Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No řeknu to stručně a jednoduše:
    Do kopru s ním s debilním a rasistickým hov*dem
  • Taky nechápu,jak mu někdo může dát veslo v televizi,aby koučoval celýmu pěveckýmu týmu, to je snad vtip? V televizi dělá jen ostudu. Ať si zaplatí kurz slušného chování. Typický příklad pseudocelebrity.
    • Rytmus je KRÁL!!!!!! A neurážejte, bůhví co jste zač vy bestie. Vy byste si měli zaplatit kurzy slušnýho chování!!!!!! Rytmus *5* je největší frajer!!!!! To vy jste banda ubožáků, kteří neumí nic jinýho než někoho neustále urážet!!!!
      • On je král, ale čeho.... *1*
        • Je to KRÁL československého rapu!!!! A vy jste ubohá nula, která si o sobě myslí bůhví co! Je mi z vás na nic, brr... *11*
          • Jestli tohle je král československého rapu,tak já jsem zřejmě královna Alžběta. Znám mnohem lepší rappery, kterým nesahá ani po kotníky. A my se tady taky bavíme o jeho arogantním chování,myslí si o sobě, kdovíjakej frajer a bůh to není,že si dovoluje zesměšňovat soutěžící, se divím,že mu ještě nikdo nedal přes hubu a přitom to je rapperská nula, jakých tu je na tisíce!!!
  • Je to imbecil,individuum celý Rytmus cigánsky a ne celebrita
  • Mě štvou ty nedovolený slova, třeba například u Rytmuse bych si fakt zařádil, někdy ty nedovolený slova nejsou tak úplně nebo vůbec sprostý.
    Rytmus je fakt dementní (zzzpěvák)
    Podle mě je i zedník větší osobnost než tady ten pacient, kterej představuje šestiletého kluka co si hraje na zpěváka.
    Sám neumí zpívat a bude mladý lidi v "Hlasu" učit zpívat-prej kouč, to je vtip.
    No já nechci zdržovat a psát dlouhý komentáře, ale dalo by se toho na něj vymyslet víc
  • "Von" dokázal jen jednu jedinou věc NAS*AT lidia ještě sbalit Daru Rolins, ale to je jeho soukomí.
    Prostě si to přiznejme, nedokázal vůbec, ale vůbec nic.
    Zkrátka, když chci být zpěvák, musím umět zpívat, to je základ.
    Nevim proč musí mít tak debilní přezdívku RYTMUS-to je hrozný, prostě je to vrba a hotovo...
    Kdo se mnou soihlasí je jednička, ale vrba to nebude ani kdyby teď začal zpívat, ale fakt zpívat.
    Průserář jeden kravskej
  • Vsichni,co máte tak rádi Rytmusa jdete do hajzlu já ho nenávidím a nesnásím!!!
  • Všechno nejlepší k narozeninám. :))) *4* *3* *4* *2*
  • muj zpěvaček vše nejlepsíí *14*
  • oelli
    Všechno nejlepší k narozeninám Patriku!!!
  • Dík stodvacítkotrojko 123, taky s tebou souhlasím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit