Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já ho nenávidím Rytmusa a taky ty jeho písničky chci aby to všichni vědeli!!!
  • r

Čau
    hele sorry,že jsem si myslela,že jsi zlej...viděla jsem tě v porotě ČS Superstar a jsi zatím docela v pohodě Ty umíš jenom ,,mluvit" (rapovat) nebo umíš i normálně zpívat?? Slyšela jsem,že jo *5* *10* To jak rapuješ se mi fakt nelíbí protože máš zbytečně sprostý texty a je to takový o ničem.Snad kdybys normálně zpíval by to bylo lepší!(pro mě)
    tak ještě jednou sorry za ty dřívější nadávky (nejspíš to někdo vymazal! *15*
    • Re: r

pro tebe bylo sice lepší ale pro mnohé z nás je lepší jak rappuje *3* *3*
    • Re: r

Jenže o tom to bohužel je.Je to nejspíš takový styl i když svérázný.Když si vezmeš EMINEM,má skvělou,rytmickou hudu,ale ty texty to je opravdu nášup.Myslím,že i ten nejsprostší havíř z Ostravy by zrudnul studem : )
      • Re: Re: r

heej ty máš jako něco proti Havířům z Ostrravy? *16* *16* *16* *16*
  • Rytmus je hajzl na této stránce osobnosti.cz nemá co dělat on nie je celebrita!!!
    • http://cz.iq-test.eu/#735539
  • TOPMAN

Topman, kterej si na ,,chudý,, vlakový nádraží přijede Rolls Roycem :D to se mi fakt líbí- jeho smysl pro humor :-)
  • Včerejší koncert Rytmuse v Č. Budějovicích byl nejhorším zážitkem mého života. Koncert od osmi a pán si dorazí v jednu ráno a ještě sprostě uráží přítomné čekající rodiče. Zahraje Tři písně a za dvacet minut skončí. Na jeho koncert NIKdy NECHO´DTE!!!!
    • Věřím....dát ty peníze bezdomovci by bylo stokrát užitečnější. Holt namachrovanej primitiv, co si hraje na děsnou celebritu. Lůza šoubyznysu.
  • Pokud nezná základní pravidla slušného chování, tak nemá v TV co dělat, natož sedět v porotě a hodnotit pěvecké výkony ostatních.
  • Vzdělání

Nevíte někdo, jakou školu Rytmus studoval? Ve všech biografiích se můžeme dočíst jaké má úspěšné songy, ale o jeho vzdělání ani slovo??
    • Re: Vzdělání

Chce to trochu trpezlivosti v hľadaní, a v rozhovoroch s Rytmusom (cez google) nájdeš odpovede na mnohé otázky o ňom.
      V jednom takomto odpovedá, že má vzdelanie kuchár - čašník.
    • belacrazy

Re: Vzdělání

Taky by mě to zajímalo.
  • Ježiši

Já vás nechápu, všichni se tu hádáte o naprostých kravinách, nechci být za chytrou ale každý má kousek pravdy i když nikdo z vás tady rytmuse nezná, nezná jeho životní příběh ani nic jiného. Všichni ho totiž posuzujete jen podle jeho výstupů. Co když je uvnitř vážně normální člověk co se za slupku kinga of popu skrývá a co když je vážně namachrovaný borec? Já nevím možná ho někdo opravdu znáte doopravdy ale kdyby někdo z vás se začal předvádět ale jen z důvodu aby se měl čím nakrmit tak možná že je to pravé vaše chování a nebo se prostě jen snažíte přijít si k penězím. Tím chci říct aby jste si představili být na jeho místě *3*
  • je to debil,arogantní hajzl a divím se že má vubec ženskou
  • Luky1987
    Rytmus a celebrita ? No tak to dovolte abych se zasmál

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit