-
rytmus King
rytmus je ten nej ses upe goot typek si bůh !!!!!!!!! *3* *14* *3* *15* *5* *5* *4* *3* -
-
Re: rytmus King
on není bůh je to smysl života !!!
-
-
Jméno
Nevíte, jak se jmenuje křestným jménem a příjmením? Děkuji
A myslím si, že Rytmus je dobrý zpěvák a nemá cenu mu nadávat atd.. Vy ho snad znáte osobně? Ne, tak se o to laskavě nestarejte..! Nejsem do něho zabouchlá, ale líbí se mi jeho texty.......
Ale každý má svůj názor.. :-D
Plsky: Jak se jmenuje? *3* *1* *1* -
-
Re: Jméno
Patrik Vrbovský.:)♥ -
ahoj je to Patrik ale dál netušim *4* -
Patrik Vrbovsky a je naprosto užasny samec. -
miss-janule
jmenuje se: patrik vrbecký *4* *4* *3* -
-
Re: miss-janule
nenen patrik vrbovsky pardon
*14*
-
-
patrik vrbovský -
-
Jméno
Děkuji :-* *1*
-
-
-
Rytmus
Mohlo by tam toho byt víc ale Rytmus je nejlepší Má nejlepší písničky ... Nemůžu se od nich odtrhnout !! My love is Rytmus !! -
rytmus
Si pán tochto sveta"!!!!!!!! *14* -
RYTMUS
Cus ikdyz jsem uz starsi jejech texty jsou dost o zivote a to se mi libi a taky se dost nasmeju.Ma super hlas to se musi nechat je vyjimecny dobre se posloucha a nedam dopustit ani na melodie hudbu ktera je super. *4* -
-
Re: RYTMUS
jj..uuplne stebou souhlasiim akorat ze ja nejsu zas tak moc stary *3* *3*
-
-
Rom
Je pravda že je Rytmus Rom? Nevěřím tomu. -
-
Re: Rom
Jeden z jeho rodičů je Rom. -
-
Re: Re: Rom
Odkud to víš? *4* Jinak mě to vůbec nevadí,nejsem rasistka. *4*
-
-
-
rytmus je borec
rytmus je borec kdo souhlasi at okomentuje *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* kontrafakt vsechno ma svoj konec je úžasnýý *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: rytmus je borec
jako ty máš fakt pravdu rytmus je borec a moc velký borec náhod ty jeho piesniky su hali a strašne suprové tak ho nemáte co uražat ked on vás urazí taAK CO VšEDCI SA VAM BUDU VISMIVAT OK ????????!!!!!! *1* *14* *5* *3* *5* *5* *15* *8* *16* *3* *9* *9* *14* *9* *13* *10* *7* *4* *8* *4* *1* *1* *3* *9* -
-
Re: Re: rytmus je borec
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* tina a rytmus kdo si mysli ze by byly dobrej par at okomentuje *14* *14* -
-
Re: Re: Re: rytmus je borec
Jo byli dobří. Jen škoda že spolu nemají víc písniček.
-
-
-
-
Poděkování
Moccc děkuji Natty , že se mě zastala *4* Fakttt 100 x dík !!! -
-
Re: Poděkování
To je v pohodě. Vadí mi vulgární projevy a navážení se do Rytmuse a jeho fanoušků. Všechno se dá říct slušným způsobem. I negativní názory.
A ty se nedej odradit. čau *3* *4* -
-
Re: Re: Poděkování
Faktt mocc díky protože by né každej člověk by to udělal , a to si mooc vážim
-
-
-
Kontakt
Dobrý den,chtěla bych se zeptat nemá na něj někdo Kontak? Číslo,email cokoliv? ..Předem děkuji :) -
-
Re: Kontakt
:D tys to zabila....promin... *1* *1*
-
-
rytmus je kral
Rytmus je borec a takový kokoti co tu pisou ze je moc sprostej a tak dal tak ti mu akorat zavidej protoze sami by nikdy nedokazali to co on. pravda trochu sprostej je ale to k tomu patri *1*
RYTMUS je BOREC !!!!! -
-
Re: rytmus je kral
asi tak nějak..:P *3* -
-
Re: Re: rytmus je kral
od kdy ti tohle poslouchas hm.. ? ale je to boooorreeeecccc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-