-
:)
hej sorry ale mas tam chybu misto narozeni neni v pieštanech ale v kroměříži :) *3* *3* -
-
Re: :)
ano je z Kroměříže...ale tady ho lidé neznají *1* -
nn ja som narodeny v Piestanoch ale ok *5* -
-
Re: Re: :)
pieštany jsou docela hezké město. *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
seš docela heskej líbí se mi tvoje písničky
a v superstar se mi taky líbíš *14* *4* -
pěkně vtipnýý rytmus nejsi...newa *3* vtejnak je v piešťanech narozenej *15*
-
-
nejses nahodou nejaka chitra????????????????????? *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5* -
-
chYtrá *15* -
-
Re: Re: Re: :)
právě že ona je chItrá, správně je top chytrá ale ona je chytrá s měkkým I *15* *4* *5*
-
-
chitrá? a nejseš ty náhodou nějáká chItrá??? s měkkým I jj, pěknýý... *5* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: :)
Rytmus je z Piešťan, jesti to nevíte... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: :)
Aha, a proto pro Magazín DNES řekl, že se narodil v Kroměříži a dlouho žil v Přerově - ten populista!!! *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: :)
Nevěř tomu... *15*
-
-
-
-
-
-
rytmus
Závist světem vládne a vždy tomu tak bylo. Co svět světem stojí! Války, dohady, boje vždy zpravidla ze závisti nebo jen kvůli ženě. Jsme to bestie *4* Je to léty prověřená záležitost...opatrujte se všici *3* *13* -
sobota
19.3.2011
Bude rytmus u nás v Kadani -
-
Re: sobota
rep nemusim ale rytuse bi semsi dala ži a nebo dej šanci *5*
-
-
nwm
rytmus je borec ale nej pisnička je temeraf -
rytmus
rytmus kral tour 09 pěstany -
Z Facebooku
Přijde Rytmus k Jágrovi a říká: Tak to pochop, už je konec *1* *1* *1* *1* -
caw
caw rytmusy jestli si to ctes tak to je super ze jste vy hoperi nebejt vas tak sem obycejnej clovek ale ted vim cim budu raperem a mas peckovy pisne budou naky new jestli jo napis mi sem diky tvuj fanda *5* -
-
Re: caw
Patrika (RYTMUS)jsem viděla u nás v Karviné. Úplně obyčejný člověk, chodil mezi lidma bez ochranky a ochotně se fotil s lidma. Přijel ze Slovenska kvůli dvěma písničkám a to PROSÍM - šlo jen o doprovod skupiny Kmeťo Band . A jeho poslední píseň s Tinou je nejlepší jakou udělal . *14* *14* *14* -
-
Re: Re: caw
Snad si nemyslíš, že to dělal z dobré vůle?:D
-
-
-
RYTMUS
Rytmus Rytmu je to BOH rapu nepoznam lepsieho repera -
Rymus
Rytmus je najlepsi raper zo vsetkych, kazda jedna jeho pesnicka je vyborna ani jeden reper na neho nema a ta pesnicka s Tinou je proste pecka. *4* *14* -
??
Je tu někdo vůbec? *1*