Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • temeraf

rytmus je nejlepsi rapper co sem kdy slysel jeho nejlepsi pisen tede podle mě je temeraf
    *5* *5* *5*
  • 1-tata-1

LOLOLO

Rytmus je Kral kavalitneho RAPU *4* *5*
    • Re: LOLOLO

Taky si myslím Rytmus je prostě nej *14*
      • Re: Re: LOLOLO

rytmus je kral a kralem bude přijde novy cede tak to bude
        *16*
  • Král

...Patrik je podle mě normální, na HH kempu jsem s ni prohodil jen tak letmo rec,,,nwm, jak sám uznává, že se takhle chová jen kvůli komerci...hlavně tím vydělává peníze,,,,a můj nazor je takovej že mu akorad vsichni závidite,,,proste i takhle se daji vydelat peníze a u me je to proste KRÁL...!!!...bye... *13*
    • Re: Král

prESNE.... MOJE REC.... ASPON NECO DOKAZUJE A DOKAZOVAT BUDE NAROTDIL OD TECH UBOZAKUM UBOHEJCH:p......JE TO KRAL PRESNE TAK .. JA JDU NA NEJ TED PODRUHY...A CHODIT NA NEJ MINIM... je super..... miluju ho a nesnasim kdyz o nem nekdo takhle hnusne mluvi...... ty srace bych rozkopala....:* *14*

Jojo mááš pravdu *3* souhlasím s tebou !!! každej si myslíí že je to namyšlenej magor nebo co !! ale on si tím vydělává peníííze prostě mu jenom všichni záávidíí !!! oni jsou magoři né on !!!! Je to borec !!!

presne tak,dávám ti za pravdu,,,Patrik je proste KRÁL KRÁLU ( možem ta poprosit o láskavost? nevieš nejaký kontakt či email,alebo čokolvel,čo by mi pomohlo sa s Patrikom spojit? chcem robit narodinovú oslavu,a chcem ho pozvat pre brata ako narodinové prekvapenie,brat je totiž do Rytmusu úplný blázon,hehe) nevieš mi nejako poradit? prosím *9* *3* dakujem, simona
      • Re: Re: Král

Čao, pošli mi na sebe email...sháním taky kontakt...
  • best rapper

Tpč...Zlatokopky,Príbeh,Temeraf,
  • achjo

Je to blbost sem psat pač Rytmus nema ani šajn že si tu o něm pišem a to je škoda. Chtěla jsem mu říct že aspon jednou v životě bych ho chtěla zahlídnout. Je to borec!! *4*
  • Rytmus

RYTMUS -
    - Patrik Vrbovsky

*5*
  • Rytmo on luXus:o*
  • Toto individuum Rytmus nie je spevák ale obyčajný špinavý cigáň,nenávidím ho!!!
  • xP

rytmus je král....a jeho písničky sou nej...a kdo na něj nadává ten ať te nikam...xP
  • hdfrtg

Rytmus je king, Rytmus je king !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší