Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...kdo, nebo co je rrrytmus? Co, to vím!
  • Svět táhne do pekla...Jestli na něm vyrůstá mladá generace, tak to mě podrž.Ani nemá duchaplnej text bože. A pro jeho fun club: Naučte se psát a začněte poslouchat normální hudbu a ne sr***y nějakýho debila ze Slovenska (Nic proti Slovákům)
  • kde je ten vas Rytmus co kde nikde v bedne neni v radiu ho nehrajou a tech par konziku pro kofolky to ani nema cenu muvit jednou ty prachy stejne projebe a proc si koupi velke auto to protoze ma asi neco maleho ten jeho cas je uz pric a uz po nem nestekne ani pes jsou tu jini lepsi p.s.h. la4 sodoma gomora james coule a nejlepsi je hugo toxxx
  • Tak to byl vskutku inteligentní příspěvek, jen co je pravda *1* *1* *1* *2* *2* *2* *4* *4* *4* . Kdybych byla Rytmusem, tak bych se za takového zastánce do krve styděla. *11*

Jinak jsem ráda, že Rytmusem nejsem, nelíbí se mi a ani bych to jeho huhlání uměním rozhodně nenazvala.
    • Tak to ja kdybych byla Rytmusem tak bych zacala na sobe pracovat a ne se jeste strapnovat
    • Pravda, na téhle diskuzi jsem si všimla,že všichni jeho zastánci dokážou tak maximálně mluvit sprostě a nadávat, protože ani sami nevědí, jak jinak by ho měli bránit, když nic neumí... *1* *1* *1*
  • Luky1987
    To sa nedá počúvať, pomoooooooooc *11*
  • Luky1987
    Áno je mi špatne z Rytmusa, nemám ho rád ako speváka a ani ako človeka *16* *11*
  • Rytmus je styll proste kus a ty jeho skladbyyy *14*
  • Patrika jsem dnes viděl na TV Nova - Hlas ČeskoSlovenska, jak "koučuje" Simonu Fehérovou, pravděpodobně největší talent všech pěveckých soutěží za nekolik let v Česku a Slovensku. Je to holka, která je zajímavá nejenom svým hlasem a pěveckým projevem, ale i upřímností a tím, že se nekácí před tzv. autoritami, kterou by Patrik pro ní asi rád byl. Patrik jí vyčítá neprofesionalitu, vyčítá ji to, že rebeluje, že nemá úctu nebo jak on říká pokoru. Otevřeně ji napadá a uráží i její rodinu. Od člověka, který se profiluje jako "rapper" (tj. člověk bez úcty, pokory k čemukoliv) mi tato slova zní falešně! A působí na mě spíše jako projev Patrikova nahlodaného sebevědomí. Měl by se omluvit rodině Simony Fehérové a nepřekračovat určité profesionální meze! Má štěstí, že si tahal tričko jen na malou, jak sám říká "východňarku" (holku z východního Slovenska), protože kdyby si totéž dovolil na "východňara" dostal by bez rozmýšlení pěstí mezi oči. Rodina je v tomto kraji totiž posvátná. Vyhodit Simonu jen proto, že se před ním nekácela je naprosto neprofesionální! Soutěž je o tom, jak kdo umí zpívat a né jak kdo komu leze do zadku. Nebo snad ano?
  • Je to imbecil,individuum celý Rytmus cigánsky a ne celebrita
  • Taky nechápu,jak mu někdo může dát veslo v televizi,aby koučoval celýmu pěveckýmu týmu, to je snad vtip? V televizi dělá jen ostudu. Ať si zaplatí kurz slušného chování. Typický příklad pseudocelebrity.
    • Rytmus je KRÁL!!!!!! A neurážejte, bůhví co jste zač vy bestie. Vy byste si měli zaplatit kurzy slušnýho chování!!!!!! Rytmus *5* je největší frajer!!!!! To vy jste banda ubožáků, kteří neumí nic jinýho než někoho neustále urážet!!!!
      • On je král, ale čeho.... *1*
        • Je to KRÁL československého rapu!!!! A vy jste ubohá nula, která si o sobě myslí bůhví co! Je mi z vás na nic, brr... *11*
          • Jestli tohle je král československého rapu,tak já jsem zřejmě královna Alžběta. Znám mnohem lepší rappery, kterým nesahá ani po kotníky. A my se tady taky bavíme o jeho arogantním chování,myslí si o sobě, kdovíjakej frajer a bůh to není,že si dovoluje zesměšňovat soutěžící, se divím,že mu ještě nikdo nedal přes hubu a přitom to je rapperská nula, jakých tu je na tisíce!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit