Přejít na výpis diskuzí

Patrik Vrbovský

OSOBNOST 6.12.2008 
611 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rytmus

Všichni na něho nadáváte, protože se proslavil a vy ne. On má na rozdíl od vás charizma. Má svou skupinu fanoušků. A ti co ho nenávidí tak jim to nevymlouvám tak nepomlouvejte ty co ho mají rádi! *16*
  • vědec

Nechápu proč jsou lidi nastavený takhle pitomym způsobem, že uctívají a zbožňují zrovna típky tohoto druhu. Zajímalo by mě jestli si ti dnešní "bohové a králové" myslí, že je to v pořádku. Ale podle rozhovorů asi jo. Lidi by si měli začít vážit vědců, kteří hledají léky na cukrovku, kteří se zabývají výzkumem v oblasti kmenových buněk, aby postavili na nohy lidi po úrazech - tohle u mě opravdové celebrity a zaslouží si respekt. Skutečně, sled slov a podivných zvuků by nikomu neměly nikomu zaručit úctu ani prachy. FAkt to nechápu
    • Re: vědec

Víš, o tom to je v životě, že nejsme všichni nastaveni na jednu uroveň. Někdo je vědec, někdo raper. "Tak to pochop", jak zpívá Rytmus. Kolik ti je, že odepíráš mládeži nejdřív rapera, a pak až vědce? To chce čas ve vývoji každého jedince. Nikdo ti nezakazuje vyznávat lásku věde. Nebo ano? Tak ty nech fanoušky, ať si vyznávají lásku rapu a Rytmusovi.
    • matthew.k

Re: vědec

přesně tak, taky to opravdu nechápu, aspoň že je více lidí kteří si to uvědomují, ale k čemu se namáháme...
  • matthew.k

bez komentáře...

Takže zašel jsem se ze srandy podívat do týhle ubohý diskuze, napřed jsem chtěl zase odejít ale potom mi to nedalo a prostě to sem musim napsat, vím že se potom domě všichni pustí jakej jsem kokot a čůrak... ale lidi řeknu vám to asi takhle, rytmus neni muzikant neumí nic, plno lidí tady píše že umí a co ptám se kurva co umí, nadávat a tvořit samply umí každej druhej debil, ale vám to nic neřiká co? každej profesionální muzikant by nad tímhle mávnul rukou a řek by to o já, to co on provádí není muzika, to je pouze smička samplů např. ze sonaru, a řekněte mi co je na tom hodit tam tři samply dát smičku a je to (mimochodem jsem to zkoušel)to zvás všech udělá většina, jenom to nevíte, taky jsem koukal že tady někdo psal že kdyby nic nemuměl tak nemá tolik fanoušků a víte proč má tolik fanoušků, protože dneska jsou lidi úplně dementní vygumovaní, jeden dělá to co druhej, další věc ty jeho texty co je na tom sakra za vědu? ... nic, prostě rytmus a podobní rapeři nejsou nic, jeden jako druhej, víte co je profi muzika??? nevíte nikdo, ale když vám to řeknu stejně mě pošlete do píčí, víte co mějte ten svůj názor, ale já vám řikám že většina lidí(plno z vás) co se týče muziky jsou naprosto vymatlaní, takhle bych tady mohl psát hrozně dlouho, a víte vůbec proč jsem píšu, protože spousta lidí tady na osobnostech nadáváji na dobrý muzikanty či lidi bez důvodu, tak já zase nadávám na toho vašeho šaška, ale nemůžete říct že to je bez důvodně tak jsem zvědavej kolik lidí mě pošle do prdele :D
    • Re: bez komentáře...

jooo, tak s tim přesně souhlasíím :) dobře si to vystihl :)
    • cekanka65

Re: bez komentáře...

matthew.k: Máš asi z poloviny pravdu :). Stydim se za idioty v mím věku protože nikdo nemá šajnu co je to hudba. Nadruhou stranu, když jdeš do klubu chceš tancovat a přesně to Rytmus dělá. Beaty si sám nedělá od toho má lidi a jeho zpěv je prostě pár tónů, který by vychytal každej, kdo není naprosto hluchej. Prostě a dobře, Rytmus moc dobře ví, jak vydělávat a jak být úspěšným má styl a všechno, co dnešný náctiletý dětičky zbožnujou.
      • matthew.k

Re: Re: bez komentáře...

asi tak, prostě stačí když se trochu proslaví a potom už jenom vědět jak vydělávat a lidi mu to žerou, ale nikdo jim to nevysvětlí...
        • lala.nikola

Re: Re: Re: bez komentáře...

Prosimtě potřebovali by ste asi něco vysvětlit na prvním místě vy. Konečeně se proberte a uvědomte si že o tomhle celej byznys dneska je. Rytmus to ví moc dobře jak to v tomhle světě chodí.Každej kdo je slavnej má od něčeho lidi že?! Ty kdybys byl na jeho místě, taky bys na všechno měl lidi. Tady de o to že v tomhle umí chodit a neproslavil ho někdo ale on sám si vychodil cestičku! Tak když nevíš tak nic radši nic nepiš ! Zdar ;))
          • matthew.k

Re: Re: Re: Re: bez komentáře...

Ha a ty toho víš co, nechci se vytahovat, ale v muzice se pohybuju hodně dlouho, znám se se spousty lidmi co těmhle věcem rozumí ze životní praxe a všichni potvrdí že lidi jako rytmus pouze ví jak vydělávat a o muzice nemaj ani páru...
            • Matějovi

Matěji, proč tady do zblbnutí opakuješ to samé? Nemáš kam psát? Už jsi otravný. Závidíš Rytmusovi, že se prosadil a má své fanoušky? Ty je zřejmě nemáš, i když "se pohybuješ v muzice hodně dlouho". Neotravuj tady pořád. Už jsme si tvé názory přečetli nekolikrát. Co pořád chceš? *8*
            • lala.nikola

Re: Re: Re: Re: Re: bez komentáře...

To je každýho názor.
    • hanullka95159

myslím s matthew.k *1*
      • matthew.k

Re: Re: bez komentáře...

s kým souhlasiš se mnou? jestli jo tak tu vidím konečně normálního člověka, a pro ostatní kdyby to na týhle stránce fungovalo tak že na stránky fanoušků píšou jenom fanoušci nenapíšu tady ani slovo, další věc rytmus nemusí umět zpívat tedy pokud si myslíte že jo, je vidět že tu moc lidí neví jak se dneska nahrává muzika, všechno to jde přes nejlepší equalizery, a převodníky a kompresory za několik desítek tisíc, a co poslouchám za muziku, no když se ptáte tak např. Davida kollera, Jazz rock, Team... nemyslete si já poslouchám opravdu všechno tedy kromě rapu, ani ten hip hop mi ještě uplně nevadí, ale ten kdo tvrdí že někdo umí zpívat podle nahrávek na CD opravdu nerozumí hudbě VŮBEC.
        • gagagirl

Nehraj si na chytrýho ! To bych tě chtěla vidět , jestli bys tohle řekl Rytmusovi do očí
          • matthew.k

Re: Re: Re: Re: bez komentáře...

do očí? ale řek, řeklo by mu to více lidí, a vůbec proč si všichni myslí že ti kdo nemají rádi rytmuse tak nejsou normální(fajn takových lidí opravdu pár je), ale většina k tomu mají dost dobrý důvod a vy se bráníte tím že pořád dokola říkáte že to není pravda že umí tohle a tohle, ale proč by sakra měl bejt nějakej král? dokázal něco významného? NE!!! přečtěte si některé tyhle komentáře: http://www.facebook.com/#!/pages/RY TMUS-JE-KOKOT-NE-KR%C3%81L/25434483 2026
            • gagagirl

Já ti to teda vysvětlim . Protože většina lidí mu spíš závidí ... Pořád se do něj serete , a to moc normální není . Dokázal se prosadit po celé Evropě a taky si dokázal vydělat slušný prachy . A ted k nám fanouškům . Bráníme se argumenty . Nemusíš ho poslouchat , ale aspon se do něj neser !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • matthew.k

sry, ten odkaz je neplatnej, tak nic
        • pro Matěje...

Matěji, tak v tom máme jasno, že? Když ty, v tvých 15 letech dokážeš tak odborně hodnotit lidi, klobouk dolu. Na světe však nejsi sám, tak nevnucuj všem svůj názor, a nech je žít. Nevím, proč pořád lezeš na stránku Rytmuse. Zřejmě komplexy tvého věku. *5*
          • matthew.k

Re: pro Matěje...

Tím spíš je to ostuda, že dospělí lidé jsou tak hloupý.
    • hanullka95159

Naprosto souhlasím!
    • gagagirl

Ahoj !! Rytmus je fakt skvělej . Prej že nic neumí . Náhodou umí zpívat . To by mě zajímalo , co posloucháš za muziku ... že by Evu a Vaška ? Ubohej seš tady ty ! Běž si léčit svý komplexy někam jinam !!
      • Re: Re: bez komentáře...

souhlas rytmáus je nejlepsi. oni ho pomlovaj protoze mu zavidi ps: mas facebook???
        ja jo pridej si me tejuska thin tejunka diky
      • Re: Re: bez komentáře...

matthewe, když se příště budeš chtít "ze srandy na něco podívat", dám ti radu. Postav se před zrcadlo, a ze srandy se zadívej ... na sebe!
        Tohle je stránka pro fanoušky, ne pro lidi, kteří "ze srandy" tvoří komentáře s nadpisem "bez komentáře". ´Vadí ti Rytmus? Tak sem nelez, neposlouchej ho, a budeš v klidu - i bez srandy. *5*
        • gagagirl

Jiří zasloužíš si potlesk !!! Máš pravdu *3*
          • Tereza
            Musím se v pár věcech zastat "matthew.k".V něčem pravdu ten kluk má a myslim že svůj názor napsal slušně ač je negativní.Nechápu teda proč se do něho tak obouváš.Tohle je pouze diskuse na kterou může přijít kdo koliv a říct tu svůj názor.Vás to zajímat třeba nemusí,ale pokud že chce může se k věci vyjádřit a VY po něm nemusíte hned šlapat.
          • Re: Re: Re: Re: bez komentáře...

Nic proti Rytmusovi, ale gagagirl si hraje na VELKOU fanynku.Nemysly si holka že jsi jeho jediná fanynka nemáš ani šajna kolik jich má on není známej jen v ČR, a na Slovensku, ale po celé Evropě !!! A ty si asi myslíš že když tady o něm napíšeš něco hezkýho, tak že si to přijde přečíst...Nechci tě ranit ale seš na omylu *9* (smůla).....
            • zlatokopce

Poslouchej, ty nádhero s nádherným pseudonymem, co se tady navážíš do gagagirl? Ona je alespoň normální, když tady píše. A to se o tvé maličkosti nedá říct. Perlíš perly, urážíš, a snad závidíš i to, když je někdo normální fanoušek. Zalez na stránku tvého idolu. *9*
            • gagagirl

Ahoj !! Ano přiznávám jsem jeho fanynka . Dřív než začneš něco komentovat , tak se radši koukni co komentuješ , protože jsem psala , že má hodně fanoušků . Já vim , že si tohle nečte .............. *4*
  • rytmus

Si pán tochto sveta"!!!!!!!! *14*
  • gagagirl

Rytmus :D

Ahojík !! Koukala jsem na komentáře v diskusi , některé se mi líbili a některé zase ne , o těch tady budu hlavně psát . Nechápu lidi co o něm píšou jakej je kokot a ta podobně . Většina lidí kterých to píšou mu nesahaj ani po kontníky nebo mu záviděj . Dokonce tady někdo psal , že Rytmus umí hovno . To ale není pravda , kdyby uměl hovno tak nemá tolik fanoušků a tolik pěněz . Fanoušky Rytmuse zdravim , zatim pp ........... !! *4* *14*
    • Re: Rytmus :D

Je to borec a ma drsny image !!!! O vzdelani tady nejde kazdej totiz neumi to co on je proste JEDINECNEJ *14*
      • Re: Re: Rytmus :D

Nechapu proc se kazdej pta na vzdelani ja si myslim ze je dulezitejsi co je v nem co umi vzdelani muze mit totiz kazdej ale takovejhle talent nabo dokonce hůlas jako on rozhodne KAZDEJ nema !!! Nic proti nikomu ale je to fakt. Ostatne mne by to take zajimalo jakou ma skolu ale jak posloucham jeho song uz je mi to uplne jedno *4* on je proste BUH rappu a hudby.... *14* *14*
        • gagagirl

Re: Re: Re: Rytmus :D

Ahoj !! Nechápu , proč se tady řeší jeho vzdělání . Je to celebrita a né profesor . Stejně polovina českejch a slovenskejch celebrit nemá vzdělání , takže je to jedno . *4* *14*
        • Re: Re: Rytmus :D

Skoda ze neni cech........Ja ho proste zeru zeru zeru zeru zeru zeru zeur zeru
          *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • matthew.k

Re: Re: Re: Rytmus :D

Takže zašel jsem se ze srandy podívat do týhle ubohý diskuze, napřed jsem chtěl zase odejít ale potom mi to nedalo a prostě to sem musim napsat, vím že se potom domě všichni pustí jakej jsem kokot a čůrak... ale lidi řeknu vám to asi takhle, rytmus neni muzikant neumí nic, plno lidí tady píše že umí a co ptám se kurva co umí, nadávat a tvořit samply umí každej druhej debil, ale vám to nic neřiká co? každej profesionální muzikant by nad tímhle mávnul rukou a řek by to o já, to co on provádí není muzika, to je pouze smička samplů např. ze sonaru, a řekněte mi co je na tom hodit tam tři samply dát smičku a je to (mimochodem jsem to zkoušel)to zvás všech udělá většina, jenom to nevíte, taky jsem koukal že tady někdo psal že kdyby nic nemuměl tak nemá tolik fanoušků a víte proč má tolik fanoušků, protože dneska jsou lidi úplně dementní vygumovaní, jeden dělá to co druhej, další věc ty jeho texty co je na tom sakra za vědu? ... nic, prostě rytmus a podobní rapeři nejsou nic, jeden jako druhej, víte co je profi muzika??? nevíte nikdo, ale když vám to řeknu stejně mě pošlete do píčí, víte co mějte ten svůj názor, ale já vám řikám že většina lidí(plno z vás) co se týče muziky jsou naprosto vymatlaní, takhle bych tady mohl psát hrozně dlouho, a víte vůbec proč jsem píšu, protože spousta lidí tady na osobnostech nadáváji na dobrý muzikanty či lidi bez důvodu, tak já zase nadávám na toho vašeho šaška, ale nemůžete říct že to je bez důvodně *5* tak jsem zvědavej kolik lidí mě pošle do prdele :D
            • Re: Re: Re: Re: Rytmus :D

AHoj, já s tebou naprosto souhlasím. Také jsem to zkoušel, a povedlo se mi to. Já hraju na klavír a na kytaru už asi 10 let, takže se v tom celkem vyznám, a vím, že to co oststní považují za "muziku" kterou tvoří rytmus, to není žádná musizka, je to jenom odříkávání textu do melodie s pár nootama, co jsme se učili v 6 třídě. Je to jeko skákal pes,, akorát jiná musika, jinný styl hudby a jiná slova, ale jinak je to to samý. Odříkávání textů na 3 až 5 různác tónů a je z toho hit!! nepochopím, co je na tom zvláštního.? kdo mě pošle někam, tak ani nehraje na žádný hudební nástroj, takže ani neví o co de a nechápe to. H-vno umíte, a říkáte, že je to borec. Ani nevíte, o čem muzika je.
            • lala.nikola

Re: Re: Re: Re: Rytmus :D

Myslim si, že tady nějaké vzdělání co se týká celebrit nemá opravdu cenu řešit, jelikož když se kouknete třeba na většinu modelek který sou tak pitomý že ani neví kde pomalu bydlí, tak si myslim že se tady o takovejch "maličkostech" nemá cenu bavit.Tady de o to jak si za tim šel trvdě sám a všechno si sám udělal. A né že se proslavil tim že byl támhle s někym slavnym atd. ! Pac a pusu ;)
  • Vzdělání

Nevíte někdo, jakou školu Rytmus studoval? Ve všech biografiích se můžeme dočíst jaké má úspěšné songy, ale o jeho vzdělání ani slovo??
    • Re: Vzdělání

Chce to trochu trpezlivosti v hľadaní, a v rozhovoroch s Rytmusom (cez google) nájdeš odpovede na mnohé otázky o ňom.
      V jednom takomto odpovedá, že má vzdelanie kuchár - čašník.
    • belacrazy

Re: Vzdělání

Taky by mě to zajímalo.
  • rytmus

Achjo je to proste milacek:-* nejlepsi ze vsech:-) chtela bych na jeho koncert ale nevim kde se takove info vyhledava:-( muzete enkdo poradit bo informovat o jeho nejblizsim koncertiku??dekuju moc *14* *14*
    • belacrazy

Re: rytmus

Koncert bude v květnu 6.května SaSazu.Tady více můžeš tam vyhrát lístky na rytmuse:http://mtv.nova.cz/clanek/s outeze/soutez-zeptej-se-poroty-supe rstar-a-vyhraj-listky-na-rytmuse.ht ml
  • belacrazy

??

Je tu někdo vůbec? *1*
  • belacrazy

Archív

Já ho mám strašně ráda a skoro každý den se dívám na ČSS(ČeskoSlovenská superstar),protože je tam on *14*
  • _R_y_T_m_U_s_

rytmus-skladby.-zlatokopky,uz je konec,cigansky sen. ma dobre pisne fakt dobre !!! *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit