Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • helenka808808

Info

Ahoj víte že se Robert udajně rozešel s Kristen?Teda aspon sem to četla v jednom časáku.Myslíte žj to pravda já ani nwm tda *7*
    • jackie28

Re: Info

no já bych řekla že to je pravda a už jsou jen kámoši....páč to mezi nima prej nevycházelo
      • Re: Re: Info

podle mě taky
        • jackie28

Re: Re: Re: Info

jj když se prej furt scházeli a rozcházeli tak to prej nemělo cenu....popravdě mě by se takovej vztah taky nelíbil...scházení a rozcházení to je pak vztah naprd
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: Info

podle mě ten jejich vztah byl jenom pro to,že hráli v twilight...
            většinou spolu začnou hl.hrdinové nějakou aférku,ale moc dlouho jim to nevydrží...
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: Info

jo no..proto by bylo dobrý je poznat *15* a prostě se zeptat... *15* ..mno jo mno..už mi zase šplouchá na maják... *1*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: Info

jj no jestli vůbec i nákej ten vztah byl...spekulovat se může o všem,kecat taky můžou o všem...copak se dá věřit bulváru?jednou je třeba spolu načapou na koncertě a už je poprask že tam spolu byli jako ár a že spolu choděj...a přitom tam třeba spolu byli jen jako kámoši *1*
          • 22kristyl

Re: Re: Re: Re: Info

jj přesně
    • Re: Info

časák?? ten si navýmyšlý..podle brava se johnny depp jmenuje jony a prý je ženatý s Wanesou XD
    • Re: Info

PO pravdě řečeno mi je jedno s kým Robsten chodí nebo s kým se rozchází atd. Beru ho jako skvělýho herce, na který ho se ráda podívám *3* ... a divím se, že to pořád někoho baví pitvat se v soukromí "stars" ... je to jen jejich práce, tak jako někdo dělá sekretářku, tak oni si vybrali tuhle profesi, to ale nikoho neporavňuje špárat se v jejich soukromých věcech *7* (neber to jako útok na sebe)
  • antidicaprio

ahoj,zvu tě

ahoj,chtěla bych vás pozvat na svůj blog,je o všem možném,zvířata,star....
    No jo,reklamaXD
    budu ráda když přídeš a zanecháš comment,Děkuju

http://antidicaprio.blog.cz/
  • re

Robert je dobrý herec.
    • your-darling

Re: re

souhlasím...někdo třeba řekne,že je dobrej,jenom proto,že hraje Edwarda,ale to není pravda.Když se podíváme do filmografie,tak on zahrál snad všechny typy lidí a to bravůrně...Zatím ho nemůžeme třeba měřit s Johnym Deppem,ale každopádně je skvělej... *1* *1*
      • jackie28

Re: Re: re

jj přesně táááááááááák Rob je zkrátka třída *1* *3* *14* *14* *14* *14*
  • :-))

no , jak tak tady čtu vaše příspěvky , jak Janča , tak tynacool i antidicaprio , všechny bych vás odhadla na stejný věk , myslím , že si nemáte co vyčítat :-))
    Jinak film jsem ještě neviděla , chystáme se na něj se ségrou v srpnu , tak nevyzrazujte podrobnosti :-))
    • antidicaprio

Re: :-))

to asi nemáš moc dobrej odhad :-))
      • jackie28

Re: Re: :-))

promin ale já si myslim že ten dobrej odhad má...dyt si přečti co to tady vůbec píšete...jak mylý 10letý holčičky..fakt.
        • Re: Re: Re: :-))

No mi 10 už fakt není. Mám i občanku *3* Takže asi už mi 10 nebude, že?! :D
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: :-))

hmm tak je ti patnáct ale chováš se jak pětiletej fakan:) *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :-))

Díky za uznání *1*
            • jackie28

Re: Re: Re: Re: Re: :-))

tjn to máš pravdu ta se chová jako úplně největší trapka a fracek v jednom *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: :-))

Já se nechovám jako fakan, říct svůj názor snad není terorismus. Ale to co předvádí tynacool na Taylorově profilu i na Robertově mě fakt štve. Musíš uznat, že se jako fakan chová spíš ona. *13*
            • antidicaprio

všeobecněXD třeba když koukam na jinný dikuze nwm:miley cirus (nejsem si jista jak se to píše)třeba se tam hadaj jestli je lepší mít na miley icg nebo skype..to se taky vždycky upřímě zasměju ..vždyt je uplna blobost aby na ni měly takový kontakt..sorry ale to jim fakt nesežeru . nebo když mi někdo nadáva : jako ty si pěkně hloupá víš..jako ja se s johnnnym deppem znám osobně a jako muj tata s nim bydlí a jak k nim jezdim na dovolenou..bla bla bla XDXD to mě dpostává taky upa nejvíc..jako toho je dost ale tyhle nerealný keci sou nejlepší
            • jackie28

se popadáš za břicho ze mě?
            • antidicaprio

ja tě nechci naštvat XD to mě vždycky dostává ,když mi lidi nadávaj a myslí si, že mi to je líto.Ja si to přitom tady čtu a slušně se popadám za břicho.
              Ja se s tebou nehodlam hádat ,jen ti to vracim *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15*
            • jackie28

a pro antidicaprio:vim že v 10 letech má člověk zmáklý pravidla pravopisu,ale jestli mě míníš urážet za ten překlep že místo malý jsem napsala něco jinýho tak si posluž.....no jen do toho mě tim nenaštveš XD *1* *1* *1*
        • jackie28

Re: Re: Re: :-))

teda malý no *1* *1*
          • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: :-))

vítej mezi nás XD
            • antidicaprio

máš pravdu , v 10-ti letech, má člověk zvládnutý základy pravopisu XD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* sorry,ja to prostě musela napsat :-)
            • jackie28

mě aspon neni deset a ani se tak nechovám *1*
    • jackie28

Re: :-))

přesně tak souhlasím s tebou:)
  • good video

http://www.videacesky.cz/parodie/st mivani-stoji-za-prd
    Tak na to se všichni koukněte, hlavně fanoušci Stmívání. *14* *1* *1* *1* *1* *1*
    • your-darling

Re: good video

tak to nemá chybu... *15* *15* *15*
  • zatmění

Ahojky po dlouhé době:-))...
    Tak jsem byla v kině a mně se to docela líbilo.. Pravda, ač by se neměli měnit, vypadají všichni dost jinak než v jedničce, např. jasper ty dlouhé vlasy - by mu asi růst neměly ne?
    A jak jsem řekla už u dvojky, maskéři se zase vyřádili. Nejvíce se jim povedla jednička, tak nebyli až tak bílí a ta oči taky naprdlačku..
    Jo a E. to nejvíc slušelo v tom stanu, tam právě nebyl tak vyblitě bledý...
    Jinak se mi to fakt líbilo...
    • Re: zatmění

Ja som mala veľký strach,keď som čítala tie príspevky,že to je horor...Dnes som to videla a mne sa to tiež celkom páčilo.Súhlasím s tebou tá biela farba a divné oči,to fakt prehnali.Ale inak to bolo dobré.Myslím,že aj všetko podstatné z knihy tam bolo.
      • Re: Re: zatmění

jj, asi to bylo nejpodobnější
  • tyret

?

Ten má být sexy? *1*
    • tynacool

Re: ?

jo on totis je sexy *1*
      • Re: Re: ?

Háh *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • sarda

Re: Re: Re: ?

to jsou ti neregistrovaní, protože si rač neudělaj účet a rači slídí okolo fanklubů, kde by mohli nadávat *8*
          • tynacool

Re: Re: Re: Re: ?

Já tam mam fotku segry protože pred rokem se jí...něco stalo
            • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: ?

ježiš tynocool,ti si asi dost naivní vid???
              že si jí najdeš,že jí rozbiješ hubu ....XD
              Po pravdě si myslim že si ta holka na obrázku už podle fanklubu...
              Snažila sem se do toho nemíchat ale nwm,prostě musim říct svuj názor.
              Na druhou stranu ,jestli se tví segře opravdu něco stalo ,tak vím jak se cejtiš, ja měla taky ségru ,jedovaječnou....vím jaký to je o ni přijít.Najedno si člověk připadá sám ,prostě mu něco chybí ..to není jako přijít třeba o dědu,to je jinný ,prostě ti zmizí ze života člověk s kterým si travila každý den....nedá se to vysvětlit *9* *9*
              Hele mužem udělat malý test : jestli ti bylo 15 někdy nedávno,tak si jistě pamatuješ jakou barvu měl ten formulář co si vyplnovala na občanku?
              Jakou měl barvu? *7* *7* *7* *1* *4*
        • tynacool

Re: Re: Re: ?

A čemu se jako tlemíš nojo dej si sem fotku a pak si teprve dělej z někoho srandu. *1* *1*
          • antidicaprio

zvláštní jak se při hádkách vždycky poukazuje na fotky...třeba je sexy ,možná není..co na tom sejde ???
            Já se do toho míchat nebudu ..nechci se začít hádat *9*
          • Re: Re: Re: Re: ?

No, tak tak ujetou profilku v nějaké "skořápce" by si tu dal jen..no.. *1* ..nechci říkat kdo..prostě jen takové 10ti leté dilinky *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ?

Ale já už tě neřeším...s tvojí inteligencí bychom daleko nedošli..
          • antidicaprio

sexy není,ale má takové zvláštní charizma ..něco jako johnny depp ...tím je zajímavý ,okouzlující *4*
            zkrátka není tuctovej!
            tohle je muj názor *14*
            • your-darling

milý...by mě zajímalo z jakýho negramotnýho kanálu jsi vylítl(a) ty?? *7* *7* *7*

Pravda, tuctovej FAKT neni. Málokdo vypadá, jak kdyby vylezl z kanálu...
            • your-darling

jo no..mluvíš mi z duše..Rob neni zas až tak hezkej...ale má v sobě prostě něco úžasnýho... *14* *14* *14*

Jj..Taylor je SEXYYY *14* A Johnny Depp je charizmatický ale je i hezký, což se o Robertovi říct nedá *1* Vždyť on zdrhá před svýma fanouškama...co leze do Hollywoodu když se jich bojí?! *13*
            • antidicaprio

to spíš Taylor je SEXY ale je tuctovej *1* *1* *1* *1* *1* -no jo ,už mlčim *15*
    • Re: ?

Taky nad tím uvažuju *1*
  • -

NO, můžu říct, že prvnímu dílu se další díly ani z daleka nevyrovnají - v první díle je spousta romantiky a to napětí mezi edvardem a bellou bylo zahráno naprosto úžasně!!! druhý díl ještě ušel, ale třetí díl mě teda naprosto zklamal, občas se mi zdál až hororový a docela i nudný...ale každý to vidí jinak *3*
    • your-darling

Re: -

to jo mno...režisér udělá svý..a Edward tam vypadal tak nějak divně...nwm... *4* *3*
      • kamca12

Re: Re: -

Tak nějak sešle *1* V prvním díle byl nejhezčí, s tím souhlasím... měl by si trochu zastřihnout kotlety, protože to přece má být sedmnáctiletý kluk pořád, ale s nimi vypadá starší... Edward ze STMÍVÁNÍ je nejlepší *3*
        Jako Robertovi mu ale ten sestřih teďka sluší *1* *3*
        • your-darling

Re: Re: Re: -

Mě se ten jeho nový sestřih moc nelíbí,i když do toho filmu co ted točí to jde,ale nwm mno...
          Jinak jsem stejnýho názoru.Ve stmívání byl uplně nejhezčí,v New moon to šlo a tady to byl děs...
          Už jenom ty oči udělali podle mě nějak moc divně... *7*
          • Re: Re: Re: Re: -

jj, a ono si myslím, že ten nános make-upu a ty kontaktní čočky udělají své.. takže se i občas tak křečovitě tvářil, protože, kdyby moc "grimasoval" tak by mu asi kus toho nánosu upadl.. a mít v očích ty čočky, pokud není zvyklý, taky asi není košér..
            ale i tak - byla jsem nadšená a už jsem si to včera pustila on-line na PC:-)))
            • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: -

jo..taky si to pouštim...naučila sem se nazpaměť new moon a kamarádka to nemohla nějak vydejchat a až zjistí,že už mi leze do hlavy i eclipse tak mě asi zabije... *1* *1*
  • ??

tak pokud jsem správně pochopila , tak se udělala čistka a promazaly příspěvky , ale já si vážně nejsem vědoma nějakého vulgarismu, nebo čehokoli , co by zadalo příčinu ke smazání , můžu znát důvod???
    • lina25

Re: ??

Jo, všimla jsem si že zmizel můj omluvný příspěvek...To by mě zajímalo, čím jsem koho tak namíchla, že ho smazal...
      • antidicaprio

Re: Re: ??

Zvláštní,docela se divím že tu zůstal muj přispěvak ..sice nikoho ..leda na spisovatelku, neuražim ale přecejen, sem zvyklá že pokud někdo napíše něco zlého o dané osobě,filmu...bývá tento příspěvek smazan ...jako ne že by mi vadilo že tu ještě je ,jen mě to docela udivuje *1* *1* na druhou stranu admin eclipse muj přispěvej zmazal ..neuvěřitelné je, jak si někteří lidé nedokažou smířit s jinným názorem *5* *1*
  • eclipse

Ešte som Eclipse nevidela,ale už sa začínam báť *9* Z príspevkov zisťujem,že je tam veľa bojových scén a málo romantiky,čo je pre mňa zlé:((V knihe jej je dosť,tak dúfam,že vo filme ju režisér nevyhodil.Neostáva mi nič iné, len ešte čakať,kým to príde aj k nám do kina.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit