-
Text vašeho příspěvku
-
http://viscovim.blog.cz/1308/ceskoslovenska-hitparada-2 Hlasujte
-
Hip-Hop hudbu proste nenávidím a Rytmusa taky
-
Rytmus se k Darině moc nehodí. *7*
-
Lol, to zacali mazat rigila a jeho prispevky? Smula ze smazali i muj...
I kdyz to moc nechapu. *10* -
Je to pan... kokotu.
-
-
Jestli je tohle individuum Rytmus najlepší spevák,tak já jsem prezidentem Sluneční Soustavy minimálne,hahaha
-
Pro Rigila- Takže my se ve svých příspěvcích máme krotit a Rytmus se ve svém buranském a hrubém chování krotit nemusí? To je docela nespravedlivý ne? A co čekáš? Že tady o něm budou všichni psát jako o víle Amálce? Zrovna o něm, který sám nejde pro sprosté slovo a gesto daleko... A proč taky nenapomeneš jeho, aby se choval slušně, zvlášť když na jeho koncerty chodí i sotva odrostlá děcka? Měř laskavě stejným metrem..
-
Teď někdy jsem jen tak Viděla Top star magazín, normálně se na to nedívám, ale prošla jsem v obývák kolem puštěné televize a zrovna tam o něm byl nějakej rozhovor, tak jsem si sedla na gauč a chvilku jsem se dívala, chlubil se tam se svým novým autem, říkal že je z chudé rodiny, že se rozešel s Darou a takový kraviny, úplně mě bylo z něj na blití, ty jeho postoje, prej král HOWADO je to a magor co patří do blázince, ty jeho nechutný skladby sprostý jsou hrozný, to je 100* lepší PSY, aspoň něco dokázal. Jenom jsem tím chtěla potvrdit, že je fakt trapnej
-
-
Jo a taky jsem nedávno četla, že nějaká Slovenská banka si ho vybrala jako tvář pro svou kampaň. To jsem si fakt makala na čelo, protože nechápu, jak si takový seriózní institut jako banka může jako svůj štít vybrat tohohle losera, kterej je rád, že dochodil základku. Omlouvám se všem, že takhle píšu, ale tenhle člověk vážně hroznej a nechápu, jak může někoho reprezentovat. Nejlepší je ho fakt ignorovat.
-
Nejlepší je ho úplně ignorovat. Třeba já na Top star vůbec nekoukám, protože ty naše "celebrity" to je fakt hrůza, slušnou celebritu aby člověk hledal lupou a pokud by v tomhle bullshitu vystupoval tenhle primitiv, tak bych to taky okamžitě vypnula, protože je mi z něj na blití jen když ho vidím, natož když otevře klapačku. Je to vážně m*gor. Osobně ho za hvězdu vůbec nepovažuju,protože v tom případě by hvězda mohl být kdejaký povaleč se základním vzděláním. Kvůli němu jsem se nekoukala ani na Hlas a myslím, že jsem o nic nepřišla.
-
-
Koulel se hip-hop, koulel se z vršku, narazil na metal, rozbil si držku!
-
-
No už aby narazil
-