Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne nadarmo se říká že na hrubý pytel patří hrubá záplata. Co kdo tedy asi čeká, když Rytmus sám je hrubián nad hrubiány?? Že komentáře k jeho osobě budou něžnost sama? Já jsem proti tomu, že se ty příslěvky smazaly. Ne proto, že bych si libovala ve vulgárnostech, ale protože to přesně vystihovalo to, čím Rytmus je, co kolem sebe šíří a jaké reakce vyvolává.
    • Napsala jsi to velice výstižně, kdo okolo sebe šíří sprosté písničky, chová se jak vyvrhel, dělá machry a shazuje ostatní lidi, musí očekávat, že reakce jiných lidí na jeho osobu bude naprosto stejná. Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. Víc nemá cenu se tímhle tragédem dál zabývat. Ten brzy sklidí, co zasel.
      • Co čekat: Je to člověk, který produkuje hip-hop.
        • *1* *1* *1* *1* *3* *3*
  • Bylo to jenom otázkou času, kdy ty vaše sprosté příspěvky (hlavně Pintérovy) smažou. Tak se laskavě chovejte slušně.
    • Pro Rigila: Takže my se ve svých příspěvcích máme krotit a Rytmus se ve svém buranském a hrubém chování krotit nemusí? To je docela nespravedlivý ne? A co čekáš? Že tady o něm budou všichni psát jako o víle Amálce? Zrovna o něm, který sám nejde pro sprosté slovo a gesto daleko... A proč taky nenapomeneš jeho, aby se choval slušně, zvlášť když na jeho koncerty chodí i sotva odrostlá děcka? Měř laskavě stejným metrem..
  • I tady jsou smazané některé příspěvky, nejen u Farne. *10* *10*
    Tka proč to sem asi tak píšem, že!!!! *7*
    • Rytmus milujem ta od plienky mas fakt super pesnicky naj je zlatokopkao (∩ ω ∩) o:-);-)
  • Já nechápu proč ho pořád ti jeho fanoušci (slepý a blbí, především hluší) podporujou a vynášejí až do nebes aby byl slavnej pitomecc jeden. Jak můžou zpívat neumí!!! Jo a navíc rapp je taky zpěv i když mizerenej ale je...( někdo tady psal že Rytmus nezpívá, ale že rappuje)
    Dám vám radu: Vyhýbejte se mu, je agresivní
  • Rytmus je ten nejvetsi pan zatim co on si vozi tu svoji zadel v kare ostatni jezdej do prace sockou ma tu nejkrasnejsi zenu na svete a prebral ji te fetce Homolovi co je furt vyhulenej z tech drog co uziva je to pan. On ma vse po cem jen touzite vsechny si vas koupi a ze je sprostej a kdo v teto dobe neni je to proste pan a kral hip hopu neni tady nikdo kdo je lepsi nez on. Prisel na to ze bejt komercni prinasi prachy. A dobre mu tak Homolacovi fetak co huli to svinstvo. A vsichni co hulej travu jsou smazky a fetaci. *1* *1* *1*
    • A všichni, co žerou Rytmuse, jsou magoři jako on. Jsi na omylu, ne každý je sprostý a přízemní jako tenhle buran, který by se od dětí z mateřských škol mohl učit základům slušného chování, děti by ho to naučily. A peníze? On není jediný,kdo má peníze, peníze má kdekdo a nemusí se s tím všude chlubit a chovat se kvůli tomu jako buran. *1* *1* *1* *1*
      • Patrika máš naprostou pravdu Rytmus je obyčejnej buran, neuznávam ho taky a nenávidím
  • Hele Twillight, píšu to ještě jednou, protože bys to mohl přehlédnout. V čem spočívá to jeho údajné frajerství? V tom, že nemá v televizi zábrany a neváhá někdy dost drsným způsobem ponižovat soutěžící? Že v přítomnosti dětí a mládeže neváhá ukazovat fakáče a blábolit ty jeho hnusný texty skládající se hlavně ze slov j.bat?? To je podle tebe frajeřina? Nee, to je ubohost a akorát všem dokazuje, že je nejspíš duševně méněcenný a zamindrákovaný, protože člověk, který je v pohodě a má rád druhé lidi, nepotřebuje dělat takovýhle prasárny.
  • Jestli je tohle individuum celebrita a zpevák tak já jsem prezident Slunecní Soustavy minimálne
    • A kdo jste, že si ho dovolujete kritizovat??? Co vy jste dokázal, hm???? Ach jo, další, co neví, která bije *6* .
      • No hlavně že ty víš, která bije. Ale nejspíš tobě v hlavě, jinak by jsi slyšel, co za hrůzy ten člověk vbypoučtí z úst. *11* *11* *11*
        • A vy jste svatá, že??? Každý máme svoje chyby, u vás to nebude jinak... Ach jo!
          • Ano, každý máme svoje chyby, ale nikdo by si nedovolil zpívat tak hnusný, sprostý písničky jako tenhle (podle tebe) frajer.
            • Naprosto, ale naprosto s Patrikou souhlasím, úplně se vším, co tady během dizkuze napsala. Jsem ráda, že to tady někdo napsal tak jasně i za nás, co její názor sdílíme.
  • Mě se nelíbí jak zpívá
    • on nespívá ale rapuje
      • Mě se nelíbí jak rapuje, jak mluví, jak se chová, jak vypadá, jak se tváří....A jestli se tohla vše líbí tobě, tak si to užij, dlouho duševně zdravý nezůstaneš. *1* *5*
  • Ať jde tenhle primitiv s buranským chováním vážně někam!!!! Na facebooku se nestydí napadat druhé lidi, mimochodem lidi, kteří toho dokázali mnohem víc než on, on je oproti všem lejno na chodníku a když ho nedokázali vychovat rodiče, tak ať zaleze!!!
    • je to kral ..a by je ho bohatsví závidite protože to nemate co on ...rapuje aby ste vy hateři zaviděli ještě víc
      • Jemu není co závidět....nevyměnila bych si s ním ani ponožky.
    • To je neuvěřitelný jak lidi žerou ty žvásty z bulváru. Vy jste asi jedna z nich, že? Taky jsem to četl, ale v bulváru a ne na nějaké oficiální stránce. Bůhví, jestli to je pravda. Takže doporučuji nedělat ukvapené závěry, hm?
      • Na oficiální stránce? Myslíte si, že on si to bude vyvěšovat na své stránce a všude se s tím chlubit?
        • Ne to teda nemám na mysli. Ale to si asi vymyslel bulvár, aby pošpinil jeho jméno. Nevěřte všemu prosím.
          • Ano, může to být lež, ale vzhledem k jeho komplikované povaze a vzhledem k tomu, že tenhle týpek nikdy nebyl a není bezproblémový, bych tomu i věřila. Vyhrožoval i Homolovi.
            • Homola je buran a feťák. Spíše za to mohl Homola než Patrik.
  • Pozer je to a ne zpěvák. A to si myslím, že ty pozy nejsou ani jeho, spíš je někde obkoukal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit