Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Adresa

Tady je adresa na Roberta:
    Robert Pattinson
    Curtis Brown Ltd.
    Haymarket House 5th Floor
    28-29 Haymarket
    London SW1Y 4SP
    UK
  • premiera

Na internetovej stránke jedného nášho bulvárneho denníka ,odpočítavajú čas do premiéry Eclipse *4* Už aby to bolo *15*
  • Robíí

jo i autogram s věnováním mi napsal *14*
    • Re: Robíí

a na jakou adresu si to psala?? *4*
      • jackie28

Re: Re: Robíí

Robert Pattinson
        Curtis Brown Ltd.
        Haymarket House 5th Floor
        28-29 Haymarket
        London SW1Y 4SP Great Britain na tuhle adresu a nic mi nepřišlo *9*
        • nik011

Re: Re: Re: Robíí

ale on ted není v Londýně , dyt ted zije v Americe ne ? ja sem mu to totiz taky posilala už asi pred 2 rokama a nic. takže už ani moc nedoufam.. :D:/
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: Robíí

asi tak mno já už taky vůbec nedoufám že vůbec fotku s podpisem pošle.ale dyt má určo náký sekretářky nebo tak co to za něj vyřizujou když zrovna natáčí ne?? *1*
        • Re: Re: Re: Robíí

no tak to si můžeme podat ruce... ale kámoška mu psala taky a tej to přišlo až po 5 měsících... tak doufám že to taky přijde... *1*
          • jackie28

Re: Re: Re: Re: Robíí

no já už čekám rok a půl *9* mno a zatim nic
    • alenkam

Re: Robíí

hele a na jakou adresu si mu psala??? *4*
      • jackie28

Re: Re: Robíí

no tak já jsem mu psala taky,a jsem stejnej případ jako ty,taky se neozval *9* jsme dvě
    • alenkam

Re: Robíí

no já jsem mu taky zkoušela psát o autogram, ale asi to nedošlo... nebo prostě neodepsal. nevim. *9* *9* *9*
  • Robíí

Heléé robert se narodil 13.5. a já 14.5. hele kdo už má doma na zdi jeho fotku s autogramem psanou přímo od něj? *14*
  • antidicaprio

konečně:-)

konečně zatmění,ja vim asi mi někdo stojí na vedení ,ale postřehla jsem to až tedXD *1*
  • syndynka

new blog

Nejnovější novinky celebrit tak se koukněte jestli chcete !! american-star-news.blog.cz
  • syndynka

blog

Ahojky Chtěla sem vás pozvat na můj blog novinky všech celebrit a ty nejnovější !!Tak kdybyste měli zájem tak se koukněte , ale když ne tak ne nikoho nenutím !!§ *3*
  • ahoj

čau lidi , taky sem chodím nakouknout každej den a většinou nemám potřebu něco komentovat , ale teď přemýšlím nad tím , že se blíží premiéra Eclipse a nějak se o tom vůbec nediskutuje , co to , co to?
    • nik011

Re: ahoj

no sem nepiše nikdo asi proto, protože tu premieru zetmeni mrte protahujou a tak ta popularita klesa . ,ale az ho davat budou tak se to tady zas rozjede ..:D
      • Re: Re: ahoj

já myslím , že právě proto to dělají , protože vědí , že vzbudí ještě větší zvědavost , když posunou premiěru , i když jsem nevěděla , že měla být dřív , zájem by opadl , kdyby prohlásili , že film se posune o rok :-))tím to nebude
    • Re: ahoj

Je tu až bolestivé ticho *7*
      • Re: Re: ahoj

tak to by s tím asi chtělo něco udělat :-)) já už se na Eclipse hrozně těším , chystáme se se sestrou na premiéru , jestli se tam dostanem :-)jen nevím kdy bude. Ale jak jsem tak koukala na Roba , tak sladkej jako v prvním díle už přece jen nebude.stárne hoch , už vypadá moc jako chlap.:-)
        • Re: Re: Re: ahoj

Kým to príde k nám do kina tak budú vianoce:((( Prvý diel býva vždy najlepší,tak som zvedavá ako sa im podaril ten tretí.Veru Edward nám zmužnel:)))
          • Re: Re: Re: Re: ahoj

tak já si ani nemyslím , že tady platí , že první díl je nejlepší , protože to není nalepování dalších dílů na úspěšnou jedničku , ale všechny díly byly napsaný původně a každý film natáčí jinej režisér , takže pokaždý novinka , tohle prej bude hlavně horor :-))
            • Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

UUUUUUUžžžžžžž aby bylo zatmění.... Jsem z toho celá hin *14* *14* *14* *14* *14*
            • Re: ahoj

Já už se nemůžu dočkat!!! U nás bude premiéra 1.7. a od pondělka začína předprodej. Půjdu si pěkně vystát frontičku *3* Robert nám krásně mužní a já bych ho nejraději snědla. Roztomilost je tatam,ale k sežrání je pořád *1*
  • meggie36

mtv

hiiii nejlepsi mtv movie awards!!!! *14* *1* *14* nejlepsi kiss, herec, film!!! jooo
  • :-* :-*

milujuuu tee robeee!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* uz ste videli klip od muse neutron star collision ze sondtracku eclipse? je bozziiii!!! a este 1. pisnicka se soundtracku- Eclipse(All yours) je naaadhernaaaaa!!!!tu si musite poslechnout!!! *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *4* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit