Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taky velky "rapper", moc machruje a mysli si ze je pan *7*
  • Pocuvaaaaaaj kazdy vzdelanec ho ma pocuvat
    • spatne ti je? :D tak to si poslechni tohooo..espara...Slaby kuusok :DD
  • Rytmus je král. To je nás vinko král
  • Nezlobte se na mě, ale nechápu, co takový člověk jako je Rytmus, může někomu něco nabídnout. Jeho písničky jsou jedna velká hrůza a otřes. Měl by se nad sebou taky trochu zamyslet, i nad svým vystupováním.
  • Rytmus a Darinka jsou super,hodí se k sobě,tak je proboha lidi nechte na pokoji.Jen má někdo úspěch a daří se mu,už se začne pomlouvat!A Patrik je pěknej chlap!!!!!!!
    • To je fakt, že se k sobě hoději, oba takoví ajnštajni. Proč by někdo pomlouval? Všichni tady vyjadřují svůj názor. A že se tobě, puberťačko, nelíbí, to se ti v životě ještě párkrát stane. A jestli je pěknej, to je čistě subjektivní názor.
  • Rytmus je jeden z nejlepších raperů v česku a na slovensku i v celé evropě. Jestli máte něco proti Rytmusovi tak bych vás chtěl vidět jak mu to řeknete s očí do očí. A mimochodem Rytmus se narodil v Kroměříži. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
    • CO bych mu měl říct??že je to arogantní blb a že ta jeho "hudba" se nedá poslouchat??Já s tím problém nemám...nic by neudělal,akorát by šoupal nohama....
    • Klidně bych mu do očí řekla, že ho neposlouchám. To by mi problém nečinilo. Jen pochybuju o výroku, že je to jeden z nejlepších evropských rapperů. S tím si dovolím hodně nesouhlasit, protože existují daleko lepší.
    • klidne mu reknu do tech jeho pos oci ze je mu to moc nejde a nevim zda je nej ale asi ne a ty asi budes dalsi kofola
  • naty-angela

bogo

je to chuj,ale borec *4*
  • Luky1987
    Ja Rytmusa nemám vôbec rád a jeho hudba to je otras
  • No je to dost pozde ale vsechno naj rymačii a hodne penez *1*
  • rytmus je dobrej spěvak :) *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit