-
..
http://cz.iq-test.eu/#645186 -
:-)
koukám že máme u Robíka červenou šipečku...tak doufám že nám nespadne o příčku dolu -
lepsi nez bulvar
no tak zase jsem trochu brouzdal po netu,casopisu a nasel par zajimavych veci ohledne robertovi takze za 1. robert neni s kristen, byli spolu, ale rozesli se protoze jim to proste neklapalo 2. kristen kvuli nemu sili protoze je do neho blazen a on ji nechce, to ma za nasledek jeji kazdodenni ozirani,fetovani atd....proto na nejnovejsich civilnich foto je porad mimo a s cigem:D 3. proslycha se ze robert ma zalusk na zpevacku Lucie Jones, se kterou pry travi hodne casu a kristen ji akorat tise zavidi, coz se projevu jak se chova(tak to tam doslova stalo) no tak uvidime co z toho bude Lucie je dobra zpevacka a osobne ji mam radsi nez kriten *3* -
-
Re: lepsi nez bulvar
tý jo...popravdě nemám ráýda bulvár a nic tomu podobnýho...takže tomu že spolu nesjou docela i věřím...ale to, že Kriten fetuje nebo tak..to je trochu divný ne..:-) -
-
Re: Re: lepsi nez bulvar
mno já nechci nic říkat,ale je to tak já ty fotky viděla.. *1* *1* fakt Kristen fetuje...ale to už byla naložená ve fetu i dřív...viděla jsem i starší fotky jak pokuřuje z vodní dýmky..mno a ted nák fetuje tvrdý drogy..i marihuanu -
-
Re: Re: Re: lepsi nez bulvar
tak jo, ale pořád sou to fotky...to ste jí viděly s nosem v drogách bo co??:.--) já sice taky nevim co je pravda, ale třeba kdo si nezakouřil vodnici??:-) -
-
Re: Re: Re: Re: lepsi nez bulvar
mno já určo ne...já nefetuju nechlastám ani nekouřim.. *1* *1* *1* ale jako přesto..jede v tom fotky to jen usvědčujou
-
-
-
-
-
lez
vzdyt to je naprosta blbost..bulvarni vymysl..vzdyt spolu ani nechodi..zato ja jsem tedka brouzdal po netu a nasel jsem ze serioznich zdroju completni list vsech zucastnenych na akademii filmového umění a věd USA v různých oblastech filmu.(Oscar)..a hadejte kdo tam je aji na listine??? *3*...psali tam i neco ohledne toho, ze Rob ma aji presentovat..takze urco na co se tesit! -
svatba
ted jsem cetla ze se rob s kristen vzali jeho nej kamos rika ze na vánoce poslali prani a podepsali se Pan a Paní Pattinsonovi *4* -
-
Re: svatba
to je pěkná blbost oni spolu nejsou!!!bulvární sra*ky *16* -
-
Re: Re: svatba
jo vid...blbiny..:-DDD -
-
Re: Re: Re: svatba
tjn *1* *1* *1* *1* ani za mák tomu nevěřim....rozešli se a tim to končí...stejně jim to neklapalo a bylo jen kvůli tomu filmu-teda jestli mezi nima něco vůbec bylo *3* a navíc Rob má i na lepší si myslim já... *1* dyt i mezi normálníma holkama může ulovit nákou co ho bude mít ráda proto jakej je a ne jen kvůli Edwardovi...a já osobně si myslim že si na chvíli dal s holkama pokoj a chce bejt sám a nebo je na lovu *1* *3*
-
-
-
-
Rob
Mám dotaz ,nevíte jestli se Rob někdy neoběví v čechách ??? *14* *14* *4* *4* -
-
Re: Rob
no to se ještě neví...ale mohl by..bylo by to supééér a epes rádes *1* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
3. misto
no parada! *3* -
-
Re: 3. misto
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: 3. misto
přesněěěě....ten to vytáhne na první -
-
Re: Re: Re: 3. misto
týý jo...mohl by..takm ještě nebyl..:-DD -
Re: Re: Re: 3. misto
nádhera *14* stoupá zase vzhůru, jen tak dál Robe *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: 3. misto
muzu se vas na neco zeptat holky? *15* kde jste zjistily ten zebricek s tim Robem?diky za odpoved *14* -
Re: Re: Re: Re: 3. misto
přensě tak Lucí *3*
-
-
-
-
-
jupííí
Rob na 3 místě?skvělýýý ne? *1* *3* -
blog
Ahoj tady je blog který jsem založila každý den budou nové zprávy foto atd. ted je toho malo ale přece jenom jukněte.
http://sagacullen.bl og.cz/ *1* -
...
tý jo Rob je zase na 4. místě...on tu skáče jako moje nálada...:-DDD -
-
Re: ...
asi tak...já mám roadost největší..jentak dál *1* *1* *1* -
-
Re: Re: ...
at na tom 4 místě klidně zůstame delší dobu, to nevadí *1* hlavně at zase nepadá dolů -
-
Re: Re: Re: ...
jo vid..:-) -
-
Re: Re: Re: Re: ...
přesně tak souhlas s váma *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
...:-DD *14* *14* *14* *14* *14* ...taky..:-D -
jjjj je mi to jasný.. *1* *1* *1* ale já nesouhlasim z povinnosti,ale kvůli tomu že jsem do Roba blázen-je božskej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
ty musíš povině souhlasit..:-DDD
-
-
-
-
-