Přejít na výpis diskuzí

Serj Tankian

OSOBNOST 31.12.2006 
94 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: TURNÉ

6-7.6. Nurburgring, Německo
  • TURNÉ

Ahojte, ví někdo,kde pokračuje Serjovo turné?!? *3*
  • Tak co?

Tak jak bylo na koncertě? :) Povídejte, přehánějte.
  • konceeert

Zítra jdu na koncert a moc se těším! Určitě to bude paráda! Ale SOAD je SOAD!!!
  • Koncert

Z Vrchlabi a zpet 400 na osobu bude to bombickaaaa *3* 731321017
  • hmm

Je to hroznej borec..zítra du na ten koncert..se hrozně těšim..ale Soad je SoaD..no...nevim..paří to fakt dobře ale prostě už je čas aby to dali zas dohromady...
  • SERJ TANKIAN - DVA LISTKY ZA 500 Kč

prodám dva lístky na zítřejší koncert serje tankiana za 500 kč oba dva . Předání hradec Králové - tel 728471812
  • Serj Tankian

Prodám dva lístky na Ostravský koncert Serj Tankiana. Cena 400 kč/kus. Tel.777 08 09 07
  • MÁM MÍSTO V AUTĚ Z LIBERCE

Mám volný 2 místa v autě z Liberce do ostravy, 700 za 1, tam i zpátky.
    Čtvrtek dopoledne jedu. MICHAL 722 024 010 nebo Bignador@seznam.cz
  • LÍSTEK NA KONCERT

Čaute lidi...
    Mám jeden lístek na Serje do Ostravy a v práci mi nebyla schválená dovča... Nechcete ho někdo koupit? Dám slevu...
    Kdyžtak piště na LadySigrid@email.cz
  • Prodám 2 lístky

Mám 2 lístky, jen že mi nevyhovuje termín! Lístky prodám ze slevou... kdo má zájem ať mi napíše... tel.776227161 *1*
  • Prodám lístky

Prodám 2 lístky na koncert Serj Tankiana na 5.6. v Ostravské ČEZ aréně, lístky jsou přímo na stání k pódiu, původní cena 1 lístku 840kč, nyní prodám oba za 1000kč, nemůžu se koncertu zúčastnit, nechci aby lístky propadli, proto tato sleva, lístky jsou orig. zakoupeny v Ticket pro. Pokud máte zájem volejte 731 332 875. čím dříve tím lépe. Jsem z Brna.
  • Re: Nej Zpěvák

se soad byl lepsi jinak souhlasim
  • Nej Zpěvák

Serj Tankian je podle mě ten nejlepší zpěvák a vydat jse na solovou dráhu byl ten nejlepší počin.Jeho písničky mají moře energie a když jse cítím unavený a mam špatnou náladu tak mě zase nakopnou.Tehohle týpka bych chtěl potkat :-) *3*
  • SOAD revival

Posledních několik týdnů se snažíme nahrát nějaké DEMO, abychom se mohli nějak rozumně prezentovat a hlavně aby se nám konečně podařilo najít nějakého managera. Bicí a z velké části i kytary jsou nahrané, basa a zpěv se měly nahrát dnes, ale bohužel to neklaplo.. vlastně se to mělo nahrávat už minulý týden a ode dneška je to odložené na týden příští.. Resp. na víkend.. Jsem z toho rozladěnej.
    Máme drobný potíže s naším zpěvákem, kterej ač by prý chtěl, nezvládá ani zkoušet, ani koncertovat, ani nahrávat demo.. A k čemu je kapele zpěvák, kterej sice zpívá jako málokterej a zpěvák, co umí udělat skvělou show, když nenajde čas na to, aby se nazkoušely songy, nahrálo demíčko, nebo snad na to aby se mohlo pořádně koncertovat.. Od toho tu přece jsme .. Abychom jezdili po klubech a festech a hráli a hráli až do roztrhání těla :) abychom mohli dělat radost fandům SOAD, kteří nemají a v nejbližších letech ani nebudou mít možnost slyšet SYSTEM živě - SOAD má pauzu..
    Žádné koncerty nerušíme a přijmáme nové, protože nám Ondra slíbil, že na koncerty, když jich nebude moc si čas nějak najde, ale tak jako tak nám nezbývá nic jinýho, než hledat dalšího pořádnýho zpěváka, kterej nejen že by uzpíval to, co Ondra.. to co Serj Tankian.. ale i natolik hudbě oddanýho člověka, kterej by byl schopnej občas zkoušet a často jezdit po koncertech... Pokud tedy máte zájem, ozvěte se na mail soadr@seznam.cz, na icq 304114565, na mobil 775998403.. A rozjedem to ve velkym..
  • Re: Re: pravda

Jo a ja ti prispeju jeste na kurz cestiny..<br>
    viz:
    skrze své <b>texti</b> <br>
    <b>nevirovnanou&l t;/b> situaci ve světe myslím si ze <b>zbitek</b> <br>
    Bože dkyž už kritiku tak aspoň pořádně pánové ano? *13*
  • Serj v Ostravě

Tak sem se dnes dozvěděla milou novinu, že Serf bude vystupovat 5.6.2008 v Ostravské ČEZ Aréně.
  • Re: pravda

Koukám ze nejsem sám koho Serj zaujal nejen svojí hudbou ale i tím pred cím nás chce skrze své texti varovat a také jimi poukazuje na nevirovnanou situaci ve světe myslím si ze zbitek dodal Jenda
  • Re: Serj

souhlasim,to samy sem tu chtela taky napsat ale predbehla jsi mne
  • Re: SOFAD

SOAD posloucham uz par let a kdyz sem si tady precetl nazev SOFAD tak sem se docela zasmal
    *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit