Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nechápu proč ho pořád ti jeho fanoušci (slepý a blbí, především hluší) podporujou a vynášejí až do nebes aby byl slavnej pitomecc jeden. Jak můžou zpívat neumí!!! Jo a navíc rapp je taky zpěv i když mizerenej ale je...( někdo tady psal že Rytmus nezpívá, ale že rappuje)
    Dám vám radu: Vyhýbejte se mu, je agresivní
  • andy_fan125

temeraf

jj temeraf je asi nej ale ta tina ft. rytmus pribeh je taky nej xDje w tom zmatek já wím
  • Vsichni,co máte tak rádi Rytmusa jdete do hajzlu já ho nenávidím a nesnásím!!!
  • Hip-Hop hudbu proste nenávidím a Rytmusa taky
  • Je vidět, že je ještě mladý,protože nad něho není, když hodnotí, tak to moc prožívá a asi se rád poslouchá, ale to nevadí, časem na to přijde, že někdy méně, je více. Davida nemusím, ale tentokrát s ním občas souhlasím. No a Darina, ta vypadá jak stará mladá. *15* *2* *1*
  • Mam pocit,že nľkdo takový a zejména takový styl,jako zpívá Rytmus v celém Československu chybí..!!Je to mladý ambiciozní umelec,navíc se ke slave propracoval vlastnim usilim a z uplne nuly...takze vazeni klobouk dolu a nezavidte laskave!!!!DAKUJEM PEKNE!!
  • Eričko a pusinko, naučte se především psát spisovně, ten váš pravopis i vaše IQ je na hodně nízké úrovni. Stejně, jako u toho vašeho "oblíbence", který si říká zpěvák.
  • Rytmus je jenom blbec tvoří svoje ego na tom že si kupuje auta apodobně protože mu něco dooooooooooooost chybi v kalhotach chudak Dara. *1* *5* *5*
  • Luky1987
    Ak je toto celebrita, no tak ja som Prezidentom Slnečnej Sústavy minimálne *1* *1* *1* *1*
  • Já se docela divím, že ho Homola ještě nechytl pod krkem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit