-
Skandar
Skandar je fakt dobrý mám ho ráda -
Skandar
ahojte seci...ja som zo slovenska, a som welkou skandarovou fanusickou...je nadherny, krasny a proste setko co k tomu patri... *14* *14* *14* *14* *14* a chcela by som poprosit tu co ma jeho skype ci by si mi ho nemohla dat...bola by som ti welmi wdacna...ak mi ho nedas tak to samozrejme pochopim ale ak sa predsa len rozhodnes mi ho dat tak ho posli na mail: Dada006@azet.sk...DAKUJEM...P.S.:Skandar I love You -
Skandik
*9* proc vdyci vsici nadherny kluci bydli tak daleko... *14* co bych za to dala byt snim aspon chvily sama *10* ale co nejde to..je to pste na .... *9* *9* *7* mno zajimalo by me to...jestli je takovej jako va filmu bo jinaci? *7* -
-
to preto byvajú tak daleko lebo česko,Slovensko a ine krajiny v blízkosti su take male že nemaju vela ludí a takych fantastickych chlapcov...ale vo Velkej Británii ona je proste velka a má vela studii,obchodov,mestá...a tak tam byvaju ale američania su zlaty napr.skupina One Direction su tam tiež krásny *7* *15* *7*
-
-
ed
tyjoten je taaak naaadhernej xD fakt tyjo nejviiic ho zeru je stane peknej xD :D:D::D:D -
Jeho skype
Ahoj hele znate nokdo jeho skype ja jo ale slibila jsem mu ze ho nikomu nedam .... *15* *3* *3* *9* -
-
Re: Jeho skype
faaaaaaaaaaakt ty mas jeho skyyype ajjjaaaa bysom chcelaaa .....no a co howorite na tru jeho krasawicu total ze opica ze???? -
Hm..no a co??? *7* *7* ja mam jeho myspace a vytahuju se stim nekde?? *7* myslim si ,že když chceš nasebe strhnout pozornost tak tady kvaknes ,že mas jho skype aby se vsichnni ptali a prosili te na kolena abys ho jim dala *5* fakt takový lidi občas nenávidim.... *13* -
-
Re: Re: Jeho skype
ale ona se ptala jestli ho někdo nemá blbče
-
-
Kto vie skype Skandara?Prosím
Napíšte na petrosa11 to je môj nick potrebujem to prosím -
dej mi pls *14* -
jho a já mám skype africkýho prince mne.. *3* -
ale kdyby ses rozhodla a dala mi ten jeho skype(timto te o nej prosim)dej mi ho vedet na muj mejl sissi0012@seznam.cz
diky a jeste jednou ti gratuluju k tomu ze mas jeho skype.
P.S. jak si ho zjistila? -
hele reknu ti to takhle :
jestli mas skype skutecnyho skandara trochu ti zavidim ,ale jestli mas skype nakyho imitatora skandara tak je mi te lito ptz je videt ze z toho ze mas jeho skype ses upa nadsena
zaroven ti to preju a zaroven ti to trochu zavidim pozdravuj ho dyztak od vendy
(diky) *4*
-
-
Skandar Keynes
*4* to je vtipný, v první Narnii byl takovej ještě malej a najednou zjistím že je prakticky stejně starej jako já. už se na něj těším v Princi Kaspianovi. *4* -
Proč?
Proč jen takoví krásní kluci žijou dycky tak daleko? *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14* *14* *14* -
-
Re: Proč?
No Londán zase tak daleko není...;) se podívejte kolik lidí se stěhuje do Londýna od nás..třeba se tam nějaká češka odstěhuje a bude se Skandarem;)...hodně možností:DJinak Skandar je prostě náádhernej...moooc....v Princi Kaspianovi je ještě hezčí než v jedničce...jako třeba mohli sfilmovat všechno díly i když Čarodějův synovec teĎ ani nevím jestli tam Pevensiovi byli? Jako Lucka, Zuzka, Edmund a Petr... *14* *14* *14* -
no to jo lendyn je fakt daleko taky toho lituju -
asi tak
-
-
je uplne super.hraje vyborne. nekd bych sechtela s nim setkat. *14* *14* proc nemam tu moznost???????????? *7*
-
je *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *16* *16* *16* já ho miluju
-
kacule o Skandarovi
Je strašššně sladkej *14* *14* *14*