají rychle za sebou... *4* *4* *14*
-
-