-
...
jak Rob natočil ten film Bel Ami, kdy to má mít premiéru...Koukala sem na net, ale nenašla sem to a pak mě to přestalo bavit, takže nevim...Ale strašně se na ty dva nový filmy těším... *14* *14* *14* -
NAPIŠTE ADRIENNĚ!
AHOJKY NAPIŠTE TAKY PROSIM NĚCO K ADRENNĚ WILKINSON JO A ROB J SUPER! *3* -
-
Re: NAPIŠTE ADRIENNĚ!
Jasný já bych možná i ráda, ale kdo to je??? *3* -
-
Re: Re: NAPIŠTE ADRIENNĚ!
JE TO HEREČKA A HRAJE VE XENĚ EVU. *3* -
-
Re: Re: Re: NAPIŠTE ADRIENNĚ!
aha..tak jo mno... *4*
-
-
-
-
nudáááááááá:(
tady se toho fkt moc neděje....kde ste lidičky? *9* co náký novinky vo Robovi?asi žádný nejsou že?takže neni vo čem psát *3* -
hlasujte
http://www.facebook.com/?ref=home#! /photo.php?pid=591198&o=all&op=1&vi ew=all&subj=91912222796&id=10000000 1464575 prosíím hlasujte :)) -
fake
twl už si zase paparazzi vymejšlej kraviny...oni spolu určitě nejsou...dyt to neni normál aby se furt scházeli a rozcházeli...je to false a fake nic víc...novináři píšou jen kraviny...Rob s Kristen nechodí...jk dávno ne..bud je momentálně sám a nebo je na lovu,ale s ní fkt neni...blbosti blbosti blbosti *16* *8* *10* -
No cauko lidi rob je nadhernej super kluk ale nam se otom muze jenom zdat ze snim nektera bude ja studuji herectvi v angliy a mam moznost si snim zahrat ve filmu takovou mensi roly jestly chcete taky tak vam poslu papir na herectvi
Ahoj ja uz z robem mluvila je to obyc kluk jako ostatni *4* -
-
Re: No cauko lidi rob je nadhernej super kluk ale nam se otom muze jenom zdat ze snim nektera bude ja studuji herectvi v angliy a mam moznost si snim zahrat ve filmu takovou mensi roly jestly chcete taky tak vam poslu papir na herectvi
Ty se především nauč pravopis! *13* -
Re: No cauko lidi rob je nadhernej super kluk ale nam se otom muze jenom zdat ze snim nektera bude ja studuji herectvi v angliy a mam moznost si snim zahrat ve filmu takovou mensi roly jestly chcete taky tak vam poslu papir na herectvi
bez urázkyale holka co neuí pravopis se s tezi dostane na konzervator..:// -
-
Re: Re: No cauko lidi rob je nadhernej super kluk ale nam se otom muze jenom zdat ze snim nektera bude ja studuji herectvi v angliy a mam moznost si snim zahrat ve filmu takovou mensi roly jestly chcete taky tak vam poslu papir na herectvi
jj no taky si myslim *1* *1*
-
-
V první řadě se nauč českou gramatiku a pak teprve přemýšlej o Anglii a filmu... -
-
Re: Re: No cauko lidi rob je nadhernej super kluk ale nam se otom muze jenom zdat ze snim nektera bude ja studuji herectvi v angliy a mam moznost si snim zahrat ve filmu takovou mensi roly jestly chcete taky tak vam poslu papir na herectvi
to je taky fakt:) *1*
-
-
FAKT JO?TAK TO JE FAJN....JÁ TUŠILA ŽE JE SUPROVEJ... *1* ŠKODA ŽE HO NIKDY NEUVIDIM *9* -
-
ale taky by mě zajímalo jediný..jestli nekecáš *1* protože Rob je prej momentálně v Americe a ne v Anglii víš...to že ho někdo viděl může říct každej..přiznávám,když jsou na to určitý podmínky a člověk má trochu štěstí že někoho slavnýho potká,proč ne že?ale neberu lidi který si vymejšlej jen proto aby byli zajímavý...takže jestli to je kec,tak je to ubohost toho člověka co kecá *1*
-
-
-
odpoves
ahoj Roberte v tom filmu stmivani a herry potrovi si byl super uz cekam na 3 díl filmu stmívaní. *14* a moc se tesim *14* hrajes este nekde jako upír napis mi to plosím *14* *8* -
-
Re: odpoves
Ahoj vydela si uz 4dil sagy twiligt? -
-
Re: Re: odpoves
4.díl ještě se ještě ani nezačal totiž, takže ho nikdo ani nemohl vidět...A jinak ...
lucinka9494:Jako upíra ho uvidíš maximálně v twilight, protože si myslím ,že po takový zkušenosti co měl v tomhle filmu už na takovýhle role rezignuje...V jednom rozhovoru to dokonce sám naznačil... *9*
-
-
-
Robsessed
Ahoj chtěla bych se zeptat jestli nekdo z vás už viděl ten dokumt o Robovi Robsessed??????? *7* *7* -
-
Re: Robsessed
nn ne...von je o něm nákej dokument? *7* *7* že nic nwm *9* *9* -
-
Re: Re: Robsessed
jo,je to na ulož to bez českých titulek a pořád nemám čas se na to podívat *9*
-
-
-
:)
tady se nic neděje.....řeč vázne lidičky *1* -
-
Re: :)
jůů...ahojky jackie...Jo je to tu děs...
Tak pokecáme a pořešíme herce, ne... *15* *15* -
-
Re: Re: :)
no jasně si piš....a čímpak začnem samozřejmě že Robíkem jak je úžasnej *1* *1* ale jinak žádný novinky vo něm nwm..asi to jen že je asi sám..a hledá holku která by ho milovala takovýho jakej je *3* *1* jůůůůů už bych za nim pelášila *1*
-
-
-
stmivani
velmi pěkný film .vsechny jsou pěkné už aby byli natočené další *3* *3* *3*