Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm...

jáááj je tu proste bbboooorrreeeeccccc !!!!!! *14* *14* *14*
  • lala.nikola

!! Aspoň slušně !!

Když už sem dete něco psát, jakejkoliv názor, tak to aspoň pište slušně ! Protože já to prostě mazat budu. Díky ;)
    • Re: !! Aspoň slušně !!

Ahoj Lala,Nikola.chci se zeptat nebo poprosit jestli nevíš nějaký kontakt na Rytmus § Patrika Vrbovskýho,bohužel nikde nemůžu sehnat žádnej kontakt na Patrika.budu totiž dělat oslavu pro bráchu,a on je šíleně blázen do Rytmusu,tak bych mu tú radost osobního setkání s Patrikem chtěla dát jako dárek na narozeniny,bylo by to pro bráchu velká úcta setkat se s Rytmusem osobně,a byl by pro něho i ten nejhezčí dárek co může dostat,jestli mě chápeš.proto bych byla moc ráda za jakékoli kontakt,nebo email na Rytmusa.děkuji předem za odpověd.cicus *4* *4*
    • NaThUsQa...

ahm sry že se do toho pletu sice ani nwm co sem ta holka napsala ale sry nejsou to tvoje stránky takže tady se má napsat každej svuj názor a ty bys ho neměla mazat nwm jestli psala a urážela rytmuse tak to at sem nepíše nikdo na to není zvědavej ale aspon každej uvidí co je zač!!! *4* *5* *1* *1* *3* *5* *7* *10*
      • lala.nikola

Re: NaThUsQa...

hele ty asi nevíš o co se jedná nebo jak to tady chodí vid, já sem správce a mám jako povinost mazat sprostý komentáře tak mlč. Dík a sbohem !
  • Bodaj by zdochol do rána aj!!!
    • a ti čo zo seba struhaš frajera ved ti vizeraš ako mojho starkiho vajca ked mu vischnu *5* *4* *15* *16*
  • krása

chtěla bych tě videt patriku .. :) seš krásnej a tovje písničky jsou ještě krásnejšííí..... a seš oprawdu sympatický.:) jestli to tady vidíš tak mi prosím odepiš ... :) email : barunenqa@seznam.cz.! a chtela bych ti říct že to jak je mastíš je super v té superstar seš frajer ....
    • Re: krása

*1* Vidět si ho mohla v Praze 19.2. v klubu Abaton.. ale tam by te asi nepustili jelikoz tohle muze napsat jenom naka mala holka.. xD
      • andulinka.p

Re: Re: krása

přesně...:D
  • skih

good R.

Rytmus je náhodou docela v poho a ty sprostý texty poslouchat nemusíte, když si myslíte, že jsou blbý a nudnýý...borec je to *5* *3*
  • :)

změnila jsem na něj názor-není blbej a není zlej *5*
  • andulinka.p

borec<3

on? užasnýý važně skvěle rapuje i zpívá... kdo říká, že neumí zpívat, lže...:d má užasnej smysl pro humor...:DDD *14*
    • Re: borec<3

Rapuje velmi dobře i mě se jeho skladby líbí,ale neumí se chovat často se pere a nadává fanouškům tohle by celebrita jako je on neměla dělat *13*
  • Luky1987
    Rytmus nech ide niekam, neznášam ho aj to čo produkuje
  • Rytmus je howado a yelito a obyčejná kreatúra.
    • a ty si co???
  • Poviem len jedno o Rytmusovi je to cigánsky pes ktorý nevie spievat,počúvajú ho len idioti,nemusím ho som proti nemu nenávidím ho!!!
    • Nenávidíš ho,protože závidíš.CO si dokázal ty?Jen urážet.Já ho také poslouchám a nejsem to i...t. *3*
      • Reakce typu - "co jsi dokázal ty? ty jenom závidíš" naprosto zbožňuju. Každý ať si poslouchá, co chce, ale obávám se, že v tomto případě se vážně nedá hovořit o kvalitním umělci. Navíc - kritika ještě nemusí znamenat závist, ale to pochopí jen inteligentní člověk.
        • Máš úplnú pravdu som rád,že so mnou súhlaším.Ja ho tak nenávidím,neznášam Rytmusa ked ho vidím je mi z neho na zvracanie preto sa na neho radšej ani nedívam a ešte raz opakujem počúvajú ho len primitívy a idioti samí!!!
          • Já ho taky nemusím, hlavně kvůli té jeho aroganci a vulgaritě. Tenhle béčkový rapper do televize vážně nepatří. Existujou mnohem lepší rappeři, na které on nemá.
      • Ja mu nezávidím nemám čo mu závidiet on nie je spevák lebo nevie spievat,neznášam ho a nenávidím proste je to môj názor.
        • tato ty si zpěvák roku *3* nesud lidi když je neznáš !!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší