-
Jestli je tohle individuum celebrita, tak já jsem prezidentem Slunecní Soustavy minimálne
-
-
Kdyby se sem dalo napsat co jsi ty,ale to nejde,ty nemáš v hlavě mozek,jsi zakomplexovaný člověk a plný závisti ty ubožáku. Je mi tě líto.
-
-
"Von" dokázal jen jednu jedinou věc NAS*AT lidia ještě sbalit Daru Rolins, ale to je jeho soukomí.
Prostě si to přiznejme, nedokázal vůbec, ale vůbec nic.
Zkrátka, když chci být zpěvák, musím umět zpívat, to je základ.
Nevim proč musí mít tak debilní přezdívku RYTMUS-to je hrozný, prostě je to vrba a hotovo...
Kdo se mnou soihlasí je jednička, ale vrba to nebude ani kdyby teď začal zpívat, ale fakt zpívat.
Průserář jeden kravskej -
Jestli je tohle individuum Rytmus najlepší spevák,tak já jsem prezidentem Sluneční Soustavy minimálne,hahaha
-
Koulel se hip-hop, koulel se z vršku, narazil na metal, rozbil si držku!
-
-
No už aby narazil
-
-
Hele Alfa a Nezděluji až dokažete to co on tak tady něco pište ale dokázali ste snad se dostat z úrovně obyčejnýho cigána na úroveň nej rapera na Slovenku a aji v Česku?? Byly sand některý z vašich písniček v hitparádách skoro po celé Evropě?? Neřekl bych!! Dobře musím uznat ze sou lepši ti zahraniční ale to neznamená ze on je horši. Vemte si ze Hip-Hop se v Americe vyvíjel od nakejch 70.let a tady?? od 90. tak inteligentnimu člověku by mohlo dojit že asi v tom nakej rozdíl bude ne?? Kdyby nebyl dobrej tak se tím neuživí ale on se tím jako asi jedinej z Československa uživí. Myslíte že kdyby se nevypracoval na vrchol tak by mel prachy na to aby si založil svoje nahrávací studio?
A místo takových keců se radeji naučte psat jo *3* -
-
Moose, ďakujem za Tvoj názor. Chcela som tiež reagovať na príspevky "Alfa" a "Nezděluji", no urobil si to aj za mňa. Vystihol si to a poslednú vetu Tvojho príspevku vyzdvihujem podčiarknutím.
-
-
Jestli je tohle individuum celebrita a zpevák tak já jsem prezident Slunecní Soustavy minimálne
-
-
A kdo jste, že si ho dovolujete kritizovat??? Co vy jste dokázal, hm???? Ach jo, další, co neví, která bije *6* .
-
-
No hlavně že ty víš, která bije. Ale nejspíš tobě v hlavě, jinak by jsi slyšel, co za hrůzy ten člověk vbypoučtí z úst. *11* *11* *11*
-
-
A vy jste svatá, že??? Každý máme svoje chyby, u vás to nebude jinak... Ach jo!
-
-
Ano, každý máme svoje chyby, ale nikdo by si nedovolil zpívat tak hnusný, sprostý písničky jako tenhle (podle tebe) frajer.
-
-
Naprosto, ale naprosto s Patrikou souhlasím, úplně se vším, co tady během dizkuze napsala. Jsem ráda, že to tady někdo napsal tak jasně i za nás, co její názor sdílíme.
-
-
-
-
-
-
Rytmus je takovi styll ze sito musite vazit a kto si ho nie vazi tak mu zavidi *2* *6*
-
-
to nenie pravda nemusime si ho vazit kdyz ho nemame radi a navic kdo by si vážil takovýho k*****a jako je rytmus
-
-
???
Proc kdo si smazal muj prispevek?? nemuseli ste to hned mazat...treba...napsat abych to upravila??? *8* já to znova tlouct nebudu! -
-
Re: ???
Podivej se buď to piš slušně a nebo vůbec, to ze se nemá psát sprostě to bys měla vědět. !
-
-
Rytmus je individuum nič iné a ty je songy,fuj
-
Mě na něm nejvíc vytáčejí ty jeho namachrovaný pózy, takovýhle "tvrďáci" bývají největší měkotové, stačí na ně bafnout a zdrhají a jeho hudba se mi vážně nelíbí, měli by ho bojkotovat, ať si ti svoje sprostý texty recituje doma Darině do ouška. Nikdo na něj není zvědavý!!!!