-
kristin steward
je trapna hodne ja chodim s robem jasni jenom ja tak si to pamatuj ti špino s prdelakova *10* *10* *10* -
-
Re: kristin steward
ježíš... můžeš se uklidnit a přestat tady předvádět takový dramata... ??? -
-
Re: Re: kristin steward
kikikkkkkkkkk heled ty seš taky trapná *1* *1* prej já chodim s Robem:D looool musim se ti smát páč kecáš:DDDDD -
-
Re: Re: Re: kristin steward
co co co co?..tohle tema je vecna zahada pro vsechny ale prozatimni informace jsou takovy ze robert officilane s nikym nechodi..i kdyz sice media rozpatlavaji porad ho s kristen faktem je ze nejsou spolu jenom spolu udrzuji kontakt ciste pracovni a nebo jako kamaradi i kdyz po twilight se neni cemu divit ze:D -
-
Re: Re: Re: Re: kristin steward
to jo, ale tady naše super kikikkkkkk prohlásila, že s ním chdí ona sama a to jevětší kec než to, že s ním chodí Kristen... :D:D:D:D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kristin steward
Nikky mám na to stejnej názor...se mnou by taková dokonalá bytost jako je Robert taky nechodila...by se ze mě zeblil..jsem humáč -
Máte pravdu iluze to je nádherná ale nereálná. Už vidím jak někdo tak dokonalej jako je Rob by chtěl chodit s někym tak strašně hnusým jako jsem já navíc z takovýho zapadákova jako je ČR. Mě zněj už fakt hrabe:-))) -
mno to jo a kor mě by se lek...jsem humus každej to řiká:DDDD a kluci se mi odmaličká vyhýbali obloukem prej že by vo mě nevopřeli ani kolo...aaano paparazzi by mi asi hooodně vadili -
tak trochu reality zas do toho...
třeba by to bylo na prd...
všude by tě fotili a víš jak by sme konkrétně my dvě vypadaly na těch fotkách??
první katastrofa... :D pokračování příště... :D -
tak tak *3* ale bylo by o krásný chodit s nim *1* *14* *14* *14* -
Promiň... Iluze je to nádherná, ale drobeček nereálně.. :D :D :D -
No tak, nekažte mi iluze :-))))))) -
jjjjj asi tak :DDDDDDDDD -
i kdyby odsud... :-) ale už vidím Roba, jak se tahá s bláznivýma fanynkama... jako jsme mimochodem i my... :D :D :D -
přesně tak..už vidim Roba jak chodí s holkou z ČR :D:D
-
-
Re: Re: Re: Re: kristin steward
přesně tak taky si říkám že Rob s nikým nechodí a s Krist to bylo bud vymyšlený,ale spíš ta propagace filmu....
-
-
-
-
-
breaking dawn trailer
uz tuto nedeli! se bude promitat prvni ochutnavka z breaking dawn na mtv movie awards -
-
Re: breaking dawn trailer
hafooo se tesiiiiiiiiiiim!!! xDDD -
-
Re: Re: breaking dawn trailer
jo, dneska jsem se to dozvěděla a už semůžu dospat... :-)
-
-
-
voda pro slony
Viděla jsem tento film minulý týden,opravdu moc silný příběh a ROBERT ten neměl chybu.Už jen čekám až to vyjde a znovu na to kouknu a ten jeho hlas,podmanivý nádherný no jo no.... -
-
Re: voda pro slony
souhlasim,fakt silnej příběh.Uplně mě mrazí,že to takhle fakt běžně probíhalo.Taky se mi líbilo,jak to Rob zahrál,akorát mi přišlo,že Reese a Rob k sobě moc neseděj,i to líbání mi přišlo takový nesouznělý.Moc jsem jim tu "lásku " nevěřila.Kristen s Robem mi přijdou sehranější,že si spolu "sedli".
-
-
Voda pro slony
Tak právě sem se dokoukala na vodu pro slony a tyjo je to fakt krásný film.On prostě umí zahrát kohokoliv :-) -
-
Re: Voda pro slony
jo viď... taky sem to říkala... ať mu dají jakoukali roli, tak on jí zahraje... :-)
Film je to dokonalí... :-) už jenom musím přešíst knížku a koukat na to do zblbnutíů.. :D
-
-
:-)
WfE - prave dokoukano naaaaaaaaadhernej filmiiiik :DDDD + rob tam je fakt kraaasnej :))) -
-
Re: :-)
Rob je nádhernej všude:-))) Máte pravdu, on umí zahrát úplně kohokoli, tím se opakujou moje předešlá slova, ON JE PROSTĚ DOKONALEJ :-D -
-
Re: Re: :-)
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :DDDDD xDDDD
-
-
-
hlavni tema filmu
Osmadvacetiletého miliardáře, který během jednoho dne zažívá zvláštní situace a potkává zvláštní lidi. V době jízdy po Manhattanu ve své luxusní limuzíně přijde o své jmění. -
new
nova fotka z prave natacejiciho filmu Cosmopolis
http://static.newmoonmovie.org/ bdm/images/2011/05/yrbii.jpg
hod te si to zase bez mezer:) -
-
Re: new
juj...takovej ulízlej..koho tam bude hrát?:-)
-
-
VODA PRO SLONY
právě jsem viděla film Voda pro slony - je to krásný příběh. Moc se jim to povedlo. Je to můj druhý nejoblíbenější film s tímto hercem, po filmu Nezapomeň na mě.
Myslím si, že je dobře, že v tom hrál právě on. Díky němu mají jeho filmy duši -
-
Re: VODA PRO SLONY
moje slova... už jenom čekám na český titulky na netu...
a budu na to koukat do zblbnutí... :D -
-
Re: Re: VODA PRO SLONY
stahla jsem to i s českýma titulkama na uložto.cz - je tam toho spousta -
-
Re: Re: Re: VODA PRO SLONY
tak to je super.. :-)
-
-
-
-
změna fotky
Ahoj,chtěly jste změnit Robovu fotku.Když na něj najedu,tak se mi pod diskuzí ukáže ještě editace,ale mě se sem nechtěj načítat fotky,tak to někdo zkuste,kdo máte nějakou krááásnou... -
-
Re: změna fotky
taky sem to zkoušela a nešlo to -
-
Re: Re: změna fotky
oni jsou ted celý osobnosti nějak pošahaný... nevim už co s tim..tečou mi nervy
-
-
-
new
musite si to zase hodit bez mezer do prohlizece..ja to proste ukladam normalne ale po ulozeni to udela tohle