-
bogo
je to chuj,ale borec *4* -
-
Král
...Patrik je podle mě normální, na HH kempu jsem s ni prohodil jen tak letmo rec,,,nwm, jak sám uznává, že se takhle chová jen kvůli komerci...hlavně tím vydělává peníze,,,,a můj nazor je takovej že mu akorad vsichni závidite,,,proste i takhle se daji vydelat peníze a u me je to proste KRÁL...!!!...bye... *13* -
-
Re: Král
prESNE.... MOJE REC.... ASPON NECO DOKAZUJE A DOKAZOVAT BUDE NAROTDIL OD TECH UBOZAKUM UBOHEJCH:p......JE TO KRAL PRESNE TAK .. JA JDU NA NEJ TED PODRUHY...A CHODIT NA NEJ MINIM... je super..... miluju ho a nesnasim kdyz o nem nekdo takhle hnusne mluvi...... ty srace bych rozkopala....:* *14* -
Jojo mááš pravdu *3* souhlasím s tebou !!! každej si myslíí že je to namyšlenej magor nebo co !! ale on si tím vydělává peníííze prostě mu jenom všichni záávidíí !!! oni jsou magoři né on !!!! Je to borec !!! -
presne tak,dávám ti za pravdu,,,Patrik je proste KRÁL KRÁLU ( možem ta poprosit o láskavost? nevieš nejaký kontakt či email,alebo čokolvel,čo by mi pomohlo sa s Patrikom spojit? chcem robit narodinovú oslavu,a chcem ho pozvat pre brata ako narodinové prekvapenie,brat je totiž do Rytmusu úplný blázon,hehe) nevieš mi nejako poradit? prosím *9* *3* dakujem, simona -
-
Re: Re: Král
Čao, pošli mi na sebe email...sháním taky kontakt...
-
-
-
???
Proc kdo si smazal muj prispevek?? nemuseli ste to hned mazat...treba...napsat abych to upravila??? *8* já to znova tlouct nebudu! -
-
Re: ???
Podivej se buď to piš slušně a nebo vůbec, to ze se nemá psát sprostě to bys měla vědět. !
-
-
!! Aspoň slušně !!
Když už sem dete něco psát, jakejkoliv názor, tak to aspoň pište slušně ! Protože já to prostě mazat budu. Díky ;) -
-
Re: !! Aspoň slušně !!
Ahoj Lala,Nikola.chci se zeptat nebo poprosit jestli nevíš nějaký kontakt na Rytmus § Patrika Vrbovskýho,bohužel nikde nemůžu sehnat žádnej kontakt na Patrika.budu totiž dělat oslavu pro bráchu,a on je šíleně blázen do Rytmusu,tak bych mu tú radost osobního setkání s Patrikem chtěla dát jako dárek na narozeniny,bylo by to pro bráchu velká úcta setkat se s Rytmusem osobně,a byl by pro něho i ten nejhezčí dárek co může dostat,jestli mě chápeš.proto bych byla moc ráda za jakékoli kontakt,nebo email na Rytmusa.děkuji předem za odpověd.cicus *4* *4* -
NaThUsQa...
ahm sry že se do toho pletu sice ani nwm co sem ta holka napsala ale sry nejsou to tvoje stránky takže tady se má napsat každej svuj názor a ty bys ho neměla mazat nwm jestli psala a urážela rytmuse tak to at sem nepíše nikdo na to není zvědavej ale aspon každej uvidí co je zač!!! *4* *5* *1* *1* *3* *5* *7* *10* -
-
Re: NaThUsQa...
hele ty asi nevíš o co se jedná nebo jak to tady chodí vid, já sem správce a mám jako povinost mazat sprostý komentáře tak mlč. Dík a sbohem !
-
-
-
Ježiši
Já vás nechápu, všichni se tu hádáte o naprostých kravinách, nechci být za chytrou ale každý má kousek pravdy i když nikdo z vás tady rytmuse nezná, nezná jeho životní příběh ani nic jiného. Všichni ho totiž posuzujete jen podle jeho výstupů. Co když je uvnitř vážně normální člověk co se za slupku kinga of popu skrývá a co když je vážně namachrovaný borec? Já nevím možná ho někdo opravdu znáte doopravdy ale kdyby někdo z vás se začal předvádět ale jen z důvodu aby se měl čím nakrmit tak možná že je to pravé vaše chování a nebo se prostě jen snažíte přijít si k penězím. Tím chci říct aby jste si představili být na jeho místě *3* -
Kontakt
Dobrý den,chtěla bych se zeptat nemá na něj někdo Kontak? Číslo,email cokoliv? ..Předem děkuji :) -
-
Re: Kontakt
:D tys to zabila....promin... *1* *1*
-
-
Ví co chce..
Náhodou je to chlap kterej má charakter a má výborný názory který maj hlavu a patu. Pac a pusu ;)) -
-
Re: Ví co chce..
ok ja nerikam ze nema chrakter a ze ma spatny nazory (vsechny). Ja jen rikam ze to ze je takhle znamej a slavnej je kvuli tomu ze rappoval a dobre...a pak mu zacalo jit jen o penize...nerikam ze je to spatnej chlap ale ze z nej penize udelaly nekoho uplne jinyho...jenze vetsina lidi sem pise jak je to dobrej chlap...a takovy picoviny ale to vedi jen ze superstar a to ze pred tim byl 100x lespi to je jim uprdele..ale je to muj vlastni nazor... *4* -
-
Re: Re: Ví co chce..
Dobrý, já to taky nenavazovala na tvůj komentář .. ;)
-
-
-
rytmus uz neni rytmus
cau lidi..:) drive som rytmusa pocuval..mal dobre texty aj hudbu ale to bol tak rok 2000-2009..vtedy to bol borec a best rapper...ale teraz mu ide len iba o penaze..teraz uz to neje rapper..ale zacal robit pop a to len preto ze su z toho lepsie love..nikomu to neberem..nektorym ludom sa to paci piesnicky ako treba co ti jebe nebo technotronic flow ale podla ma bol 100x lepsi stary rytmus..piesnicky ako jedine co mam je hudba nebo cigansky sen i kontrfakt bol super...prepacte ludia ale teraz je to namachrovany kokot a vsetko robi len pre penaze..je to moj osobni nazor takze ocekavam nejake jebnute komentare..ok puste se do me.. -
Poděkování
Moccc děkuji Natty , že se mě zastala *4* Fakttt 100 x dík !!! -
-
Re: Poděkování
To je v pohodě. Vadí mi vulgární projevy a navážení se do Rytmuse a jeho fanoušků. Všechno se dá říct slušným způsobem. I negativní názory.
A ty se nedej odradit. čau *3* *4* -
-
Re: Re: Poděkování
Faktt mocc díky protože by né každej člověk by to udělal , a to si mooc vážim
-
-
-
OmG..
Měla jsem ho ráda...furt jsem ho poslouchala,ale to co předvádí v superstár, mi ho uplně zhnusilo !!!