-
Upřímě o skandym
Mě se libil ,,ale ted se mi zda takovej moc pišnej *9* ..no ale ja si mislim ze maj nej grils pravdu *1* a upřímě bych mu to rekla do oci *16* *16* *16* DEBIL JEDEN.......p.s Skandar smirdí jako čpavek *10* *10* -
-
Re: Upřímě o skandym
*13* tak to teda prrrr *16* pozor!! tohle by se ti mohlo prodražit a skandy je nej a nikdo si nebude dovolovat *13* *13* na to ten táž osoba může zapomenout a s tim že smrdí skus si čuchnout někdy k sobě je to cejtit až sem a podívej se do zrcadla nějakej bedar na mě kouká a ty vlasy jako špagety no teda jestli nesmrdíš ty tak tví kecy to vyjde na stejno *1* *1* *15* *16* *16* -
-
ano máš velku pravdu!a tebe elio toto je fakt stránka pre fanušikov a nie pre idiotov..chod preč!ked sa ti nepáči tak odít a vybíjaj si zlost na niekom inom *10* *16*
-
Re: Re: Upřímě o skandym
Svatá pravda. Konečně sem přišel někdo další normální.
-
-
Re: Upřímě o skandym
No víš co? Radši se nejdřív nauč psat.
Můžete si kdyžtak založit nějakej antiskandarovskej blog nebo diskuzi a tam si ho můžete pomlouvat myslím tím elio a nej girls , ale tady se vystavujete příliš velkému nebezpečí, že se do Vás někdo tak naveze (a ani bych se nedivila) že třeba doma potom něco omylem rozbijete apod. nehody . -
-
Re: Re: Upřímě o skandym
Máš úplnou pravdu!! A roxana taky!! když si oněm myslí, že je debil atd. Tak proč sem lezou? Jestli si myslí, že sem přijde a udělá bafiky baf tak se pekelně plete! Jo a taky že prý Skandar smrdí!! Bych se vsadila že elio smrdí daleko víc když to píše!! *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Upřímě o skandym
úplně s váma souhlasim a myslim si že sem lezou jenom aby tu zaplnili celou stránku těma blbejma kecama každej herec vypadá na fotce pišně ale mě ten pišnej úsměv přijde sexy -
-
Re: Re: Re: Re: Upřímě o skandym
koukam, ze taky psat neumis. *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Upřímě o skandym
Víš co? Jdi do prdele ty trapná huso!
-
-
-
Re: Re: Re: Upřímě o skandym
Promiň ty jsi roxanda a ne roxana!! Fakt sorry!!
-
-
-
-
nej girls
ta "nej girl" ma upa nejvic pravdu. je to ten nejhorsi herec na svete a je teplej *8* *10* eli vzkazuje- jste upa nejvic trapky , ze ho tak podporujete. terka vzkazuje-je faaaktr buzik. any vzkazuje- je magor. a ode me uz mate z clanku nej girl. krááásnýýý den prejou nej girls *14* P.S.- neumí hrat a nejjhosi vanoce skandymu. *14* -
-
Re: nej girls
víš já nevim kdo je tu nejhorší herec když ho obsadili do největšího trháku a tebe leda tak kam si a jestli se ti tak moc nelíbí a tak hrozně mu závidíš tak sem vůbec nemusíš chodit mm cop tomu tady nedodáš to ti říkám na rovinu *1* *1* *10* *16* *16* *15* -
Re: nej girls
Podle to jak kdo píše se pozná co je to za člověka. Napsat v jedný větě dvakrát ,upa, tomu říkám odvaha a projev inteligence. -
-
Re: Re: nej girls
aby ses nezblaznila, ale urcite si inteligentnejsi. *1* (ty?)
-
-
-
vzkaz pro teu a niku..
jste vazne spravne holky, nemuze nekdo soudit skandyho po tom, co ho videl ve filmu... ale nesmyme na to reagovat.. nekdo to pise z blbosti a nevi co ma delat jinyho, nez se hlasit na osobnosti na cloveka , ktery ho ani nezajima- viz "nej girl" *13* -
-
Re: vzkaz pro teu a niku..
Jo,souhlasim s tebou! -
Re: vzkaz pro teu a niku..
netřeba se rozčilovat kvůli takovejm pičám jako je nejgirl a elio a všichni ti ostatní, co si o Skandarovi myslí ty nejhorší věci!! ale co naděláme, když jsou to piče není třeba je přesvědčovat otom, aby toho nechaly, protože piča zůstane navždy pičí!!! Že nejgirl a elio!!!
p.s. roxando dáš mi icq? Moje je 453627611!!
-
-
???
proboha holky kolik vám je co to tady píšete za blbosti no já z vás nemůžu!!! *15* *7* Skandar je upe normální kluk a vy z něho dělate někej sexy idol neřikam je pěknej ae myslim si že si spíš zakládá na hereckym uspechu nez na tom jak vypada *8* a něco tady padlo že neumí hrát to je už decka silný kafe ne??!! proč by ho tam teda obsazovali kdyby to neuměl *16* chtělo by se to nejdřív zamyslet nad tim co píšu!!!!!!! *9* -
je to ten...
tenhle skandar je fakt upa debilni, je to ten nejhorsi herec na svete. vubec nechapu ze se vam libi. vypada jak retard a nevyvinutej. je ffaaakktt divnej *5* *8* *16* -
-
Re: je to ten...
Není třeba sem psat že jsi koza. To už všichni vědí. Ale pokud se ti Skandy tolik nelíbí, tak proč sem lezeš, to nechápu. Skyndy je krásnej nejky kluk. Určitě má odpůrce, ale je božíí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Hej jako ty nej girl... nepleteš si to svy méno s někym?...Třeby s ňákou nej girl, ale normální a ne s takovou blbkou jako seš ty *1* *1* *1*
Mno a esi Skandyho tak moc nenávidíš tak sem nelez *13*
A souhlasim s Teou: piča zůstane pičí *15* *15* .... s tym nic nenáděláme... Náhodou Skandar je nej a ty buďto lesba nebo gej *1*
...Mno jasně že lesba *1* *1* ...to ja jen aby se to rýmovalo *15* *15* *1* -
Re:
hele ty krávo nadávej si na někoho jinyho.. a jestli se ti nelibi .. tak to mi je fakt uplne jedno ale to uz je jen to tvuj problem .. hlavne ze ty si dokonala vid ... kazdymu se libi nekdo jinen ... tak mi alespon nemusis kazit den ... treba me pride hrozne hezkej.. *14* -
výš ty seš ten nejlepší človíček na světě ty umíš zahrát všechno ty si nejkrásnější ale POZOR to se pleteš skus se někdy podívat do zrcadla a hlavně nesebraly ti při porodu kousek mozku ono tak moc nezáleží jak člověk vypadá výš ale jak hraje jakej je uvnitř atd. a to že neumí hrát válim se smíchem po stole to mohlo napadnout jenom vás já už nemám sílu proč by ho tam jinad dávaly to sou ty následky že no jo no co se dá dělat my na chorobné budeme hodný *4* *1* *1* *1* *5* *16* *16* -
Nejgirl? to máš bejt jako ty? Promiň ale nechápu jak si můžež říkat nejgirl!! na to člověk musí mít hodně velký sebevědomí co?? A nechápu jak můžeš soudit Skandara, když ani nevíš jakej je ve skutečnosti! Je to pěkně ubohý říkat oněkom, koho znáš jenom na fotkách a z filmů! nebo tak soudíš proto, že jsi byla na jejich premiéře v praze a nechtěl ti dát autogram? Fakt si rozmysli co řekneš, než si otevřeš hubu jasný!! *5* -
Hmmm a mě by zajímalo,jak vypadáš ty,když jsi ta nej girl...
-
-
je krásnej!!
Hele taky vám přijde Skandar v Narnii 2 mužnější a krásnější? Mě osobně jo!! V 1 je takové malé dítě, ale ve dvojce je nádhernej!! *14* -
-
ano tam je taky ešte krajší než v jednotke..ked som uvidela po prvy krát Narniu 2 tak som vyvalila oči *14* *1* *1*
-
Re: je krásnej!!
jjj je prostě nádhernej no !! *14* -
jo to jo.. a krom toho ja sem uplme ulitla na kluky s hodne tmave hnedejma vlasama a ocima... je moc hezkej -
to teda taky si myslim a musim se na něj furt dívat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
V jedničce je supr,ale když potom vidíš dvojku tak je ještě úžasnější. Je fakt *14*
-
-
je bezva že??!!
Ahoj !! Prosí!! Pomůže mi někdo?? Hrozně bych mu chtěla napsat, ale nevím jak!! má tu někdo se psaním Skandarovi skušenost? Jestli jo, pomůžete mi?? Díky!! -
-
Re: je bezva že??!!
ahojky "teo", ja sem osobne nepsala, ale moje kamosky ano... psaly mu zhruba pred mesicem a zatiim neodepsal... napsaly jsme tam, ze jsme jeho fanynky ze jsme z ceska... atd... doufam ze ti to pomuze... *3* *7* roxanda -
-
Re: Re: je bezva že??!!
No to je škoda. že vám neodpověděl!! já jsem mu dnes skusila napsat a poslala jsem to a doufám že odepíše!! Poprosila jsem ho o fotku s autogramem a než mu to přijde budou to nejmíň 3 dny a jestli to vůbec dojde? A kdyby tak je možný, že to ani neotevře, protože mu tam určitě piše spousta jiných lidí a jestli odepíše tak to taky potrvá než to dojde!! To je nahovno!Proč všichni hezcí kluci jsou tak daleko!!?? *7*
-
-
-
PORADTE!!!!!!!pleas
ahojky, vim, ze to je divna otazka *1* , ale chtela bych vedet jestli jste tam napsali svoji adresu nazpatek k tomu dopisu pro skandara o ten autogram, diky za jakoukoli odpoved, poradte PLEAS!!! *14* -
-
Re: PORADTE!!!!!!!pleas
Já ti doporučuju koupit si na poště mezinárodní odpovědku a na tu normálně napíšeš adresu.Nebo můžeš jenom k tomu dopisu přiložit obálku se svojí adresou.
-
-
HOLKY PORADTE
holky, chtela bych se zeptatt, jestli jste mu nektera opravdu psala a jestli odepsal... a jak jste to vubec napsaly a jakou znamku jste daly, predem dekuji za jakoukoli odpoved. marky b. *7* -
-
Re: HOLKY PORADTE
Můžeš se podívat na stránky české pošty a tam najdeš kolik to stojí do Británie a pak tam dát normální známky v odpovídající hodnotě,nebo to neoznámkovaný doneseš na poštu a oni ti řeknou za kolik to bude,zaplatíš a daj tam razítko. -
-
Re: Re: HOLKY PORADTE
ahojky, chtela bych se te zeptat "niko" jestli to si ty, ktera psala to: Nějak dlouho už sem nikdo nepsal,to je škoda,Skandar si to zaslouží.... , jsi docela fajn a chtela bych si s tebou povidat o tom dopisu a o nem ( skandar keynes ).. moooc dekuji za jakoukoli odpoved.. roxanda.
*3* -
-
Re: Re: Re: HOLKY PORADTE
A já taky děkuju... -
-
Re: Re: Re: Re: HOLKY PORADTE
me bude 14... a mas icq??? ja jen jestli by si mi ho dala??? *15* *3* ale jestli nechces tak nemusis, ja jen myslela ze by to bylo pohodlnejsi... -
-
Budem mat narodky 14.6.2012..a budem mat 15 rokov
-
-
Re: Re: Re: Re: HOLKY PORADTE
ahojky niko a kolik ti vlastne je???? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HOLKY PORADTE
Je mi 14. Tobě?
-
-
-