Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě štvou ty nedovolený slova, třeba například u Rytmuse bych si fakt zařádil, někdy ty nedovolený slova nejsou tak úplně nebo vůbec sprostý.
    Rytmus je fakt dementní (zzzpěvák)
    Podle mě je i zedník větší osobnost než tady ten pacient, kterej představuje šestiletého kluka co si hraje na zpěváka.
    Sám neumí zpívat a bude mladý lidi v "Hlasu" učit zpívat-prej kouč, to je vtip.
    No já nechci zdržovat a psát dlouhý komentáře, ale dalo by se toho na něj vymyslet víc
  • A Diamond ma i v datumu narozeni, ze je hvězda. Vy pakarny, Rytmus na ni nemá. Nejenže je hezká, zajímavá, inteligentní a nevychrtla, ale texty ze života, co si napsala sama svoji rukou, jsou myšleny vážně a po zkušenostech co ma a nemá na ni a na její texty nikdo v CR ani na Slovensku a všechno co Diamont ma, je vydreny, hlavně si na nic nehraje, je upřímná a pravdomluvna a sama sebou a originální a vsestrane talentovaná a originální, hlavně ma talent, city a emoce, třeba se Diamond jednoho dne ukáže a všem předvede jak je jedinečná a co v ni je;)))))))))
    • A hlavně se nemá za co stydět. Ti, co sní odmítli spolupracovat, přišli nejen o velký prachy, ale i o čest ji vůbec poznat. Mela by se přece za čas ukázat světu?
      Ne?
  • Hlavně, Diamond nema za potrebi se povysovat, vyvysovat a hustit komukoliv do hlavy jak je úžasná a skvělá a honit si ego a dělat ze sebe hogo fogo a na me nikdo nemá, hlavně ve svých textech není vůbec sprostá, a nejenže je zajímá jak povahove, rozumove a vzhledově, ale ma zajímavý dokonce i hlas, hlavně se stara sama o sebe a nemá zapotřebí na nikoho žárlit ani nikomu co závidět.........
  • Rytmuss

Jako Rytmus je fajn. rád ho posloucháám. Ale nechápu proč lidi schazuje,,on toho taky mocnedokázal aby byl takoej.. Sice má prachy,je populárníí ale stejně .... *4* *4* *4* *14* *14* *3* *3*
    • Re: Rytmuss

Přesně rád ho poslouchám,,ale jak si hraje na důůvežitýho :/ *4*
      • Re: Re: Rytmuss

já ho neposlouchám ani trochu. dřív jo, ale te´ˇd ne.hraje si na namyšlenýho, přitom není o moc lepší než oststní. Beatbox (bo jk se to píše) umí hodně lidí a i líp a rap není za tak těžkej. Populárního ho dělaj ty jeho těxty a musiza do toho, protože je to IN ale kdyby to IN nebylo, tak ho nikdo poslouchat nebude.XD
    • Re: Rytmuss

Pravda ;)
  • No řeknu to stručně a jednoduše:
    Do kopru s ním s debilním a rasistickým hov*dem
  • Rytmus se k Darině moc nehodí. *7*
  • Tomuto individuu ako je Rytmus hovoríte spevák? Hambite sa ludia,čo on vlastne dokázal vôbec nič akorát to,že ho počúvajú tý,čo o hudbe vedia kulový
  • V podstatě viz komentáře k Rolincový. Mám Slováky ráda, ale zrovna tyhle dva si tam vemte zpátky, jo? A ty stovky Romáků, co sem zrovna tak přitáhli, taky *3* . Rolincový s Rytmusem dávám 3 roky. Hanychový jsem dávala dva a helemese koukejmese.
  • taky mi přijde jak cikán. I tím buranským chováním *8* *8*
  • Master co ten tvuj rytmus dokazal uplne prd to ze stocil par cd a stale ho nekdo strka do bedny nebejt ty jeho hvezdy co ma snad umele vse nikdo po nem nestekne kde ma nekde neco je uz uplne mrtvej kde ho hrajou kde ma nejakej konzik nikde nic jen se veze na vlne kterou mu tady uz nekdo nahodil akorat machruje za ma prachy a pritom ma prd par kecek zpiva po kofolsku a kazdej je baf ani v radiu ho nehrajou kazdej ho ma v p,,,,, je to luzer *12* *12* *12* *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit