-
naadhera
ty we lidi....ja sem z nej ale naprosto hotowa!!!! je proste dokonalej..ty texty ten hlasek=o*** hned jak bude sance tak pojedu....pojedu tam kde on je....=o** patriku...ses KRÁÁÁL!!!! *14* -
-
Re: naadhera
rytmus bydlí v Piestanach na slovensku *14* -
Re: naadhera
UPLNě ME SLOVA,, JE TO STYLAř *3*
-
-
záhadná
písnička záhadná je nej a dej mi ještě jednu šanci taky....:) -
RYTMUS
NOO TAK JETO CHLAPJEO MOJ VZOR JETO CLOVEK KTOEHO BISOM CHCELA SPOZNAT JETO CLOVEK PRET KTORIM MAM VELKI ESPEKT A KTOI JE PREMNA INSPIRACIOV V ZIVOTE PATO RESPEKT NIKOLA Z BARDEJOVA :DDD RESPEKT -
Hustě...
Já tě miluju... *14* -
-
Hustě...
Jako myslim "RYTMUSE" *14* *14* *14* -
-
Re: Hustě...
si chora na mozog ci co?
-
-
-
Rytmus :D
Ahojík !! Koukala jsem na komentáře v diskusi , některé se mi líbili a některé zase ne , o těch tady budu hlavně psát . Nechápu lidi co o něm píšou jakej je kokot a ta podobně . Většina lidí kterých to píšou mu nesahaj ani po kontníky nebo mu záviděj . Dokonce tady někdo psal , že Rytmus umí hovno . To ale není pravda , kdyby uměl hovno tak nemá tolik fanoušků a tolik pěněz . Fanoušky Rytmuse zdravim , zatim pp ........... !! *4* *14* -
-
Re: Rytmus :D
Je to borec a ma drsny image !!!! O vzdelani tady nejde kazdej totiz neumi to co on je proste JEDINECNEJ *14* -
-
Re: Re: Rytmus :D
Nechapu proc se kazdej pta na vzdelani ja si myslim ze je dulezitejsi co je v nem co umi vzdelani muze mit totiz kazdej ale takovejhle talent nabo dokonce hůlas jako on rozhodne KAZDEJ nema !!! Nic proti nikomu ale je to fakt. Ostatne mne by to take zajimalo jakou ma skolu ale jak posloucham jeho song uz je mi to uplne jedno *4* on je proste BUH rappu a hudby.... *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Rytmus :D
Ahoj !! Nechápu , proč se tady řeší jeho vzdělání . Je to celebrita a né profesor . Stejně polovina českejch a slovenskejch celebrit nemá vzdělání , takže je to jedno . *4* *14* -
Re: Re: Rytmus :D
Skoda ze neni cech........Ja ho proste zeru zeru zeru zeru zeru zeru zeur zeru
*3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Rytmus :D
Takže zašel jsem se ze srandy podívat do týhle ubohý diskuze, napřed jsem chtěl zase odejít ale potom mi to nedalo a prostě to sem musim napsat, vím že se potom domě všichni pustí jakej jsem kokot a čůrak... ale lidi řeknu vám to asi takhle, rytmus neni muzikant neumí nic, plno lidí tady píše že umí a co ptám se kurva co umí, nadávat a tvořit samply umí každej druhej debil, ale vám to nic neřiká co? každej profesionální muzikant by nad tímhle mávnul rukou a řek by to o já, to co on provádí není muzika, to je pouze smička samplů např. ze sonaru, a řekněte mi co je na tom hodit tam tři samply dát smičku a je to (mimochodem jsem to zkoušel)to zvás všech udělá většina, jenom to nevíte, taky jsem koukal že tady někdo psal že kdyby nic nemuměl tak nemá tolik fanoušků a víte proč má tolik fanoušků, protože dneska jsou lidi úplně dementní vygumovaní, jeden dělá to co druhej, další věc ty jeho texty co je na tom sakra za vědu? ... nic, prostě rytmus a podobní rapeři nejsou nic, jeden jako druhej, víte co je profi muzika??? nevíte nikdo, ale když vám to řeknu stejně mě pošlete do píčí, víte co mějte ten svůj názor, ale já vám řikám že většina lidí(plno z vás) co se týče muziky jsou naprosto vymatlaní, takhle bych tady mohl psát hrozně dlouho, a víte vůbec proč jsem píšu, protože spousta lidí tady na osobnostech nadáváji na dobrý muzikanty či lidi bez důvodu, tak já zase nadávám na toho vašeho šaška, ale nemůžete říct že to je bez důvodně *5* tak jsem zvědavej kolik lidí mě pošle do prdele :D -
-
Re: Re: Re: Re: Rytmus :D
AHoj, já s tebou naprosto souhlasím. Také jsem to zkoušel, a povedlo se mi to. Já hraju na klavír a na kytaru už asi 10 let, takže se v tom celkem vyznám, a vím, že to co oststní považují za "muziku" kterou tvoří rytmus, to není žádná musizka, je to jenom odříkávání textu do melodie s pár nootama, co jsme se učili v 6 třídě. Je to jeko skákal pes,, akorát jiná musika, jinný styl hudby a jiná slova, ale jinak je to to samý. Odříkávání textů na 3 až 5 různác tónů a je z toho hit!! nepochopím, co je na tom zvláštního.? kdo mě pošle někam, tak ani nehraje na žádný hudební nástroj, takže ani neví o co de a nechápe to. H-vno umíte, a říkáte, že je to borec. Ani nevíte, o čem muzika je. -
Re: Re: Re: Re: Rytmus :D
Myslim si, že tady nějaké vzdělání co se týká celebrit nemá opravdu cenu řešit, jelikož když se kouknete třeba na většinu modelek který sou tak pitomý že ani neví kde pomalu bydlí, tak si myslim že se tady o takovejch "maličkostech" nemá cenu bavit.Tady de o to jak si za tim šel trvdě sám a všechno si sám udělal. A né že se proslavil tim že byl támhle s někym slavnym atd. ! Pac a pusu ;)
-
-
-
-
-
-
nej
RYTMUS IST BEST!!!! *14* -
disko
ahojky rytmusi chtela jsem se zeptat kdy budes hrat v borovanech u ceskych budejovic chceme tam jet s kamosi ale nevime kdy to je odp pls *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* -
_R_y_T_m_U_s_
rytmus-skladby.-zlatokopky,uz je konec,cigansky sen. ma dobre pisne fakt dobre !!! *16* -
:D
rytmus je best je to kral -
je nej
Rytmus....on je proste uuuuzasnej....jako ten pribeh se mu poved maximalne....a temeraf...secko mucq!!!!=o* *14* -
-
Re: je nej
proč všichni jedete pribeh ? pribeh už není rytmus pribeh je hlavně tina a rytmus uš tam je takovej sladkej kluk jeto frajer ! ale uš to není on ale stejně ho miluju prostě nejlepší je rymus-král !!! -
-
Re: Re: je nej
Nauč se psát, prosimtě.
-
-
RE:je nej
mno co dodat rytmus je prostě frajer *5* -
-
Re: RE:je nej
jooo on je dokonalej=o*** *14* -
-
Re: Re: RE:je nej
RYTMUS je BENG a lidi co řikaj opak tak jsou hodně moc nemocni a měly by vyhledat lekařskou pomoc ,, jinak nejsou normalni... RYTMUS JE KAPACITA A NIKDO NA Něj NEMA A ANI NEBUDE .. JE TO BENG *5* -
-
Re: Re: Re: RE:je nej
OMG, takový příspěvek desetiletého fracka, já mám dost.:D
-
-
-
-