-
NY
v Kriminálce New York hraje ve 2. řadě, 3. díl...ale má tam pitomý dabing -
..
nadhernej, jen se zakousnout -
:-*
Je úplě k sežránííí!!Film Ledové ostří 2 sem kvůli němu za dva dny viděla 4x!!
Luxus boy!Je tak strašně krásnej!!
Závidim holce která snim chodí... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: :-*
jsi fatk na hlavu *9* *9* -
Fanclub
Ahoooj, založila jsem na Facebooku fanclub Rosse... najdete ho pod názvem "Ross Thomas" tak se přidejte a klikněte na ,,Staňte se fanouškem" a pojďte sdílet informace a fotky o něm na Facebook =)
-
-
ross
*14* muj manzel teda uz asi 50 ae jo je!!!!!!!!!!boze on je tak klasnej *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *15* *15* -
WoWec
Mno lidi.. Musim uznat že tohle je fakticky kus. Sice jsem ho neviděla v LO2 ae zato jsem ho viděla v prckách 5 Nahá míle :) Byl fakt úplně k sežrání. Závidim holce která tohodle krásnýho týpka má. Ukazovala jsem ho snad všem holkám z lyžáku a úplně všeci z něho šílely xD Prostě platonická láska xD Jedinej kluk, kterej se mi jako herec líbí *3* *14* -
-
Jooo... :) v prci prci prcičkách je krásnej ale úplně mě dostal v LO2 fakt se na to podívej je tám mega krásný.. :)
-
Re: WoWec
Joo,Bani...kundák..asi jedinej opravdovej kořínek co se herců týče ....*SLINT* *SLINT* *14* *14*
-
-
sexi ross
on je zlatucky....a sexi :) *14* a ta rola v ladovom ostri 2 sa mu hodi *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Nej
On je k sežráníííí *14* -
-
Re: Nej
to teda je *14* mas total pravdu *14*
-
-
kontakt na rossa
vie tu niekto kedz bz som nasiel alebo ma tu niekto email add. na rossa thomasa ??je to nutne..surne..urgentne..vopred moc diki. -
kontak na rossa ???
vie niekto email add. na rossa ??? -
rossik
on je proste dokonalej.... *14* *14*