Přejít na výpis diskuzí

Robert Pattinson

OSOBNOST 31.12.2006 
8515 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

jsem asi jedina komu se to nelíbí...

Musím říct že eclipse mě teda dosti sklamalo,pokud vím má twilight pouze 4 díly a jelikož je čtyřka jako jednička z pohledu edvarda ..torojka je tudíš poslední díl.Kdy bych měla posoudit všechny díly zvítězila by tvojka..nejemotivnější,nejzajím avější,..zkratka nejdokonalejšíí. na eclipse nebo taky zatmnění jsem se dost načekala a taky jsem od něj víc a to mnohem víc očekávala ...zatmění je nuda ..hromada akce ale chybí mu to užasne kouzlo minulích dílu.Na to že je to v poctatě zavěrečný díl se toho moc neudalo klidně by moh třeba jackob umřít nebo by se mohli bella s edvardem vzít,mohli mít dítě... ..Sklamalo měto,bylo nudne..co víc k temu říct. Snad jen že spisovatelka rozpoutala šílenctví ..jenže u 3 už asi nevěděla co psat a tak si to prostě vycucala z prstu.
    Trailer na film byl dokonalý ..člověk by pomalu čekal zázraky ,ale film....:-(docela mě to naštvalo.
    • truelove

Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

Nechci Vám do toho zasahovat,ale myslím si,že když někdo dělá chyby, je to jen jeho věc tady přece neřešíme to, jak kdo píše nebo ano? a Myslím si,že splést se může každý !!A Je pravda že to má 5 dílů, tedy vlastně už 6 Stephanie Meyer Vydala knížku Druhý Krátký život Bree Tannerové,který bude jako 3 ale z pohledu novorozené Bree:-)
    • Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

Poslední díl se jmenuje Rozbřesk a vůbec to není z pohledu Edvarda! Došlo zřejmě někde k omylu. Z pohledu Edvarda je Půlnoční slunce, které ale není ještě dokončené. Takže se máš na co těšit *3*
      • tynacool

Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

Půlnoční slunce nebude.Bude Krátký druhý život Bree Tanneerové.Je to o jedný novorozený ze Zatmění už to vyšlo.
      • antidicaprio

pravda je že z grafiky..např:vlků nebo spracování toho boje je opravdu Eclipse favorit ale očekávala jsem že bude poslední díl zajímavější ...tenkarat sem myslela že jsou 4 a nn 5-v tom připadě měnim názor ... *1* *1*
        jinak je mi teda líto lidí co mi nadávaji za muj názor ..nwm nwm co je víc ubohý....na druhou stranu děkuju všem co se zdrželi urážek a normálně,slušně mi na muj příspěvek odpověděli .DĚKUJU *3* *4* *9*
      • antidicaprio

jo??? tak to je moc dobře ..víš co stmívání mám rada ale nikdy sem se o něj moc nezajímala ..děkuju
      • lina25

No nazdar! Máš vůbec dokončenou základku? Takové hrubky by nenapsalo ani dítě v první třídě! Buď jsi to psala v zápalu emocí, v tom případě jsi si to měla přečíst nebo jsi teda silný dislegtik.... V každém případě....Kde jsi vzala že je to z pohledu Edwarda skutečně nevím, jak píše ZZ tak z pohledu Edwarda je nedokončené půlnoční slunce. Tím pádem je vidět, že o sáze víš úplný kulový.Nejpsíš jsi nečetla knihy že? Kdyby Jacob zemřel v Zatmění, těžko by mohl sehrát tak významnou roli v rozbřesku. Kdyby se Edward a Bella vzali v Zatmění a měli dítě, mohla by sága zatměním skončit a nemusel by být rozbřesk. Možná ti uniklo, že se v zatmění zasnoubily. Tak jak asi bude rozbřesk pokračovat, co myslíš??? Film jsem viděla a hodně se mi líbil.Četla jsem i všechny čtyři díly. A prostě mě naštve někdo, kdo kritizuje a nic o sáze neví, což bude nejspíš tvůj případ.
        • antidicaprio

Re: Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

no..na druhou stranu chapu že tě to štve ,taky nesnášim když někdo píše např: johnny deep je muj bratranec ..fakt hustej ,pojedu s ní na natáčení 3 pirátů. jj ..blbost ,trojka už je dávno natočená a navíc to není deep ale depp :-( jako jj chápu že tě to štve ..uznávám že se o stmívání něak zvlašt nestaram a taky se ke mě donesly lži ...
          *4* *9* *9*
        • hudy

Pokud chci někoho kritizovat za hrubky, nedělám je v 1. řadě sama! Dyslexie - dyslektik, zasnoubily - zasnoubili... Normálně bych se toho vůbec nevšímala, píšu to jen proto, že jsi ty sama začala první (i když uznávám, že ten příspěvěk je opravdu otřesný).
        • antidicaprio

ne,nečetla sem to po sobě ..když píšu rychle, neřešim chyby ..navíc mi to nepříde ani něak podstatný . a nn nečetla sem to ,spokojím se s filmem
          • your-darling

Re: Re: Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

to je špatný,protože film je oprati knížkám propadák..sorry za ten názor a i když ságu miluju je to tak...
  • gemini32

???

Hele lidi ?? když tak přemýšlím ... co je naněm tak zajímavého že ho tolik lidí žere ??? je to pouze otázka a já proti němu nic nemám kdyby jste se náhodou chtěli bouřit ... ale nevím ... možná to bude tím že je to herec ??? to je vše ??? nevím ... *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • sarda

Re: ???

stejně jako ty máš ráda Lady Gaga a já ne, tak já mám ráda Roberta a ty ne... Myslím, že na tom nic těžkýho není, a nebylo potřeba ten příspěvek sem vůbec psát *3*
    • tynacool

Jeho pohled........jeho vlasy.....a když promluví točí se mi celej svět.. *14* *14*
    • Re: ???

Hm, tak já taky nechápu, co je na něm tak zvláštního, možná to, že zpívá, jak umírající koza (kterou navíc mučili).
      A to, že je v TOP 10 zpěváků (nechápu, jak se tam dostal) mě fakt NEPŘESVĚDČÍ, že umí zpívat... Stejně tak jeho postavení v TOP 10 herců nezmění můj názor na jeho herecký "talent".
      Kdybych někdy natáčela film, tak jedině s Pattinsonem. Stačilo by, kdyby přišel na scénu, svlíkl se do půli těla a díky slintajícím fanynkám bych měla vystaráno na celý zbytek života...
      • antidicaprio

Re: Re: ???

ale to muže být dost výhodné XDzpívat fakt neumí, ale je to skvělej herec :-)
        • your-darling

Re: Re: Re: ???

jo no zpěvák je hroznej..máma se mě jednou zeptala.."co je to za kvílení?"
          Musela sem se smát,ale herec je maximálně dobrej a to mi nikdo nevymluví...
          A co se nám na něm líbí??Nwm mno...Z videjí a z filmů z něj vyzařuje obrovský charisma a to že neni hezkej jako byl Brad Pitt nebo Orlando Bloom...To že neni dokonalej ho dělá dokonalým... *14* *14* *14* *14*
    • nik011

co je na nem zajimavyho? no tak asi vzhled zj, a jak se chová.. teda aspon při nejaky interviewu, nebo tak něco.Každej má jinej vkus a nám se proste libi, no to je asi vsechno sbohem :D:/
  • nik011

.

muj kamos si s Robem podal ruku. no tyvl :/ :D
    • Re: .

já jsem si s ním podala ruku taky a dokonce jsme vedli krátký rozhovor(je to hrozně fajn kluk). to víš, kamarádčin strýc jako jeden z producentů Twilight Sagy... *3* *14* *4* *14* *3* *5* *4* *15*
      • vanesdol

Re: Re: .

to muselo být skvělí.....vy se máte....taky bych se sním chtěla někdy setkat *14*
      • Re: Re: .

zapomněla jsem dodat, že jsem byla na natáčení New Moon (samozřejmě se nechci chlubit, jen vám chci říct, že je hrozně fajn kluk)
        • :-)))))))))))))))))))))

KAROLÍNO, PROBUĎ SE Z TOHO SNU! *15* *15* *15*
        • vanesdol

Re: Re: Re: .

jak jsi mohla být na natáčení New Moon???????
  • antidicaprio

eclipse

eclipse je podle mě přiliš akční,chybí jí kouzlo minulích dílů.
    • your-darling

Re: eclipse

jo no..moc bojových scén a křičení a do tý romantiky tam toho moc nedali...Ale to je asi hlavně režisérem..David je prej dost temný režisér a po Eclipse tomu i věřím..
    • Re: eclipse

jj presne ale i tak je to krasnej filmiik treba jak mu bella rekla ano!!! u toho sem mela slzy v ocich - a to jako fakt!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • vanesdol

Re: Re: eclipse

mě se zase strašně líbilo jak Jasper učil Alici jak se má prát s těma novorozenýma......to bylo fakt maso *3*
  • lina25

:)

A je to tady! Závist všem kdo uvidí premiéru už dnes!
    • venda5n

Re: :)

Jo jo,tak nějak. Já jdu ale už zítra,takže ta závist není tak velká *1*
    • :)

jo....tky závist co dou už dneska xD já du až zejtra *15* *15*
    • your-darling

Re: :)

přesně tak...Já můžu až 12.a nebo 22.srpna do letňáku tak fakt nwm... *9*
  • lucinka9494

auto

Prosim vás nevíte jaký model je auto kterým Rob jezdí v New moon a Eclipse??? *7*
    • Re: auto

Volvo C30
    • Re: auto

ahoj jezdí se svým nááádherným volvem myslim že konkrétně je to C30.
      • your-darling

Re: Re: auto

neni C30 jenom v prvním díle??
        já mám takovej divnej pocit,že ve dvojce má jiný auto..a jestli ne jiný auto tak určitě jinou barvu...
        • lina25

Re: Re: Re: auto

Ve dvojce je to taky volvo ale nevím jaký druh...V Eclipse by pokud si dobře vzpomínám měl opět jezdit svým stříbrným volvem. Teda aspoň podle knihy. Tím pádem se omlouvám za překlep že je ti Volvo C30 v New Moon. Teď jsem se schválně koukla na film.
          • lucinka9494

Re: Re: Re: Re: auto

mocinky děkuju *1*
      • lina25

Re: Re: auto

Přesně tak je to Volvo C30
  • right

ta adresa co napsala princessrp je pravdiva a opradu nekolika lidem uz odpovedel jenom nekomu za par dni druhymu za rok..chce to cas! viz. http://www.fanmail.biz/feedback/Rob ert_Pattinson.html
  • adresa

tady jsem nasel jednu ze jeho adres v zamori, tak tam muzete zkusit napsat:Robert Pattinson
    c/o Endeavor Agency
    Stephanie Ritz
    9601 Wilshire Blvd. Floor 3
    Beverly Hills, CA 90210
  • Já ho miluju

Já Roberta moc miluju. Je to můj miláček, i když nejezdí na východ. Odepiš mi lásko *14* *14* *14* *14* *1* *3* *5* *9* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *9*
    • jackie28

Re: Já ho miluju

tak to nejsi jediná *1* já ho taky moooooooooooooooooooooooooc lavuju,už jsem na něm tak závislá že to ani neni možný *14* *14* *14* *14* I LOVE YOU ROB *14* *14* *14*
  • bydleni

to je jedna z jeho adres teda pokud vim a jinak byva hodne v zamori kde toci a tam ma dalsich plno baraku takze asi spis tam...jinak nejlepsi zpusob jak ho kontaktovat je na mail na kterej jak on sam rekl v nejakym rozhovoru chodi si pocist zpravy od fanousku
    • Re: bydleni

Hele a jaká je ta e mailová adresa? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit