Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rytmus uz neni rytmus

cau lidi..:) drive som rytmusa pocuval..mal dobre texty aj hudbu ale to bol tak rok 2000-2009..vtedy to bol borec a best rapper...ale teraz mu ide len iba o penaze..teraz uz to neje rapper..ale zacal robit pop a to len preto ze su z toho lepsie love..nikomu to neberem..nektorym ludom sa to paci piesnicky ako treba co ti jebe nebo technotronic flow ale podla ma bol 100x lepsi stary rytmus..piesnicky ako jedine co mam je hudba nebo cigansky sen i kontrfakt bol super...prepacte ludia ale teraz je to namachrovany kokot a vsetko robi len pre penaze..je to moj osobni nazor takze ocekavam nejake jebnute komentare..ok puste se do me..
  • Pridite si prevziat ibrazok od sklenara v Pieštanochm ,už ho tam máte niekolko mesiacov...
  • rytmus je baro frajeris čawale nechteho bejt hahahhahahah *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Luky1987
      Rytmus je akorát tak celý o ničom, to čo on produkuje sa nedá proste počúvať a neznášam rap
  • Z byčejnyho kluka co se stalon´neříkejte že se nikam nedostal
    je to prostě KRAL :DDD *14* *14*
    • Král všech kokotu???
  • Nekonečnú dobu ma člen skupiny RyTMUS U SKLENARA NA STANIčNEJ v Pieštanoch zaramovaní obraz prosim o prevzatie.Dakujem MIA.
  • všecko neeej..:Dd *4* *15* *15*
  • ahoj rytmus preco si taky maly ja som si mislela ze si velky ale si fajn rep a vydela som tvoj sydliskovy sen a pritom som plakala lebo si to mali tazke pa *7* *7* *7* *7* *7* *7* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *15* *15* *2* *2*
  • Ty suka to by si sa divila ze ho nepoznaju aj v europe napríklad aj niektory ludia z polska alebo bulharska ho poznaju. Este som aj pocula ze dostal ocenie v amerike za ceskoslovensko za sladbu jebe a ked nic nevieš tak sa radšej neozyvaj ty suka. A povec mi este jedno ze ktory slovensky alebo cesky spevak sa preslavil aspon v europe nemusel na celom svete alebo v amerike a ked mi to poves ze kto tak potom ho mozes odsudzovať ale zatial drz papulku a krok slusne povedane. A ten kto porovnava eminema a rytmusa má fakt iq humpacieho konika pretože toto je fakt iny level vy zebraci
    • vcelkab
      Tak třeba Kája Gott.
  • měl by kandydovat na presydenta určitě bych ho volil
  • pucuvaj ale dostanes pokutu :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit