-
dominik
Rytmus je kral aj bude nikto ho nezmeni cavale aj ja som polovican na pul gazdo jak on a som rad ze som cigan lebo cigani su lepsi vo vsem napriklad v spevu aj ja sa dam do Reppu a teste sa nam ne lebo ani ja ne som zadni omillllll !"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: dominik
A taky jsi typický cigán, který ze sebe dělá nadřazenou rasu a tvrdí, že jste lepší. Ať fialovej, černej nebo bílej, vždy je na určitym člověku jakej život si vybere a ty rozhodně neděláš cigánům dobré jméno ostatně jako většina dle mého názoru. -
Re: dominik
Král? :D Řekl bych, že ve světě hudby jsou a byli úplně jiní králové nemyslíš? Bejt zamindrákovanej a ještě to o sobě troubit do světa mě úplně královský nepřipadá...
-
-
Zdravím
Prosím správce/kyni ať se mi ozve na email Mourisson.19@seznam.cz ...naléhavé..děkuji -
uvaha o RYTMO
http://www.uloz.to/9334612/pv-odt - jde o muj nazor a pohled na vec - klidne to publikujte dál :) -
-
Re: uvaha o RYTMO
Hezký.... :D :) =) Přesný:) -
Re: uvaha o RYTMO
Je to celkem dobrá úvaha, konečně rozumné vysvětlení.
-
-
fh
rytmus je BOOS a KRÁL -
-
R
Všichni o něm říkají jak je trapnej a namachrovanej..!!dá ho uznávám , je to pán zpěvák , který něco dokázal..!!!možná, že i mě někdy příjde že je trochu namachrovanej, ale jenom říka svůj názor..!!!je to král jak říká K-e-s-i..!!!prostě mu závidíte..!! -
-
..
Životopis? Dyť tu není nic o jeho vzdělání... -
-
Re: ..
hahaha :D vzdyt ho vzdelavala ulice ne? to bude na tom jako prumerny cigan... -
Re: ..
asi zadny nema xDDD -
-
presne tak
-
-
-
Informace
Já si myslým že von je Řiťmus -
Rytmus
Já si nemůžu pomoct, ale mě připomíná stylem zpěvu i repertoárem Standu Dolinka. Po pěvecké stránce si je nedovolím srovnávat - oba jsou dobří zpěváci, ale přijde mi že Rytmus Standu dost kopíruje. -
-
Re: Rytmus
Rytmus kopíruje Standu? To nemyslíš vážně! Proboha, a v čem? Dolínek je úplně jinej. Jak tě taková blbost mohla napadnout!?
-
-
hdfrtg
Rytmus je king, Rytmus je king !!! -
Hustě...
Já tě miluju... *14* -
-
Hustě...
Jako myslim "RYTMUSE" *14* *14* *14* -
-
Re: Hustě...
si chora na mozog ci co?