Přejít na výpis diskuzí

Serj Tankian

OSOBNOST 31.12.2006 
94 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • serj

Serj je ten nejlepsi zpevak,jakyho jsem kdy slysela!Ma naprosto dokonalej hlas a pisnicky....!!!
  • serj jan

*3* hayeer..haya hayeren grek ii:))))
  • :o)

no já koukám, jediná negativní reakce na Serje tu neni, to jsem u diskusního fóra nikdy neviděla *4* A taky se připojuju - Serj je nej nej nej .. jen by se měl stydět, že se ještě nestavil v ČR (jen jednou se SOAD v 98) *14*
  • serj ostrava

lidičky..zkuste troško probrouzdat net.. je tam spousta velmi kvalitních fotek z konzertu a jak uz jsempsala takdy jedné holcine i videa.. *1* ..thanx Serj *14*
  • Serj=DD

Serj je skvělej=D Nemohla jsem u videa z Lowlands,jak tam improvizoval..pstě nemá chybu=) Na jeho místě by se všichni sesypali a on tam recituje Nations=DDD Je skvělej a sympatickej,má zajímavej look=DDD Ale SOADi jsou stejně nejlepší=)
  • Serj again=)

SOAD forever=)) mohli by se dát dohromady zase ale třeba když bych byla Daron-většinu hudby složil on,Serj to zazpíval a všichni Anooo Serj je nejlepší... To nemá být kritika vůči Serjovi,tomu se nic vytýkat nedá,je to spíš vyjádření mýho názoru na přestávku SOADů...=) Jinak Serj je fakt zajímavej člověk a je to blázen=DD
    • aronika

Re: Serj again=)

Mno ale teďka si všechno skládá sám ne?
  • mija6994

lol

na té první fotce jak ju tam přidal uživatel anthony.is.best kdyby tam neměl tu bradku tak tam vypadá jak borat *15*
    • Re: lol

JJ MIJO SVATÁ PRAVDA LOL *1* AE JINÁČ SERJ MOE NEOBLÍBENĚJŠÍ CD!!HO UPE ŽERUU *14* *4*
    • anthony.is.best

Re: lol

lol .... :D chudacek ... :D ..... tag jako ja bych tam treba dala vsech 52 fotek co u tuty zdi je jenze jako ony se mi nikdy vsechny neschvali :(
  • Nej Zpěvák

Serj Tankian je podle mě ten nejlepší zpěvák a vydat jse na solovou dráhu byl ten nejlepší počin.Jeho písničky mají moře energie a když jse cítím unavený a mam špatnou náladu tak mě zase nakopnou.Tehohle týpka bych chtěl potkat :-) *3*
    • Re: Nej Zpěvák

no tak to bezkonkurencne...tohodle typka potkat a popr s nim pokecat by bylo kazdopadne splneni meho snu...ale kdovi jestli se mi to nekdy podari :(
    • Re: Nej Zpěvák

se soad byl lepsi jinak souhlasim
  • Koncert

Jeho koncert byl nejlepší!!! Miluji ho...
  • LOVE

System of a down..miluju je..miluju Serje...jsou to nejlepší kapela na světě...a Serj je nejlepší chlap na světě *14* *14* *14*
    • Re: LOVE

Nemá někdo jeho nový klipy?
      • Re: Re: LOVE

na youtube jich je fakt hafec....jinak ten chlapík je frajer,vypadá fakt inteligentně *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit