-
vše nejlepší
všechno nejlepší k narozeninám!!! *14* tedka je vlastně už plnoletej *1* -
happy birthday
***vsechno nej nej k narozkam!!!*** -
Vše nej
Vše nej nej nej nej nejlepší k 21 narozkám :* -
happy b-day
happy birhday rupert! *3* *14* -
...
všechno nej k narozkám *14* -
Plnoletost maj asi tam až ve 21 letech!!
Takže až od zítřka může pít oficiálně alkohol a volit voly!! Vše nej *1* -
Re:
nesežer nám ho, jo. nech nám taky kousek. *16* -
Re: RUPÍK
Fakt? Ty chodíš s někym podobným do třídy? Dej mi na něj kontakt! -
Re: blabla
Taky jsem si ho oblíbila hned v knize. Ale "naživo" je naprosto skvělej. Když vybrali Ruperta tak se naprosto trefili do mojí představy, jak by měl Ron vypadat.
A že je oblíbenější Dan, to mi taky tak přišlo. Ale nemůžu srovnávat, na jeho profil nechodím. -
ronicek
Ron je fešák že jo?Ale ve čtyřce se mi nelíbily jeho dlouhé vlasy.Ale i tak *14* -
ron
Nevite někdo kde bych sehnala plakát nebo něco takového s Rupertem? Mocinky plosim *14* -
Re: :P
tom felton je NAJLEPSI! *14* -
Re: Muuck
Jo přesně tak,není úplnej fešák,ale prostě má svý kouzlo *15* *14* -
:*
Rupert je ten nejklásnější herec kterej mohl bejt *14* má kwásný zrzavý vläsy a hlavne svaly :*** *14* a ten kdo si o něm myslí něco špatnýho tak ať si to myslí a vůbec na tuto osobu nechodí a už vůbec přestane sem psát že je srab :( *13* jinak k je Rupert užasnej *8* -
Rupert Grint
Je to krásnej chlap, má charisma a ty jeho široký ramena...:-) Vyloupl se z něj prostě fešák! *1* -
Muuck
Nerikam, ze je nejhezciii no zas tak naaadhernej upa neni jo, ae pste je takovej good borec, charismatickej a charmant, pste the best!!! *5* -
:P
No pste Lonánek je nejjjjj!!!!! Z tech lidi z HP fakt ze jo! No pak docela unde draaaacek :-* (Tom felton). Upe v poho hosii *14* *14* *14* Ae na Lonánka nikdo nemaaaaa *14* -
Upa boží
Je užasnej je jedno co říkají všichni že je prej ošklivej *16* *8* ae neni je užasnej *14* *14* -
Re: Re: uu
na posledním,mě se právě líbí ostříhanej *14* -
Re: jj
Krásnej, zrzavej a ještě k tomu Ježíš... no jo... *13*