Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ať jde tenhle primitiv s buranským chováním vážně někam!!!! Na facebooku se nestydí napadat druhé lidi, mimochodem lidi, kteří toho dokázali mnohem víc než on, on je oproti všem lejno na chodníku a když ho nedokázali vychovat rodiče, tak ať zaleze!!!
    • je to kral ..a by je ho bohatsví závidite protože to nemate co on ...rapuje aby ste vy hateři zaviděli ještě víc
      • Jemu není co závidět....nevyměnila bych si s ním ani ponožky.
    • To je neuvěřitelný jak lidi žerou ty žvásty z bulváru. Vy jste asi jedna z nich, že? Taky jsem to četl, ale v bulváru a ne na nějaké oficiální stránce. Bůhví, jestli to je pravda. Takže doporučuji nedělat ukvapené závěry, hm?
      • Na oficiální stránce? Myslíte si, že on si to bude vyvěšovat na své stránce a všude se s tím chlubit?
        • Ne to teda nemám na mysli. Ale to si asi vymyslel bulvár, aby pošpinil jeho jméno. Nevěřte všemu prosím.
          • Ano, může to být lež, ale vzhledem k jeho komplikované povaze a vzhledem k tomu, že tenhle týpek nikdy nebyl a není bezproblémový, bych tomu i věřila. Vyhrožoval i Homolovi.
            • Homola je buran a feťák. Spíše za to mohl Homola než Patrik.
  • Mě se nelíbí jak zpívá
    • on nespívá ale rapuje
      • Mě se nelíbí jak rapuje, jak mluví, jak se chová, jak vypadá, jak se tváří....A jestli se tohla vše líbí tobě, tak si to užij, dlouho duševně zdravý nezůstaneš. *1* *5*
  • ...hey more, nechceš půjčit na krk starou baterku MY DAY místo toho přívěsku? Jěště, že je tam ten Majkl Dejvid, který Ti ten hřebínek trochu srovná! To je alespoň zpěvák, ...ty jenom to Šalamounovo hovno!
  • Pozer je to a ne zpěvák. A to si myslím, že ty pozy nejsou ani jeho, spíš je někde obkoukal.
  • Jestli máte něco proti Rytmusoj tak si to nechte pro sebe nikoho ty vaše kecy nezajímá jestli se vám nelíbí tak to nikomu necpěte náhodou si myslim že je v pohodě a normální každý není dokonalí chtěla bych vidět jak vy třeba umíte rapovat nebo beatbox!! je DOBRÝ a to mi nikdo nevezme už se těšim až bude v Náchodě na zimáku ! :DDD *3* *16* !!!!!
  • A vůbec, proč je tenhle člověk v rubrice Osobnosti? Osobností je Gott a ne tady ten rádoby zpěvák.
  • taylorrka
    Mě se Rytmus taky zdá jako úplnej vůl,ale v písničce Príbeh (příběh) zpívá strašně dobře dejte si to na 1:45 a uvidíte teťka se mi Patrik nezdá jako blbec *1* *3*
    • Máš pravdu je tam super mě se líbí jen písen pribeh, sám, a moja stvrt a toto video má tam uši jak mikimaus http://www.youtube.com/watch?v=vJZM8pGKB6c
    • Je to docela hezká písnička, ale je jenom průměrná. Nijak mě to neoslovilo. Úroveň tomu dává jen Tina.
  • Jestli je tohle individuum celebrita a zpevák,tak já jsem prezidentem Slunecní Soustavy minimálne
  • Text Vašeho příspěvku *4* Tak to já Rytmuse mohu a nejen očem mluví ale i jak vypadá a ten kdo mu nerozumí,tak ať nic nepíše,mnoho lidí mu závidí a to jen proto kdo je a kam to dokázal dotáhnout.A Dara? Moc jim to přeju a to ze srdce,hodí se k sobě a moc jim držím palečky.... *3*
    • Tak si ho strc do prde...e a bez mu ho kouřit.
      Ne?
      • Ty jsi ale nevyrovnaný člověk viď,je vidět k čemu tě tvoje matka vychovala,podej u ní reklamu a u otce taky ,ty chudáku.. *1*
  • a kdepak je tet ten slavnej rytmus v riti

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit