Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hele ty FUCK RYTMUS nebo jak se vlastně jmenuješ ty akorát ŽARLÍŠ ta písnička kde se spívá že někoho jebe TAK TO JE ASI NA TEBE JEBE JEBETI TOBĚ PROSTĚ tak to a taky to tak napíšu *3* *3* *16* *16*
  • Rytmus nemá žádný talent.A kdyby měl rozum,tak půjde do ameriky naučí se nějaké texty v angličtině na google překladač a něco zaspívá.Navíc v česku a ve slovensku jsou všichni nekvalitní zpěváci.Nejlepší jsou ti Američtí.Př:Eminem to je nejlepšá rapper na světě.Nebo Michaell Jackson nejlepší tanečník na světě.Drake má hezký hlas,ale Eminem samozřejmě hezčí,ale nikdo se nevyrovná Eminemovi.Ať už má třeba víc na klipu lidí,jako za zhlédnutí.Navíc rytmus je sprostej.Sice eminem taky,ale není sprostej třeba na děcka.Eminem pomlouvá celebrity,ale rytmus pomlouvá úplně všecko.Lidi úplně vše.Já nechápu,jak můžou lidi nad 25 let ho poslouchát,takový lidé by si měli uvědomit,že je to vulgární tedy sprostý zpěvák.A teenager tak 10 až 20 let,tak to jsou blázni,co na to jiného sem napsat,že nechápou o čem zpívá.Né musím uznat,že hlas docela má dobrej jo ok,ale chování a to o čem zpívá.Divim se že ho lidi nevypískali z nějaké show nebo tak.A každej kdo mu tu říká boreček nebo tak.Musí být nejspíš dítě do 15 let.Takže nic proti vám ani Rytmáku,ale zdělil jsem to co jsi myslim,a neber te to ve zlim,ale takové zpěváka můůžou poslouchat jenom haranti.Čau !
  • Jéého sory to ségra cez múj anonym *9* *9* cítim sa fakt trápne za to čo ti napíísala *9* *9* Moc sa ti ospravedlnujm *9*
    • Ohh toto sem tady nechcela dat no nwa *4*
  • Luky1987
    Nechápem, ako môže niekto toho hrozného Rytmusa počúvať *11* *11* *11*
  • kate.szv

OmG..

Měla jsem ho ráda...furt jsem ho poslouchala,ale to co předvádí v superstár, mi ho uplně zhnusilo !!!
  • Idioti, zatímco vy žijete nudné životy a plejete hnus na Rytmus, on dělá co ho baví, vydělává prachy, užívá si. Vy tu nadáváte, komplex tu ale nevyléčíte. Lebo hovnám neodpovedá *2*

Proč se zajímáte o něj, když ho nemusíte? Dává to smysl, slaboduší idioti?
  • STREET_DANCE
    *7* *10*
  • RYTMUS je nejlepší raper nasvětě *5*
  • Luky1987
    Nedokázal Rytmus absolútne nič a neznášam ho keď ho vidím je mi špatne
  • Nazdar rytmus si boží.Miľujem tvoje pesničky.Mám rada nadávky. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit